bukvalno
koga boli qurac
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa sta mu mozes uradit ? Zabranjivanje i prebijanja nemaju nikakvog smisla jer mu mozes samo jos veci inat stvorit (ako se uopce radi o hiru). Pustis ga fino da odhuji svoje. Ako se radi o fazi, proci ce ga svakako. Ako je dijete fakat takvo, onda bolje da od najranije faze zivota bude to sto jeste nego da mu se neke traume nabijaju.
I Magic je tako mislio
Podrzati je ok, sta god ko smatra da je ok nek podrzavaju...njihova djeca su i njihova je i sramota na kraju krajeva. Al izaci u javnost s tim za dijete od 12 godina je debilizam i renesansa. Ja bi mu licno glavu otkinuo, ali to je za moje dijete...yebe mi se za tudje.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 13:46Pa mozes razgovorati sa njim, ili odvesti ga psihologu ako ti nisi sposoban za to
A ne na prvu da odma sve podrzavas, jer djeca nisu sposobna razumjeti sta je dobro a sta nije za njih
Ma fura se be yourself fazon, dobro je Putin rek'o kod kuce se ti stavljaj perike, i prcaj koga hos i kako hos, a sta imaju tudja djeca gledat tvoje budalastinje na javnim mjestima i mislit da je ok. Upravu je covjekNail for Real je napisao/la: ↑12 feb 2020, 15:06Cuj sta mu kao roditelj mozes uraditi...pa mozda ga mozes odgojiti hahaha?!
BuffonGigi je napisao/la: ↑12 feb 2020, 14:42Podrzati je ok, sta god ko smatra da je ok nek podrzavaju...njihova djeca su i njihova je i sramota na kraju krajeva. Al izaci u javnost s tim za dijete od 12 godina je debilizam i renesansa. Ja bi mu licno glavu otkinuo, ali to je za moje dijete...yebe mi se za tudje.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 13:46Pa mozes razgovorati sa njim, ili odvesti ga psihologu ako ti nisi sposoban za to
A ne na prvu da odma sve podrzavas, jer djeca nisu sposobna razumjeti sta je dobro a sta nije za njih
Nije ni blizu najboljeg na svijetu, samo kazem sta bih uradio u tom slucaju, sto ne znaci da sam upravu.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2020, 15:18BuffonGigi je napisao/la: ↑12 feb 2020, 14:42Podrzati je ok, sta god ko smatra da je ok nek podrzavaju...njihova djeca su i njihova je i sramota na kraju krajeva. Al izaci u javnost s tim za dijete od 12 godina je debilizam i renesansa. Ja bi mu licno glavu otkinuo, ali to je za moje dijete...yebe mi se za tudje.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 13:46Pa mozes razgovorati sa njim, ili odvesti ga psihologu ako ti nisi sposoban za to
Pretpostavljam da je tvoje dijete najbolje na svijetu ?
BuffonGigi je napisao/la: ↑12 feb 2020, 15:36Nije ni blizu najboljeg na svijetu, samo kazem sta bih uradio u tom slucaju, sto ne znaci da sam upravu.bombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2020, 15:18BuffonGigi je napisao/la: ↑12 feb 2020, 14:42
Podrzati je ok, sta god ko smatra da je ok nek podrzavaju...njihova djeca su i njihova je i sramota na kraju krajeva. Al izaci u javnost s tim za dijete od 12 godina je debilizam i renesansa. Ja bi mu licno glavu otkinuo, ali to je za moje dijete...yebe mi se za tudje.
Pretpostavljam da je tvoje dijete najbolje na svijetu ?
4x WNBA All-Star Skylar Diggins-Smith is heading to the Mercury to join Diana Taurasi and Brittney Griner, per RachGall/Twitter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.