Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja stvarno ne vidim zasto Liverpool bar ne pokusa dovesti Dzeku!!Ja mislim da bi to za moj omiljeni klub bilo odlicno jer im treba jedar onakav snazan napadac kao sto je Edin!!To je moje misljenje!!! 

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
sto se tice joaquina, on je zaista igracina, ali izgubio je puno vremena u valensiji.
bolji bi bio cazorla.
a za zaratea .... ma ne znam, iz italije doci u englesku... veliko je pitanje koliko bi on mogao dati.
ali, rafa zna najbolje, samo da abd veceras dobijemo arsenal, onda je sve niz brdo..
a "lajavcima" dolazi portsmouth, kontao sam tu neki kiks scum-a, ali ne igra im kranjcar...
steta, a mozda bi bas on trebao u liverpoolu...
sto se tice joaquina, on je zaista igracina, ali izgubio je puno vremena u valensiji.
bolji bi bio cazorla.
a za zaratea .... ma ne znam, iz italije doci u englesku... veliko je pitanje koliko bi on mogao dati.
ali, rafa zna najbolje, samo da abd veceras dobijemo arsenal, onda je sve niz brdo..
a "lajavcima" dolazi portsmouth, kontao sam tu neki kiks scum-a, ali ne igra im kranjcar...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
pozdrav scousersi
idemo veceras dobit Arsenal i sljamovci da se obrukaju jos jednom ove sezone i ljepota prava a nas,
LIVERPOOL YOU'LL NEVER WALK ALONE
idemo veceras dobit Arsenal i sljamovci da se obrukaju jos jednom ove sezone i ljepota prava a nas,
LIVERPOOL YOU'LL NEVER WALK ALONE
ackeey je napisao/la:U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
bolji bi bio cazorla.
i ja nisam za dovođenje joaquina,jer sumnjam da bi se on uklopio u eng nogomet,a ne vidim zasto bi samo dovodili igrace iz spanije imaju za bokove glena jonhsona-pompey,bale-totenham,lennon-tottenham,i silva-valencia,i mislim da bi odlicno rijesenje bio Semir Stilic jer on igra AMC bas kao i gerrard pa da moze naseg kapetana zamjeniti u slicaju povrede nedaj boze!!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
zarate je igrao proslu sezonu u premier ligi, za birmingem, momak sigurno moze puno, rafa ga je trazio i prije ali ga nije uspio dovestiackeey je napisao/la:U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
bolji bi bio cazorla.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- TheScouser
- Kontakt:
Evo Mauro je priznao da bi najradije ostao u Italiji, ali sad sve ovisi o tome ko vise ponudi love za njega.YNWA je napisao/la:zarate je igrao proslu sezonu u premier ligi, za birmingem, momak sigurno moze puno, rafa ga je trazio i prije ali ga nije uspio dovestiackeey je napisao/la:U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
bolji bi bio cazorla.
Navodno Rafa zeli dovesti Santa Cruza i Blasczykowskog.

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
ne vjerujem da ce on doći, jer city ce ponuditi mnogo vise od liverpoola, a i nije nam potreban, bolje je dovesti dobro krilo i desnog beka, igrace koji su nam potrebniTheScouser je napisao/la:Evo Mauro je priznao da bi najradije ostao u Italiji, ali sad sve ovisi o tome ko vise ponudi love za njega.YNWA je napisao/la:zarate je igrao proslu sezonu u premier ligi, za birmingem, momak sigurno moze puno, rafa ga je trazio i prije ali ga nije uspio dovestiackeey je napisao/la:U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
bolji bi bio cazorla.
Navodno Rafa zeli dovesti Santa Cruza i Blasczykowskog.
Sarajevo i Liverpool
http://www.fansfc.com/story/9989.html
moguce je da se benayoun vrati u west ham, hammers bi ovo zelio a ni ja nemam nista protiv, nek ide
moguce je da se benayoun vrati u west ham, hammers bi ovo zelio a ni ja nemam nista protiv, nek ide
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
vala bas,e santa cruz... nije on los igrac,ima jos do tih transfera i toga,vazno je dobit arsenal vecerasYNWA je napisao/la:http://www.fansfc.com/story/9989.html

evo malo detaljnije za santa cruza http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21295004/
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- el-fighter
- Kontakt:
Večeras je utakmica odluke za Liverpool. Ako večeras kiksaju protiv Arsenala mislim da bi onda teško mogli do titule. Ovo je još jedna utakmica u koju Arsenal ulazi rasterećeno i bez ikakvog pritiska. Bit će ovo još jedna utakmica za pamćenje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- reds_forever
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la:Večeras je utakmica odluke za Liverpool. Ako večeras kiksaju protiv Arsenala mislim da bi onda teško mogli do titule. Ovo je još jedna utakmica u koju Arsenal ulazi rasterećeno i bez ikakvog pritiska. Bit će ovo još jedna utakmica za pamćenje.
ma sto se mene tice,nek je sutra zaboravim,samo da mi pobijedimo

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- alan_kardec
- Kontakt:
Potpisujem.reds_forever je napisao/la:
ma sto se mene tice,nek je sutra zaboravim,samo da mi pobijedimo
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
TheScouser je napisao/la:Mislit' i srat' nije istoensadek je napisao/la:Ja mislim da ćete se vi sutra protiv arsenala oprostiti od borbe za titulu
Arsenal sutra bez Van Persiea i Adebayora -
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... field-trip

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma upravu si to za zaratea, nije nam potreban imamo torresa po potrbi kuyt moze u napad, bolje bi bilo da dovedemo nekog beka poput glena johnsona
Ja mislim da se treba osvrnuti na bekove kao sto rece par njih u prijasnjim postovima!
Ajmo po pobjedu :DDDD
- alan_kardec
- Kontakt:
MASCHERANO,MAMU TI **** ARGENTINSKU

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
**** golman odakle se on pojavi majku mu poljsku:D
aj valjda ce biti kakve nafake za nas
aj valjda ce biti kakve nafake za nas
hajde skuliraj se ohladi malo... izbrisi ovaj post jer ispadas smijesan, pa da se svako borio i zalagoao kao Masch ove sezone mi bi sad bili nedostizni na prvom mijestu.alan_kardec je napisao/la:MASCHERANO,MAMU TI **** ARGENTINSKU![]()
sto se tice igre ne mozemo mi bez Gerrarda teglu meda otvoriti

po meni za onaj gol dosta krivice snosi i aurelio jer je bespotrebno zavalio mascherana a mogao je izbiti loptu i jos jedan igrac koji je previse pasivno posmatrao citavu akciju ali nisam vidio ko je to bio ali naravno najveci krivac je argenitnac.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.