Hajde

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Goodness Zajmović
ako se pojavi
znaci da pratimo zvanicnu
Malo o FKS. Oni imaju dugorocne obaveze od preko 22 mio KM, a trajni izvori su im na preko -18 mio. Sto znaci da su oni trenutno rupa bez dna. Po mome oni nisu klub za poredjenje.starigrad je napisao/la: ↑19 feb 2020, 16:26
znas da su u fks pokusali isto ili slicno? svi znamo kako se zavrsilo. od clanova i navijaca nisu skupili za godisnju platu cistacice. na fb i drugim drustvenim mrezama imamo stotine hiljada lajkaca, a mizeran broj aktivnih clanova. jbg, iz prazne ne puca. najveci broj zaludjenika u Zelju je prosjecnog imovnog stanja u bh okvirima, sto znaci da, nazalost, sastavlja kraj s krajem od prvog do prvog. toj vecini je ulog od par hiljada KM u dionice misaona imenica, jer ih nemaju sa strane za te namjene. o nepoznavanju funkcionisanja sistema d.o.o. ili d.d. da ne govorimo. o strahu od gubitka love tek ne treba pricati. vracam se na ono kako je u BiH zavrsilo 99% privatizacija.
ovi koji imaju, gledaju da imaju jos vise i nece "onako" baciti pare, nego uloziti da zarade. prvi ja ne bih, u situaciji kakva jeste, dao npr. 10.000 KM i da imam, recimo, 1% nekakvih ulagackih prava. naci ce se mujo, nihad... koji ce pojedinacno ili ce se udruziti vise njih i poklopiti me i raspolagati svime kako oni misle da treba i kako njima odgovara. mogu ja lajat na zvijezde, vecina raspolaze s onih mojih 1% i odlucuje sta i kako. ti sa vecinskim ulozima ce, sto je i logicno, postavljati ljude u uo i no. ako im je u interesu, poklopit ce vecinu skupstinara (nije da se i do sada nisu birali i biraju podobni) i nece biti prepreke da sprovedu svoje zamisli.
mozda djeluje da crnjacim, a to mi nije namjera. samo posmatram stvari u kontekstu situacije i okruzenja u kojem zivim i radim. ne vjerujem nikome i nista, kada su ovako krupne stvari u pitanju. sve kroz steceno zivotno iskustvo, a 54 godine su iza mene na ovom svijetu. prosao sito i reseto, upoznao i andjela i djavola.
BHTribina je napisao/la: ↑19 feb 2020, 19:01Prije svega izvinite na offu, mala analiza Želje pred početak prvenstva
https://bhtribina.wordpress.com/2020/02 ... hu-tabele/
Ako vam se svidi, lajkajte nas na fb
https://www.facebook.com/bhtribina
Apsolutno!kerimatomic1921 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 19:20@iguita - pametno zboris. Nista ne pisi i nikakve asocijacije ne postavljaj. Opekli smo se ove godine pravo. Kada su se procule Amarove zelje, sisoje i sulenta su se automatski umijesali kvareci direktno amarove zamisli. Ovo je jedna velika mahala i nista ne treba objelodaniti dok se ne zavrsi. Samo šutiti i loviti u mutnom, inace ce se kamiondzija aktivirati i ponuditi 3 puta vece pare igracu. Ne zato sto on misli da mu treba, nego to je odlika papaka da se kurce ciji je kamion veci.
Nikome ni rijeci i samo cekati zvanicnu.