Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Klasicna gostujuca utakmica u Evropi, navikli smo vec, ponoviti samo klasicnu utakmicu na Anfieldu i nema ovdje problema...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ja ne znam što je tvrdoglav lik ovoliko nekad, yebem ga u naočale. Jedino što mi se kola po glavi je Klopp out, fsg out...biće bolje kad prenoći 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
cirkus kloppe
cholo majmun te iskara
cholo majmun te iskara
Yebiga, tvrdoglavost je osobina svih trenera.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
U ovakvim momentima pozelim da sam jedan od onih koji "ne prate fudbal" kuknjava
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al najjače mi je što uvijek kad je ovako stani pani protiv bunkera do besvijesti siluju centaršuteve, a ono tamo bi kao Firmino i Salah trebali nekakve balvane da preskoče ono de jbt 

E a sto je najgore, Firmino je obicno van kaznenog, Salah ceka unutra a Origi ubacuje. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma Origi je bio posvađan sa nogama, drugo objašnjenje nemam,svi su u napadu zakazali. Šta je sa Hendersonom?
Ma nek ih je malo i otreslo od zemlju, ušli su nekako u utakmicu "lako ćemo", poletilo se malo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma posložit će ovo Klopp za revanš. Mislim da prolaze ovo kući, a i ako ne bude tako, nije strašno. Dovoljno su uradili za ovu godinu.
Al' jest iritantan onaj Simeone yebo majku.

Al' jest iritantan onaj Simeone yebo majku.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ma imaju vala vremena da spreme utakmicu da valja, ovo večeras je izgledalo kao sve samo ne dobro spremljena utakmica, sve promašaj do promašaja. Ovo je sad prioritet.
BEZZE NAS JE SUDAC SAKATIO ŽUTIM KARTONIMA, OVAJ PORAZ JE SLUČAJAN JER OVI NE BI DALI NORMALAN GOL DA 100 UTAKMICA S NJIMA IGRAMO, ALI FAULOVI SU SUĐENI PREGLUPO, NA ENFILDU OVO IDE 5-0, PA JUVE IM JE VRATIO 2-0, MI BISMO IM VRATILI I 4-0.
CPOJ
Liverpool's midfielders created 0 chances and completed 0 dribbles tonight.
Mi ionako nemamo previse krativan vezni red jos kad tu dodas niski blok nisam previse iznenadjem ovom statistikom. Bilo je puno prostora za Robertsona i Arnolda al na kraju od svega nista.
Eh da je tu bio najveci sin Belgije
Mi ionako nemamo previse krativan vezni red jos kad tu dodas niski blok nisam previse iznenadjem ovom statistikom. Bilo je puno prostora za Robertsona i Arnolda al na kraju od svega nista.
Eh da je tu bio najveci sin Belgije

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bio je Origi, ali ne baš raspoložen.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Origi na krilu

Često mislim kako je prodaja Bentekea bila greška.
Nisam zlobnik al ovo je bilo bas kao sto sam ocekivao. Nije ni lose toliko moze se okrenuti u revansu.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To je taj nas kreativni vezni red i joker sa klupe na krilu, Origi. Svaka cast genijalcu Kloppu kakva je cuda uradio sa ovim pojedinim pajserima koji igraju za Liverpool. Stanes u bunker i pustis ih da besmisleno salju nekakve duge lopte, prebacuju sa jedne strane na drugu i slicno.
Bravo Simeone, odvratan si do jaja, ali mangupski odigrano protiv Liverpoola.
Bravo Simeone, odvratan si do jaja, ali mangupski odigrano protiv Liverpoola.
Malo mi je kretenski ovo ponašanje Kloppa i igrača nakon meča. Te oko navijača, sudija, igrača Atletica, taktike njihove. Čovječe, priznaj poraz i nastavi dalje. Nemoćan si bio cijeli meč, nemaš se sad šta izvlačiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.