Ne reci da se i tvoj opanak zalijepio za asfalt pa nece iz grada ni po cijenu zivota.

Ne damo grad na zrnu soli ni za sta na svijetu. Neolit i ti fazoni ❤
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne reci da se i tvoj opanak zalijepio za asfalt pa nece iz grada ni po cijenu zivota.
Ko kakav kauboj se ponasa, bice da ima jaka ledja kad do sad egzistira i radi sta hoce i protiv koga hoce.redbull93 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:36Kako ovo ne objavise djidicevi jarani. Djidic kabadahija postao jbt, a fol furka sindikat haha, vise advokatski sindikat za klepanje provizija.SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Povodom učestalih saopštenja i pisanja u sredstvima informisanja i društvenim mrežama, od strane Sindikata profesionalnih fudbalera BiH, u kojima se iznose neistine i neutemeljeno kritikuju Predsjednik, Generalni sekretar i organi Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, putem saopštenja želimo upoznati javnost o slijedećem.
U postupcima po zahtjevima igrača NK ČELIK Zenica i igrača drugih klubova, nadležna Komisija za status igrača Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, postupala je i postupaće u skladu sa važećim propisima nogometne organizacije, bez obzira na pokušaj pritiska, posebno Sindikata profesionalnih fudbalera BiH, i njima sličnih pojedinaca.
Neistiniti navodi, laži i verbalni napadi na Predsjednika i Generalnog sekretara Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, neće pokolebati nadležne komisije i organe Saveza da postupaju, rade i donose Odluke u skladu sa zakonom i propisima Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.
Navodi da Generalni sekretar Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog Kantona vrši zloupotrebu procesnih prava i položaja, stavljajući se na stranu NK ČELIK Zenica, odugovlačenjem postupka i probijanjem rokova su temeljno neznanje i gnusna laž davaoca saopćenja, jer ista nije član Komisije za status igrača niti ima nadležnost da odlučuje o predmetnim zahtjevima.
Informišemo javnost da je dana 23.01.2020. godine, Aldin Đidić potpredsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera BiH, bez odobrenja ušao u prostorije Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, gdje je na nedostojan i vulgaran način verbalno napao Predsjednika i Generalnog sekretara, nakon čega je reagirala zaštitarska agencija, koja je istog udaljila iz prostorija i o tome je službeno obavješteno Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, koje će dalje poduzeti mjere iz svoje nadležnosti.
U cilju objektivnog informisanja, želimo upoznati javnost, da su postupci po zahtjevima igrača za raskid ugovora i naplatu potraživanja od NK ČELIK Zenica u toku i da je Komisija za status igrača donijela i donositi će odluke u skladu sa pozitivnim propisima, na koje nezadovoljne strane mogu izjavljivati žalbe, drugostepenom organu.
Otvoreno je pitanje, da li je trenutni Sindikat profesionalnih fudbalera BiH legitimni i transparentni predstavnik koji zastupa fudbalere/nogometaše sa cijele teritorije Bosne i Hercegovine, obzirom da isti još uvijek nisu ostvarili članstvo u međunarodnoj strukovnoj organizaciji.
Na kraju ponavljamo da nas interesne skupine i nedolični pojedinci, neće pokolebati da radimo i postupamo u skladu sa zakonom i propisima Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, a sve u cilju da sa zdravim snagama unapređujemo bh nogomet na ovim prostorima, zastupamo i štitimo interese svih igrača i klubova.
Komitet za hitnost NSZDK
I gdje ces vjerovati takvom liku, kad se bavi takvim stvarima. I slagao je i za onih 9 plata Blazevicu i jos dosta toga. Samo spinuje preko medija, saopstenja pise, namiriso pare u Čeliku pa svim silama se bori za ove igrace. Qurko sine, qurko.
Gladi se sad sa amawom![]()
Sjajni su, nema govora.Fighter1926 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:14Nije sto smo mi, ali mislim da imamo ubjedljivo najvise i najbolje grafite,a to zna ko god je bio u BL, jer nema ni jednog jedinog naselja da nije obojeno nasim bojama! evo samo jedan mali dio...
Svaka cast na grafitima, vrh su. Za Zenicu nezz grafite, znam neke, ali su i kod nas u zadnju godinu i po-2 sijevnuli na bas dosta mjesta. Ako neko ima valjalo bi da postavi, i navijaci svih ostalih klubova pa da malo gledamo i konstruktivno raspravljamoFighter1926 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:14Nije sto smo mi, ali mislim da imamo ubjedljivo najvise i najbolje grafite,a to zna ko god je bio u BL, jer nema ni jednog jedinog naselja da nije obojeno nasim bojama! evo samo jedan mali dio...
Extra izgledaju.Fighter1926 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:14Nije sto smo mi, ali mislim da imamo ubjedljivo najvise i najbolje grafite,a to zna ko god je bio u BL, jer nema ni jednog jedinog naselja da nije obojeno nasim bojama! evo samo jedan mali dio...
Evo jos maloFighter1926 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:14Nije sto smo mi, ali mislim da imamo ubjedljivo najvise i najbolje grafite,a to zna ko god je bio u BL, jer nema ni jednog jedinog naselja da nije obojeno nasim bojama! evo samo jedan mali dio...
Ma ne znamo ni mi vjeruj. Čeka se registracija ovih preostalih par stranaca, tako da ...FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑20 feb 2020, 14:46ima li netko da napise 'otprilike ' aktualnih prvih 11 celika ? bar ono sto se ocekuje za nedjelju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.