da zamo koje lige pratiti na proljeće

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma bratee na inernetu 100%. Danas tamo možeš naći sve.
ma mislim na lige koje su tu negdje sa namatutankamon1905 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 15:01Odavno se nastavile, samo se ovaj nas pokusaj nogomet jos sprema za pocetak drugog dijela sezoneljudi 2ipo mjeseca pauze imaju..zasluzeno
![]()
Da se mi pripremimo za CelticFoSte95 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:22malo vidjeh stanje kakvo je što se tiče našeg predstavnika u prvom kolu LŠ, tražio po netu onu live tabelu al ne nađoh pa sam sastavljao![]()
znači na tabelama boldirani su oni koji su bolji od nas po keficijentu (prvenstvo još nije gotovo ali prvoplasirani ima veliku prednost), crveni koji su lošiji, a plavi su ona prvenstva gdje još ništa nije riješeno tj. može osvojiti i onaj ko ima slabiji koeficijent od našeg prvaka. Zvjedzdica pored znači da je prvenstvo već završeno. Da napomenem ovo važi ako prvak bude ili Sarajevo ili Zrinjski jr oni imaju jedino koeficijent da nečem valja.
Znači u prvom kolu 17 seeded i 17 unseeded, od ovih seeded gotovo je sigurno 13 učesnika (znači ostaju još 4 mjesta za nešeg prvaka).
Znači posebnu pažnju obratiti na prvenstva država koja su označena plavo, od tih 9 plavih nama treba najmanje 6 iznenađenja (za Sarajevo), a Zrinja je u nešto boljoj poziciji pa gotovo sigurno da bi bio nosilac u prvoj rundi kvala za LŠ![]()
a ne možeš biti toliki pehMortemHz je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:31Da se mi pripremimo za CelticFoSte95 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:22malo vidjeh stanje kakvo je što se tiče našeg predstavnika u prvom kolu LŠ, tražio po netu onu live tabelu al ne nađoh pa sam sastavljao![]()
znači na tabelama boldirani su oni koji su bolji od nas po keficijentu (prvenstvo još nije gotovo ali prvoplasirani ima veliku prednost), crveni koji su lošiji, a plavi su ona prvenstva gdje još ništa nije riješeno tj. može osvojiti i onaj ko ima slabiji koeficijent od našeg prvaka. Zvjedzdica pored znači da je prvenstvo već završeno. Da napomenem ovo važi ako prvak bude ili Sarajevo ili Zrinjski jr oni imaju jedino koeficijent da nečem valja.
Znači u prvom kolu 17 seeded i 17 unseeded, od ovih seeded gotovo je sigurno 13 učesnika (znači ostaju još 4 mjesta za nešeg prvaka).
Znači posebnu pažnju obratiti na prvenstva država koja su označena plavo, od tih 9 plavih nama treba najmanje 6 iznenađenja (za Sarajevo), a Zrinja je u nešto boljoj poziciji pa gotovo sigurno da bi bio nosilac u prvoj rundi kvala za LŠ![]()
Ne tako davno..FoSte95 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:33a ne možeš biti toliki pehMortemHz je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:31Da se mi pripremimo za CelticFoSte95 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 19:22malo vidjeh stanje kakvo je što se tiče našeg predstavnika u prvom kolu LŠ, tražio po netu onu live tabelu al ne nađoh pa sam sastavljao![]()
![]()
Nije samo u Holandiji ako se ne varam, isti broj bodova prva dva imaju.
It is expected that the decision will be formalized for the teams that will represent Cyprus in the European competitions and it is a given that they will be determined based on the score at the time of the interruption. Omonia (without becoming champions) will play in the Champions League qualifiers, while Anorthosis, APOEL and Apollon will participate in the Europa League.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.