Svaki prelazni a i dosta mimo sezone..... Ako ti se da vracati mislim da je Zukanovic postavio na pocetku prelaznog 4-5 igraca mladih je doslo u Akademiju...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HzHercegovac
- Kontakt:
članska 20 KM
besplatna karta - 6 KM
jedna karta za istok 6 KM
druga karta besplatna - 6 KM
SALDO : 26 KM članska, tri karte , poklon bedž
vidi salde garant neki Sabrinin rođak
Extra akcija
volim te Saraj'vo
besplatna karta - 6 KM
jedna karta za istok 6 KM
druga karta besplatna - 6 KM
SALDO : 26 KM članska, tri karte , poklon bedž
vidi salde garant neki Sabrinin rođak
Extra akcija

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
-
- Kontakt:
siroliver69 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:03Igra li se šta ove sedmice, grob vas yebo više i Saric i Husref i Sabrina...
S kim igramo, kakav je onaj Bajji, Jel Balja trener... Yebo vas kondicioni evo imamo ga sad i gotovo
Ma samo treba pustiti ljude koji samo misle na Upravu ili Husrefa , neka sami sebi pisu . Mora im dojaditi , pa nisu lujke kao ja (Akademija) .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nemas argumenata apsolutno nikakvih pa sad eto treba vjerovat da lik ceka na forumu 10 godina da se ti prijavis....Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:25Gori ja sto se raspravljam sa likom koji sam kaze da se nije radovao duploj,i jos se naziva navijacem Fk Sarajeva,ocigledno ima zadatak da samo piskara gluposti koje kakve,i da brani pojedince.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto je najgore ne. Napustio sam nakon tih slika i uvreda na racun onog momka. Bezveze mi pritisak skace kad vidim ko vodi sve to i sta sad ovdje da covjek pametuje i kritikuje kad to nema svrhe nikakve.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Aha znaci po forumu se gleda.Denchi je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:30Nemas argumenata apsolutno nikakvih pa sad eto treba vjerovat da lik ceka na forumu 10 godina da se ti prijavis....Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:25Gori ja sto se raspravljam sa likom koji sam kaze da se nije radovao duploj,i jos se naziva navijacem Fk Sarajeva,ocigledno ima zadatak da samo piskara gluposti koje kakve,i da brani pojedince.
Aha pa ti gledas, kazes momak po zadatku pise.....a bio na forumu zadnjih 10 godina....
Ti nisi....
Ko je na zadatku?
Ti nisi....
Ko je na zadatku?
-
- Kontakt:
Kakve veze ima koliko je ,ako napise da se nije radovao duploj
Štokholmski sindrom?
Za Zipa si rekao maloprije...Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:46Kakve veze ima koliko je ,ako napise da se nije radovao duploj
Kad vidim ovog Papu Gomeza, tacno bi se odmah samoubio... 

Hocel bit Sušić u prvih 11 u subotu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahhha nema mi ništa jače nego kad neko napiše da je neko drugi plaćen i da je tu po zadatku. kuknjava kuknjava
To se piše jedino kad ostaneš bez jednog jedinog argumenta, mene bi bilo stid to napisati. Kakvi mozgovi, da ne povjeruješ.. Boli njih qurac šta ko misli, a već su to pokazali.
To se piše jedino kad ostaneš bez jednog jedinog argumenta, mene bi bilo stid to napisati. Kakvi mozgovi, da ne povjeruješ.. Boli njih qurac šta ko misli, a već su to pokazali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Govori u svoje ime, meni Sabra redovno plaća.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2020, 21:32Hahahahahahhha nema mi ništa jače nego kad neko napiše da je neko drugi plaćen i da je tu po zadatku. kuknjava kuknjava

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A tek meni... Kaze ako povedem navijanje za nju u subotu da Cu biti nagrađen pozicijom u marketing sluzi. S toga pravim viber grupu sa ostalim plaćenicima da se skupimo na zapadu ili istoku da pokrenemo masu. Vama je to trenutak a meni posao. Hvala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja vala punih 3-4 godine na platnoj listi, mozda najduze ovde...
Ma dnevnica je dnevnica, pa makar bila i petoba...
Ma dnevnica je dnevnica, pa makar bila i petoba...
-
- Kontakt:
Za njega sam samo rekao da je sve tacno sto on kaze,posto vidim lik nesto napisa odma komentari kao da je to sigurno 100% znaci ako nekome pase to odma je tacan info.Denchi je napisao/la: ↑19 feb 2020, 21:02Za Zipa si rekao maloprije...Sanchez1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:46Kakve veze ima koliko je ,ako napise da se nije radovao duploj
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma jok, valensijski šišmiši
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Dobrinja12345, Hajdeee, hibrid, Homelander, kogmagie46, Kyle88, mnon46, napoleon72, NazorUso, Posejdon, ultrazonfa i 87 gostiju.