Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
BIHfan
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:Lyon veoma lose odigrao mec,bez ikakvog zara kao da su imali dojavu da ce Hapoel tuci "Orlove" kuci.
Ali Lyon citavu sezonu do sada igra mrljavo,mislim da problem lezi u veznom redu,nema neke kreativnosti u vezi,Gourcuff igra mozda i najlosiju sezonu u poslednjih nekoliko godina,videcemo kako ce to sada sa Pjanicem izgledati kada se Gourcuff povredio.Gledam veceras Lyon moze odigrati kvalitetnu kontru jedino ako lopta ne dodje do Gourcuffa koji je mora overiti pa tek onda slati dalje.
Videcemo kako ce to izgledati do zimske pauze i onda ocekujem neka pojacanja na Gerlandu.
Najvece pojacanje bi bilo odlazak Puela, ali Aulas nesto sere.
Sto se tice pojacanja obavezno kupiti stopera jer Dekhiate je stoper za nize lige tipa Blegije, Ruske a nije kvalitet stopera da igra u najacem Francuskom klubu. Iz utakmice u utakmicu pravi amaterske greske koje nas kostaju gola. Lose se postavlja na centarsuteve ma opcenito los. Volio bih da dovedemo Adil Remija iz Lille-a koji je mlad i perspektivan stoper. Plus je Francuz.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ma devil kakva pojačanja imaju odličnu ekipu oni i Marseille u Francuskoj su ono što su Barca i Real u Španiji
Prejak tim jednostavno loš trener koji će uništiti veliki potencijal Pjanića,ako ovako nastavi.Čim promjene trenera ja očekujem bolje rezultate igra im je smiješna,taktika još smješnija pa gdje je Lisandro
Da onaj Lovren jedini trenutno nešto igra u Lyonu odličan igrač očekujem ga u Realu kada Carvalho završi karijeru

Treba njima jos jedan igrac u vezi ali da igra po strani,s tim da se formacija prebaci na 4-4-2 jer ne moze Lyon ovako igrati,svaku tekmu koju sam gledao je katastrofalan u sredini,trebali bi poslati Kallstroma na klupu i dovesti tu nekoga ili gurnuti nazad Bastosa.Sa 4-3-3 je evidentno da ne ide.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
BIHfan
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ma devil kakva pojačanja imaju odličnu ekipu oni i Marseille u Francuskoj su ono što su Barca i Real u Španiji
Prejak tim jednostavno loš trener koji će uništiti veliki potencijal Pjanića,ako ovako nastavi.Čim promjene trenera ja očekujem bolje rezultate igra im je smiješna,taktika još smješnija pa gdje je Lisandro
Da onaj Lovren jedini trenutno nešto igra u Lyonu odličan igrač očekujem ga u Realu kada Carvalho završi karijeru

Ako zelite Lovrena opet, po ko zna koji put ce te morati poslat finu svotu novca Lyonu.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Dylan Dog
-
Kontakt:
Lyon stalno dovodi pojacanja iz Lillea,cak su se i Puelom pojacali

,a realno osim Bastosa niko od pridoslica iz Lillea nije se pretjerano iskazao u Lyonu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
BIHfan
-
Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Lyon stalno dovodi pojacanja iz Lillea,cak su se i Puelom pojacali

,a realno osim Bastosa niko od pridoslica iz Lillea nije se pretjerano iskazao u Lyonu..
Adil Rami je strasan stoper. Vidio si kako je Dzeku strpao u dzep na Kosevu.

FK DELFIN NEUM
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Lyon stalno dovodi pojacanja iz Lillea,cak su se i Puelom pojacali

Rami bi se dokazao zamislite Lovren i Rami u odbrani uz normalnog trenera ne bi im niko u francuskoj moao ništa,ali eto

@devil koga dovodit u vezu Gourcuff,Pjanić,onaj šveđanin,Bastos,Toulalan sa Lisandrom i Gomisom u napadu beton

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Dylan Dog
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Lyon stalno dovodi pojacanja iz Lillea,cak su se i Puelom pojacali

