Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tili
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Tili » 07 feb 2020, 22:39

Djuric u Romu a Dzeko u Kinu :kafa:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 07 feb 2020, 22:44

Tekashi je napisao/la:
07 feb 2020, 22:38
Ne znam koji **** gledam ovu Romu
ja to sebi 5 godina govorim i opet svaku gledam:-(
kad na to dodas nase repke, o'sullivana i federera, samoubistvo:-)

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 07 feb 2020, 22:54

J'ebes Romu neka je on zdrav i spreman za baraz utakmice.
Mjau !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 feb 2020, 23:13

babino je napisao/la:
07 feb 2020, 22:44
Tekashi je napisao/la:
07 feb 2020, 22:38
Ne znam koji **** gledam ovu Romu
ja to sebi 5 godina govorim i opet svaku gledam:-(
kad na to dodas nase repke, o'sullivana i federera, samoubistvo:-)
Samo 5?
Dobar si ti onda...ja 9 ili koliko vec...od Pjanica jos.
Kad Dzeko zavrsi s Romom nadam se da vise niko nikada od nasih reprezentativaca nece igrati za taj smor i luzerski tim...ako Bog da.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 feb 2020, 21:32

Opopop
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 15 feb 2020, 21:32

:tokralju:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 15 feb 2020, 21:33

Dzeko 33 godine i dalje rastura! Baš mi je drago i nadam se da ce ovi Irce srušit! :bih:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 15 feb 2020, 22:05

Koji odron od ekipe btj

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 feb 2020, 22:16

Na kraju sezone najbolje u Ameriku jos 2 sezone razvali, izme ogromne pare i onda u nasu PL jednu pocasnu sezonu da odigra za sve nas koji ga pratimo od prvih dana njegove karijere, za nasu dusu.

Najbolji igrac u historiji bh nogometa i jedan od najboljih svih vremena u ex ju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 feb 2020, 22:17

Haman će on do kraja karijere u ovom čamcu ostati, pričalo se da će odma dobiti i neku funkciju tamo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 15 feb 2020, 22:30

Smetljarnik od ekipe. Amaterski vodjena skupina slucajnih prolaznika + Edin. Ovo je meni skroz jasno - 33 godine, lova kapa, grad, klima, zena voli tu, Sarajevo blizu, gotive te, nema potrebe da se ide dalje... steta, jer zasluzio je da igra za nesto, a ne da “odradjuje”. Valjda je to i do mentaliteta. Ibrakadabra bi dosad spalio svlacionicu da se njemu ovo desava.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 15 feb 2020, 22:39

**** luzeri. Bravo Edine

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 16 feb 2020, 12:34

al... je napisao/la:
15 feb 2020, 22:30
Smetljarnik od ekipe. Amaterski vodjena skupina slucajnih prolaznika + Edin. Ovo je meni skroz jasno - 33 godine, lova kapa, grad, klima, zena voli tu, Sarajevo blizu, gotive te, nema potrebe da se ide dalje... steta, jer zasluzio je da igra za nesto, a ne da “odradjuje”. Valjda je to i do mentaliteta. Ibrakadabra bi dosad spalio svlacionicu da se njemu ovo desava.
Pa njemu je karijera gotova. Nije da on nije zelio ici iz rome. Jos pod ove stare dane kada ga je inter zvao pred pocetak sezone bio je zagrijen, ali vjerovatno se klubovi nisu mogli dogovoriti. Ili je mala odsteta bila ili roma nije mogla naci nikakvu alternativu.
Znamo svi da su nesposobni vec nekoliko sezona da nadju dzeki adekvatnu ispomoc u napadu.

Sad sa 33 kuke nema sta da trazi u drugim klubovima. Moze samo sjediti na klupi i ulaziti po deset minuta. Ovako ima bar zagarantirano mjesto u ekipi koja ima hajmo reci garantiranu evropa ligu.
Plus roma se fino odnosi sa igracima koji zele ostati. On ce u romi moci igrati i do 40te ako bude htio. I totija su drzali sve dok nije sam odlucio da je vise stetan nego sto bilo sta dobro donosi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 feb 2020, 12:42

Kao što Dewa reče Roma je nesposobna bila da pronadje za Dzeku adekvatnog nasljednika. Pokusavali su sa Patrikom Schikom ali ispostavilo se da ne moze da se nosi.

