Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rafa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la rafa » 20 apr 2009, 23:34

Ja stvarno ne vidim zasto Liverpool bar ne pokusa dovesti Dzeku!!Ja mislim da bi to za moj omiljeni klub bilo odlicno jer im treba jedar onakav snazan napadac kao sto je Edin!!To je moje misljenje!!! :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 apr 2009, 08:13

U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
sto se tice joaquina, on je zaista igracina, ali izgubio je puno vremena u valensiji.
bolji bi bio cazorla.
a za zaratea .... ma ne znam, iz italije doci u englesku... veliko je pitanje koliko bi on mogao dati.
ali, rafa zna najbolje, samo da abd veceras dobijemo arsenal, onda je sve niz brdo..
a "lajavcima" dolazi portsmouth, kontao sam tu neki kiks scum-a, ali ne igra im kranjcar...
steta, a mozda bi bas on trebao u liverpoolu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 21 apr 2009, 09:18

pozdrav scousersi

idemo veceras dobit Arsenal i sljamovci da se obrukaju jos jednom ove sezone i ljepota prava a nas,

LIVERPOOL YOU'LL NEVER WALK ALONE

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 21 apr 2009, 10:38

ackeey je napisao/la:U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
sto se tice joaquina, on je zaista igracina, ali izgubio je puno vremena u valensiji.
bolji bi bio cazorla.
a za zaratea .... ma ne znam, iz italije doci u englesku... veliko je pitanje koliko bi on mogao dati.
ali, rafa zna najbolje, samo da abd veceras dobijemo arsenal, onda je sve niz brdo..
a "lajavcima" dolazi portsmouth, kontao sam tu neki kiks scum-a, ali ne igra im kranjcar...

i ja nisam za dovođenje joaquina,jer sumnjam da bi se on uklopio u eng nogomet,a ne vidim zasto bi samo dovodili igrace iz spanije imaju za bokove glena jonhsona-pompey,bale-totenham,lennon-tottenham,i silva-valencia,i mislim da bi odlicno rijesenje bio Semir Stilic jer on igra AMC bas kao i gerrard pa da moze naseg kapetana zamjeniti u slicaju povrede nedaj boze!!!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 10:44

ackeey je napisao/la:U pravu si za dzeku, ali mislim da se on ne uklapa u ono cemu rafa tezi.
bolji bi bio cazorla.
zarate je igrao proslu sezonu u premier ligi, za birmingem, momak sigurno moze puno, rafa ga je trazio i prije ali ga nije uspio dovesti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 21 apr 2009, 11:13

YNWA je napisao/la:
bolji bi bio cazorla.
zarate je igrao proslu sezonu u premier ligi, za birmingem, momak sigurno moze puno, rafa ga je trazio i prije ali ga nije uspio dovesti
Evo Mauro je priznao da bi najradije ostao u Italiji, ali sad sve ovisi o tome ko vise ponudi love za njega.

Navodno Rafa zeli dovesti Santa Cruza i Blasczykowskog.

slika
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 14:05

TheScouser je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
bolji bi bio cazorla.
Evo Mauro je priznao da bi najradije ostao u Italiji, ali sad sve ovisi o tome ko vise ponudi love za njega.

Navodno Rafa zeli dovesti Santa Cruza i Blasczykowskog.
ne vjerujem da ce on doći, jer city ce ponuditi mnogo vise od liverpoola, a i nije nam potreban, bolje je dovesti dobro krilo i desnog beka, igrace koji su nam potrebni
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 apr 2009, 14:09

http://www.fansfc.com/story/9989.html

moguce je da se benayoun vrati u west ham, hammers bi ovo zelio a ni ja nemam nista protiv, nek ide
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 apr 2009, 16:05

YNWA je napisao/la:http://www.fansfc.com/story/9989.html

moguce je da se benayoun vrati u west ham, hammers bi ovo zelio a ni ja nemam nista protiv, nek ide
vala bas,e santa cruz... nije on los igrac,ima jos do tih transfera i toga,vazno je dobit arsenal veceras :roll: pribojavam se malo utakmice,veliki je ulog u pitanju,nadam se da se uzalud pribojavam :roll:

evo malo detaljnije za santa cruza http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... -21295004/
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2009, 16:21

Večeras je utakmica odluke za Liverpool. Ako večeras kiksaju protiv Arsenala mislim da bi onda teško mogli do titule. Ovo je još jedna utakmica u koju Arsenal ulazi rasterećeno i bez ikakvog pritiska. Bit će ovo još jedna utakmica za pamćenje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 apr 2009, 16:27

el-fighter je napisao/la:Večeras je utakmica odluke za Liverpool. Ako večeras kiksaju protiv Arsenala mislim da bi onda teško mogli do titule. Ovo je još jedna utakmica u koju Arsenal ulazi rasterećeno i bez ikakvog pritiska. Bit će ovo još jedna utakmica za pamćenje.

ma sto se mene tice,nek je sutra zaboravim,samo da mi pobijedimo :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 apr 2009, 16:48

reds_forever je napisao/la:
ma sto se mene tice,nek je sutra zaboravim,samo da mi pobijedimo :lol:
Potpisujem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2009, 16:50

TheScouser je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Ja mislim da ćete se vi sutra protiv arsenala oprostiti od borbe za titulu
Mislit' i srat' nije isto 8-)

Arsenal sutra bez Van Persiea i Adebayora -
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... field-trip
:lol: :mrgreen: Vazda bilo-ha ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 21 apr 2009, 17:01

ma upravu si to za zaratea, nije nam potreban imamo torresa po potrbi kuyt moze u napad, bolje bi bilo da dovedemo nekog beka poput glena johnsona

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 21 apr 2009, 19:26

Ja mislim da se treba osvrnuti na bekove kao sto rece par njih u prijasnjim postovima!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 apr 2009, 19:34

Ajmo po pobjedu :DDDD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2009, 19:38

ajmoooooooooooooooooooooooooooooo
YNWA
You are someone else I am still right here

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 apr 2009, 21:41

MASCHERANO,MAMU TI **** ARGENTINSKU :evil: :evil:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 apr 2009, 21:51

**** golman odakle se on pojavi majku mu poljsku:D
aj valjda ce biti kakve nafake za nas

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2009, 22:03

alan_kardec je napisao/la:MASCHERANO,MAMU TI **** ARGENTINSKU :evil: :evil:
hajde skuliraj se ohladi malo... izbrisi ovaj post jer ispadas smijesan, pa da se svako borio i zalagoao kao Masch ove sezone mi bi sad bili nedostizni na prvom mijestu.
sto se tice igre ne mozemo mi bez Gerrarda teglu meda otvoriti :( riera i xabi najgori po meni benayoun po meni mozda i najbolji igrac na terenu i stvarno je u odlicnoj formi, ako ovako nastavi igrati mozda ga uspijemo i prodati na kraju seone. ovaj xabi prelos kako bi ga ja sutnuo iz tima saltko i samo se zato nadam da cemo dovesti barrya xabi napravi dva koraka sa loptom i onda je najcesce nabije negdje a ponekad uradi i nesto normalno kao pokusaj pasa ali nazalost on nam je jedino rjesenje na toj poziciji kada nema gerrarda ali i kad igra gerrard ovome se opet nađe neko mjesto.
po meni za onaj gol dosta krivice snosi i aurelio jer je bespotrebno zavalio mascherana a mogao je izbiti loptu i jos jedan igrac koji je previse pasivno posmatrao citavu akciju ali nisam vidio ko je to bio ali naravno najveci krivac je argenitnac.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.