Lille ima trenutno nekoliko igraca koji bi sigurno dobro dosli Lyonu,osim Ramya tu je prvenstveno Hazard,pa Debuchy,Gervinho,Cabaye,poznavajuci istoriju vrlo je moguce da neko od njih predje u Lyon..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Lyon stalno dovodi pojacanja iz Lillea,cak su se i Puelom pojacali

Rami bi se dokazao zamislite Lovren i Rami u odbrani uz normalnog trenera ne bi im niko u francuskoj moao ništa,ali eto

@devil koga dovodit u vezu Gourcuff,Pjanić,onaj šveđanin,Bastos,Toulalan sa Lisandrom i Gomisom u napadu beton

Ima tu prostora za modifikovanje u vezi koliko hoces ali mislim da Lyon mora igrati 4-4-2 jer je igra na sredini ocajna.Ne znam ali pomeni Kallstroma u najboljem slucaju treba poslati na klupu jer on po meni ne moze doneti prevagu,a onda njegovim izlaskom rasiriti vezu i igrati sa 4,Toulalan na zadnjem,Pjanic desno i Gourcuff u sredini(kada se oporavi),i onda poslati Bastosa na levo stranu,malo defanzivnije od levog krila,a Brianda poslati u centar napada sa Lisandrom.Eto u tom slucaju ne bi trebalo transfera u vezi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
RiNo
-
Kontakt:
Šta je sa Delgadom, igra li on?
Prošle sezone kad sam pratio utakmice Lyona koje bi počele u 21:00, zaspao bih od dosade oko 21:40... Jedino dribling Delgada, golovi Lisandra i šutevi Bastosa bi me držali budnim.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
gruezi
-
Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Lyon stalno dovodi pojacanja iz Lillea,cak su se i Puelom pojacali

Lille ima trenutno nekoliko igraca koji bi sigurno dobro dosli Lyonu,osim Ramya tu je prvenstveno Hazard,pa Debuchy,Gervinho,Cabaye,poznavajuci istoriju vrlo je moguce da neko od njih predje u Lyon..
cabaye da ali hazard ,jarane njega nema bez 40 miliona i to minimum...da su imali mozga pa da su na guercufovih 20 milki dodali jos 15tak-20 i doveli hazarda sad bi pricali o buducem prvaku evrope ali ovako,...ipak svidza mi se to sto daju sansu mladzim tj piedu,gonalonsu i tak...bice od njih nesh..
-
harishp
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ma devil kakva pojačanja imaju odličnu ekipu oni i Marseille u Francuskoj su ono što su Barca i Real u Španiji

Ako zelite Lovrena opet, po ko zna koji put ce te morati poslat finu svotu novca Lyonu.