Ja nisam bio za da prelazi u Inter jer tesko mogu zamisliti njega ispred Lukakua, ovako svake sedmice igra i trebamo biti zadovoljni. Iako je ekipa totalni krš tesko bi se Dzeko naigrao u drugim klubovima i ligama, spominjali su se Chelsea , Inter , United svi bi ga koristili jednu polu sezonu i nabili bi ga nogom ja msm da je to najveca prepreka sto nije otisao iz Rome.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 feb 2020, 12:49

Slazem se da je Roma najbolji izbor u ovim godinama, pogotovo kod Fonsece koji ga očito gotivi...redovno igra i to je za nas najbitnije.
Dobijao bi on minute i u Interu zasigurno ali ni blizu kao sto je to u Romi gdje je i glavna faca.
Dzeko je tip igraca kao Ibrahimovic,on ce trajati jos 3,4 godine...oslanja se na snagu, tehniku, dobar pregled igre, IQ...trka nikad i nije bila najbitnija u njegovom slucaju.
Ono sto mene malo nervira u posljednjih mjesec dana kod njega jeste ta krutost u pokretima...smotanost...isto kao da igra u stiklama.
Ali eto najbitnije da je poceo davati golove.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 16 feb 2020, 12:55

hurem je napisao/la:
16 feb 2020, 12:49
Slazem se da je Roma najbolji izbor u ovim godinama, pogotovo kod Fonsece koji ga očito gotivi...redovno igra i to je za nas najbitnije.
Dobijao bi on minute i u Interu zasigurno ali ni blizu kao sto je to u Romi gdje je i glavna faca.
Dzeko je tip igraca kao Ibrahimovic,on ce trajati jos 3,4 godine...oslanja se na snagu, tehniku, dobar pregled igre, IQ...trka nikad i nije bila najbitnija u njegovom slucaju.
Ono sto mene malo nervira u posljednjih mjesec dana kod njega jeste ta krutost u pokretima...smotanost...isto kao da igra u stiklama.
Ali eto najbitnije da je poceo davati golove.
nema tu fonseca nista s tim...koja budala ga ne bi gotivila medju onim hadaljima:-)

jest bio taraba u zadnje vrijeme ali me raduje jucerasnji gol...opet je pokazao neke elemente koje ga krase godinama a mislilo se da ne moze vise:-)

roma ko roma, smijesna ekipa..sad da im dovedes dvojac ramos/varane, opet bi bili smijesni u odbrani. meni to nikako nije jasno godinama, ko god da igra, postaje level bhpl:-)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 feb 2020, 12:57

Ma kad se sjetim da ga je Spalleti onda posjeo na klupu kada je bio mladji i igrao s Perotijem kao laznom 9-kom onda moze doci sada neki pametnjakovic umjesto Fonsece i furati nesto svoje...uvijek ima takvih.
Zato bih volio da Fonseca i ostane, bez obzira na krizu rezultata...
Izaći ce iz nje već u naredne 3 tekme nadam se, s 3 pobjede akoBogda.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 feb 2020, 14:59

Ma Dzekina hold up igra je ono sto ga krasi i razlog zasto kod svakog trenera igra.

Napadac bez hold up igre ne moze prismrditi ligama petice, Dzeki nabijes dugu loptu on sa dvojicom na ledjima uspijeva primiriti loptu i ukljuciti druge u igru.

U kvalifikacijama hrva se sa dvojicom primiri loptu nigdje nikog da mu pomogne. Ali primijeti se krutost (hrdjavost) u kretanju ali to je nebitno jer covjek je u godinama.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 feb 2020, 15:10

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
16 feb 2020, 14:59
Ma Dzekina hold up igra je ono sto ga krasi i razlog zasto kod svakog trenera igra.

Napadac bez hold up igre ne moze prismrditi ligama petice, Dzeki nabijes dugu loptu on sa dvojicom na ledjima uspijeva primiriti loptu i ukljuciti druge u igru.

U kvalifikacijama hrva se sa dvojicom primiri loptu nigdje nikog da mu pomogne. Ali primijeti se krutost (hrdjavost) u kretanju ali to je nebitno jer covjek je u godinama.
To je i glavni razlog zašto razni Hodžići neće nikad igrati u nekoj top 5 ligi, i zašto je Bajić najveći promašaj Udinesea u 21om vijeku.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 16 feb 2020, 18:19

Ma dzeko je sasvim pristojan i ove sezone. Nema se njemu sta zamjeriti. Ima 11 golova ove sezone. To he dosta dobro za italiju.
Da izvodi i penale kao sto to drugi glavni strijelci u svojim klubovima rade, bio bi cetvrti strijelac lige. Odmah poslije immobilea, ronalda i lukakua.
Nigdje takve rezultate ne bi mogao imati jer niko se ne bi pouzdao u dzeku koliko roma. Svi drugi bi gledali i alternative.
Vidjet cemo koliko ce to trajati. Ja se nadam jos barem jednu veliku sezonu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 16 gostiju.