Nece, al nece ni Krle

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A valjda ono kako sam bio u Banovićima, pa me nogirala jer nisam imao uticaja i što nisam forsirao raju da promjene mišljenja. Jbg..skoroalen je napisao/la: ↑19 feb 2020, 21:37Govori u svoje ime, meni Sabra redovno plaća.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2020, 21:32Hahahahahahhha nema mi ništa jače nego kad neko napiše da je neko drugi plaćen i da je tu po zadatku. kuknjava kuknjava
To se piše jedino kad ostaneš bez jednog jedinog argumenta, mene bi bilo stid to napisati. Kakvi mozgovi, da ne povjeruješ.. Boli njih qurac šta ko misli, a već su to pokazali.![]()
A morešli mene mećat za moderatora ono da mogu uredjivati stavljati sta ja hocu i brisati druge koji ne misle isto? Hvala
Nije problem. Moras proci testiranje samo koliko Imas osjetljivosti na pljuvanje upraveAlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:25A morešli mene mećat za moderatora ono da mogu uredjivati stavljati sta ja hocu i brisati druge koji ne misle isto? Hvala
Sta kaze za meneElCartel11 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:31Ja sta ne mogu ovakvih ljudi ko @Alfred tacno mi oci krvare kad vidim šta piše. Sve fol nije na platnom spisku, a licno mi Sabrina rece, da ce biti zaduzen da odrzava red i mir na tribinama. Cula Sabra da dize Alfred 120kg na benchu za zagrijavanje samo, pa kaže krsan momak dobar za ovaj posao.
Kaze da te je mislila zaposliti da odrzavas nase službene profile na fb i instagramu ali imas (pre)debele prste pa pravis puno gresaka u pisanjuPantelija je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:44Sta kaze za meneElCartel11 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:31Ja sta ne mogu ovakvih ljudi ko @Alfred tacno mi oci krvare kad vidim šta piše. Sve fol nije na platnom spisku, a licno mi Sabrina rece, da ce biti zaduzen da odrzava red i mir na tribinama. Cula Sabra da dize Alfred 120kg na benchu za zagrijavanje samo, pa kaže krsan momak dobar za ovaj posao.![]()
![]()
Ja sam pizzda u duši, licemjer, opšte poznato je to. Poznat sam i po mijenjaju mišljenja kako vjetar puhne i kako mi crijevo nalijevo, jedan od plaćenika Sabre i co., a za sve probleme na PDF-u sam kriv ja, jer sujem i pljujem po neistomišljenicima.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:31Ja sta ne mogu ovakvih ljudi ko @Alfred tacno mi oci krvare kad vidim šta piše. Sve fol nije na platnom spisku, a licno mi Sabrina rece, da ce biti zaduzen da odrzava red i mir na tribinama. Cula Sabra da dize Alfred 120kg na benchu za zagrijavanje samo, pa kaže krsan momak dobar za ovaj posao.
AlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:50Ja sam pizzda u duši, licemjer, opšte poznato je to. Poznat sam i po mijenjaju mišljenja kako vjetar puhne i kako mi crijevo nalijevo, jedan od plaćenika Sabre i co., a za sve probleme na PDF-u sam kriv ja, jer sujem i pljujem po neistomišljenicima.
Jel dodala da sam meden?
Evo upravo radim vjezbe za prste, zadnje pola godine nisam radio sa jeleskoviccem... Sad kad se vratio i tu sam osjetio napredakElCartel11 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:50Kaze da te je mislila zaposliti da odrzavas nase službene profile na fb i instagramu ali imas (pre)debele prste pa pravis puno gresaka u pisanjuPantelija je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:44Sta kaze za meneElCartel11 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:31Ja sta ne mogu ovakvih ljudi ko @Alfred tacno mi oci krvare kad vidim šta piše. Sve fol nije na platnom spisku, a licno mi Sabrina rece, da ce biti zaduzen da odrzava red i mir na tribinama. Cula Sabra da dize Alfred 120kg na benchu za zagrijavanje samo, pa kaže krsan momak dobar za ovaj posao.![]()
![]()
![]()
ElCartel11 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:53AlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2020, 22:50Ja sam pizzda u duši, licemjer, opšte poznato je to. Poznat sam i po mijenjaju mišljenja kako vjetar puhne i kako mi crijevo nalijevo, jedan od plaćenika Sabre i co., a za sve probleme na PDF-u sam kriv ja, jer sujem i pljujem po neistomišljenicima.
Jel dodala da sam meden?
Jeste, pravo joj se sviDZas
Gdje ces to covjece, kamuflirani poznat po tome da se pita u klubu i po svome tik tak, cim to ka Sabrini odradi ostadosmo bez nje
Ja sam spreman žrtvovati je, pa kud puklo da puklo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, galia95, hibrid, Kyle88, riki46, ventilateur, worchester i 69 gostiju.