Ma nek se udaraju u guzicu,ako i pola dobiju za njega sto su dali.
Nije svako maher kao Mamic.
A Lyon pod hitno mora da pojaca defanzivni red i da ovih par kloceva za koje su dali bezveze tolike milione sto prije utope nekim jadnicima.Ili im se ne pise dobro.
Njima oni Portugalci uvaljuju cetvorku a Shalke koji je u behutu u BL uvaljuje sad pa sad tricu.Sta ce biti kad im dopadne Barcelona,ili sad ovakav Real ima da ih nema.Pogotovo sto su ovi zadnji zedni na njih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
tik-tak
-
Kontakt:
kada sam ja rekao da je lovren klocina nevidjena
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
-
Dylan Dog
-
Kontakt:
Uvjek puni razumjevanja su ti Francuski mediji
ŠUPLJA obrana Lyona nema kvalitetu za Ligu prvaka, a mladog Hrvata Lovrena su kod oba gola Schalkea pregazili veteran Raul i njegovi suigrači", pišu francuski mediji, koji su Lovrena svrstali među dva-tri najlošija igrača utakmice.
"Lyon je katastrofalan i njegovi igrači posljednjih tjedana iskazuju niz slabosti: nepostojanje kolektivne igre, zabrinjavajuće šuplju obranu i nemogućnost povratka u utakmicu", piše L'Equipe u uvodniku analize utakmice Schalkea i Lyona u Gelsenkirchenu, koju je francuski klub izgubio 0:3, ali se ipak kolo prije kraja plasirao u nokaut fazu Lige prvaka jer je Benfica neočekivano poražena u Tel Avivu od Hapoela.
"Schalke je ponizio Lyon, čija je obrana predvođena Dejanom Lovrenom i Papeom Diakhateom bila nevjerojatno propusna. Nakon četiri primljena gola protiv Benfice i sada tri protiv Schalkea, pokazuju da prije svega njihova obrana nije za natjecanje ovog ranga. Sjajni Raul, koji je majstorski, poput Pelea odigrao lob i njegovi suigrači, ponizili su loše braniče Lyona Lovrena, Cissokha i Diakhatea", na istoj valnoj duljini je i lionski dnevnik Le Progres.
Nakon ovakve predstave, teško da će Lovren igrati u derbiju protiv PSG-a
Ono što je nama naravno najzanimljivije je dojam koji je ostavio hrvatski reprezentativac i Lyonov središnji branič Dejan Lovren, koji je na toj poziciji igrao zbog ozljede kapetana Crisa. Međutim, bivši Dinamov defanzivac je odigrao iznimno loše (kao i ostali igrači iz obrane) i sukrivac je za prva dva gola Schalkea. Francuski mediji pišu da trener Claude Puel (čiji odlazak su navijači tražili i na gostovanju u Lyonu) sigurno bodove vlastitog spasa u nedjeljnom derbiju protiv PSG-a neće tražiti s Lovrenom u momčadi.
"Zabrinjavajuća obrana predvođena Lovrenom i Diakhateom"
L'Equipe mu je dao neprolaznu ocjenu 3 i svrstao ga među najlošije. Ugledni sportski dnevnik kao najveće krivce za tako veliki broj primljenih golova ističe par centralnih braniča: "Pape Diakhate i Dejan Lovren su u samo 20 minuta pokazali koliko su limitirani; izgubili su sve duele koje su mogli prije Farfanovog gola u 12. i iskazali neviđenu pasivnost prilikom Huntelaarovog zgoditka u 20. minuti" i dodaje kako to što Schalke nije zabio treći gol sve do 89. minute nije zasluga probuđenih braniča Lyona, nego zato što je pao intenzitet utakmice.
"Mladi Hrvat je kod dva gola Schalkea bio pregažen"
Lionski dnevnik Le Progres također nije štedio Lovrena: "Mladog Hrvata su kod prva dva gola igrači Schalkea jednostavno pregazili i preko njega poentirali za pobjedu. Lovren je imao teško prvo poluvrijeme. Nije uspijevao raščistiti napade domaćih i do kraja utakmice je pokazivao nesigurnost." Uz kolege iz obrane Diakhatea i Cissokha, Lovren je i ovdje ocijenjen najlošijom "trojkom".
-
jacky09
-
Kontakt:
Lovren je zajedno sa Diakhateom krivac za prvi gol, kod drugog je čuvao Raula krivac je onaj lijevi bek čiji je igrač zabio gol, kod trećeg apsolutni krivac Reveillere.. sad neznam na koja dva gola misle.
...što je više lome to je volim jače...
-
BIHfan
-
Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Lovren je zajedno sa Diakhateom krivac za prvi gol, kod drugog je čuvao Raula krivac je onaj lijevi bek čiji je igrač zabio gol, kod trećeg apsolutni krivac Reveillere.. sad neznam na koja dva gola misle.
Svi su krivi, a najvise Diakhate. Jesi li vidio nakon onog prvog gola kako je postavljen. Reveillere je trcao za jednim covjekom, Lovren za jednim i Cissokho za jednim dok je ovaj samo promatrao.
RiNo je napisao/la:Šta je sa Delgadom, igra li on?
Prošle sezone kad sam pratio utakmice Lyona koje bi počele u 21:00, zaspao bih od dosade oko 21:40... Jedino dribling Delgada, golovi Lisandra i šutevi Bastosa bi me držali budnim.
Delgado ti je ozlijedjen od pocetka sezone.
FK DELFIN NEUM
-
jacky09
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Lovren je zajedno sa Diakhateom krivac za prvi gol, kod drugog je čuvao Raula krivac je onaj lijevi bek čiji je igrač zabio gol, kod trećeg apsolutni krivac Reveillere.. sad neznam na koja dva gola misle.
Svi su krivi, a najvise Diakhate. Jesi li vidio nakon onog prvog gola kako je postavljen. Reveillere je trcao za jednim covjekom, Lovren za jednim i Cissokho za jednim dok je ovaj samo promatrao.
Da.. gubi se na terenu.. kod prvog gola ni sam nezna koga je čuvao.. a pogotovo ona asistencija glavom za Raula.. i posle Farfan natrčava i zabija.

...što je više lome to je volim jače...
-
BIHfan
-
Kontakt:
jacky09 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Lovren je zajedno sa Diakhateom krivac za prvi gol, kod drugog je čuvao Raula krivac je onaj lijevi bek čiji je igrač zabio gol, kod trećeg apsolutni krivac Reveillere.. sad neznam na koja dva gola misle.
Da.. gubi se na terenu.. kod prvog gola ni sam nezna koga je čuvao.. a pogotovo ona asistencija glavom za Raula.. i posle Farfan natrčava i zabija.

Onda ona ispucavanja glavom koja su pravo isla u igrace Shalke-a. Stvarno bruka od igraca. Nek stavi Toulalana na stopera samo da ne gledam ovog Diakhate-a vise.
FK DELFIN NEUM
-
harishp
-
Kontakt:
Spahic od jednog prosjecnog Montpeliera bukvalno sam u odbrani ''pravi''vec drugu sezonu klub koji je u samom vrhu.Jel nega nema slijedi im porazi od dva tri gola razlike.
Nije mlad ali nije ni previse star.Znaci minimalno cetiri ili pet godina imati iskusnog stopera u miru.Da ne govorim da je ovaj duplo jeftiniji od Lovrena i Diakhite i ostalih kitica.
Nije sto igra u BIH repci,nego sto da je iz Somalije o njemu bi se isto tako pisalo.
E sad sto uprava kluba recimo Lyona uopste nije normalna i sama sebi skace u stomak to je druga stvar.
Zato i pored ulaganja,relativno dobrog tima ce vazda biti kratki u vezi titula.
Ocito da ona era titula u nizuim je vec odavno proslost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
BIHfan
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Spahic od jednog prosjecnog Montpeliera bukvalno sam u odbrani ''pravi''vec drugu sezonu klub koji je u samom vrhu.Jel nega nema slijedi im porazi od dva tri gola razlike.
Nije mlad ali nije ni previse star.Znaci minimalno cetiri ili pet godina imati iskusnog stopera u miru.Da ne govorim da je ovaj duplo jeftiniji od Lovrena i Diakhite i ostalih kitica.
Nije sto igra u BIH repci,nego sto da je iz Somalije o njemu bi se isto tako pisalo.
E sad sto uprava kluba recimo Lyona uopste nije normalna i sama sebi skace u stomak to je druga stvar.
Ma kakav Spahic, vec ulazi u godine. Respekt prema njemu al on nije igrac kojeg trebamo u ovom trenutku. Ne trebaju nam stranci vec domaci igraci. Rami je za mene najbolje rjesenje, al pitanje je kolko Lille trazi za njeg.
FK DELFIN NEUM
-
harishp
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:Spahic od jednog prosjecnog Montpeliera bukvalno sam u odbrani ''pravi''vec drugu sezonu klub koji je u samom vrhu.Jel nega nema slijedi im porazi od dva tri gola razlike.
Ma kakav Spahic, vec ulazi u godine. Respekt prema njemu al on nije igrac kojeg trebamo u ovom trenutku. Ne trebaju nam stranci vec domaci igraci. Rami je za mene najbolje rjesenje, al pitanje je kolko Lille trazi za njeg.
Nista onda,gledajte timu u ledza koji je destrostruko jeftiniji i slabiji od Lyona.Gledajuci po igracima
To za pitanje koliko Lile trazi za Ramija i jeste ono o cemu pisem.
Maldini je do 40 odigrao u top formi.A Spahic je ''tek''u tridesetoj.O domacim i strancima je glupost i govoriti.
U Francuskoj je fakat 90 % i Francuza stranaca

Francuz a garav ko' Banovicki cumur

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.