Luka Menalo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mire96
Kontakt:

Re: Luka Menalo

Post Postao/la mire96 » 10 feb 2020, 13:40

odrastao sam u BiH koja je moja zemlja.
Daljnje polemike su nepotrebne, pogotovo sto sve i da bi htio igeati kod njih za njega nema mjesta. Nego svakako ga treba uvrstiti medju 23 u ovom dvomecu.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 10 feb 2020, 13:57

ma mora biti pozvan sada umjesto hajrovica, zajedno sa stevanovicem

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 10 feb 2020, 14:34

Pa ova izjava je apel za baraz!
"Znaci pozovi me zelim igrati".
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 feb 2020, 15:28

Ja imam nocne more da ce nam Hrvati preoteti Menala, a Madjari Suljica.
Vidim i Slovenci su u igri, strahota.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 10 feb 2020, 15:41

DrFilgud je napisao/la:
10 feb 2020, 15:28
Zadnje 2 godine se prica da ce nam hrvati oteti menala
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 10 feb 2020, 16:44

Salih1984 je napisao/la:
10 feb 2020, 15:41
DrFilgud je napisao/la:
10 feb 2020, 15:28
Zadnje 2 godine se prica da ce nam hrvati oteti menala
filgud se malo zaebava.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 feb 2020, 16:53

Ovaj u Hrvatsku moze samo ko ekonom, ne znam ako su raspisali konkurs, onda bi se ovi pratioci Telekom Amateur lige trebali zabrinuti da im jos jedan pulen nece zaigrati za BiH.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 feb 2020, 17:37

Harise je napisao/la:
10 feb 2020, 13:25
Sam je priznao da je Hrvat tako da se odlucio za BiH redi karieri, a ne redi ljubavi! Zato i nece nasa reprezentacija nikada imati velki uspijeh kada dodje odpad od komsije. Nemoze tamo hajd ovamo... Mada da moram u ovom slucaj odbraniti Menala jer je karieru poceo i napravio u Bosnu i Hercegovinu, a ne Hrvatskoj tako da je po meni dzaba sto rekao da je Hrvat naš!
Ne. Nasa reprezentacija nece imati veliki uspijeh sve dok timovi iz PL nebudu u stanju da svake godine proizvedu bar dva nova igraca koja mogu direktno otici u solidne timove u Europi, ne na tribine nego u prvih 11. Isto tako da mogu napraviti raziliku u A repci. Ovi igraci iz dijaspore trebaju da budu samo neki plus.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 10 feb 2020, 17:41

Harise je napisao/la:
Sam je priznao da je Hrvat tako da se odlucio za BiH redi karieri, a ne redi ljubavi! Zato i nece nasa reprezentacija nikada imati velki uspijeh kada dodje odpad od komsije. Nemoze tamo hajd ovamo... Mada da moram u ovom slucaj odbraniti Menala jer je karieru poceo i napravio u Bosnu i Hercegovinu, a ne Hrvatskoj tako da je po meni dzaba sto rekao da je Hrvat naš!
pa imamk otpad austrije, njemacke, svicarske itd sta je razlika izmedju njih i otpada hrvatske i srbije? ovi makar znaju naš jezik za razliku od arslanagica koji ce doci po svemu sudeći

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 feb 2020, 17:44

soko je napisao/la:
10 feb 2020, 17:37
Harise je napisao/la:
Ne. Nasa reprezentacija nece imati veliki uspijeh sve dok timovi iz PL nebudu u stanju da svake godine proizvedu bar dva nova igraca koja mogu direktno otici u solidne timove u Europi, ne na tribine nego u prvih 11. Isto tako da mogu napraviti raziliku u A repci. Ovi igraci iz dijaspore trebaju da budu samo neki plus.
Soko objasnio. Ali to necemo vjerovatno nikad docekati. Nazalost.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 feb 2020, 17:48

Uopšte ne petlja, cak sta vise ima muda.
Valjat ce nam njegov karakter :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 feb 2020, 17:58

Menalo jos jedan Kapic u pokusaju (nadam se da griješim)...Hotic je u slovenskoj ligi bio Messi za Menala a vidimo kako trenutno stoje stvari.
Ne moze jedna polusezona u slabijoj ligi ponistiti veliko NIŠTA u HNL-u u Dinamu i Slaven B. (ako se dobro sjecam, da ne provjeravam).
Ne vidim zasto bi on dobio poziv za baraz i bio ispred pa cak i klupiranog Hajrovica?!

Sta ga krasi?
Sut? - ne
Dribling? - ne
Brzina? - pa bas i ne...ja sam mislio da je brzi.
Centarsut? - hmm.

Da hoce bogdom napredovati pa biti makar na nivou Visce pa i vise...ali je nerealno ga ocekivati u baražu.
Dati mu priliku u Ligi nacija ako i dalje bude na nivou u Sloveniji.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 feb 2020, 18:04

Slažem se hureme, na kraju sezone puni 24 godina i još igra u Sloveniji... da ima 19 ili 20 godina onda hajde ali ovako realno ne vjerujem da će nešto posebno napraviti u karijeri, iz slovenske lige godinama nije izašao igrač da valja; najveći talenat u zadnjih par godina Jan Mlakar ne može igrati ni u Championshipu.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 feb 2020, 18:24

Ma Viscu nam krasi izrazita jednodimenzionalnost u smislu brzine (pa i suta na klupskom nivou) pa svejedno nemamo nista
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 10 feb 2020, 18:43

hurem je napisao/la:
10 feb 2020, 17:58
Menalo jos jedan Kapic u pokusaju (nadam se da griješim)...Hotic je u slovenskoj ligi bio Messi za Menala a vidimo kako trenutno stoje stvari.
Ne moze jedna polusezona u slabijoj ligi ponistiti veliko NIŠTA u HNL-u u Dinamu i Slaven B. (ako se dobro sjecam, da ne provjeravam).
Ne vidim zasto bi on dobio poziv za baraz i bio ispred pa cak i klupiranog Hajrovica?!

Sta ga krasi?
Sut? - ne
Dribling? - ne
Brzina? - pa bas i ne...ja sam mislio da je brzi.
Centarsut? - hmm.

Da hoce bogdom napredovati pa biti makar na nivou Visce pa i vise...ali je nerealno ga ocekivati u baražu.
Dati mu priliku u Ligi nacija ako i dalje bude na nivou u Sloveniji.
Druze to puno ljude ovdje ne vidi. Po meni bi prije rekao da slican tip igraca a la Zakaric. Nego Duljevic ili Lulic. Svako ovdje pljuva po Duljevica, a na kraju zavrsio medju top 5 od najbolje lige evrope. Dok Menalo za 23,5 igra jos u Olimpiju. Rekao meni jedan Hrvat da jedan Osijek jaci od najbolji klub Slovenije. A zna sta govori jer je bio profesionalac. Neki dan dobio Rijeka 8-0 protiv Triglav, a taj Triglav dobio 2-0 protiv Maribor gostujuce. Da budem iskren nije to velki napredak iz BiH da ode u Sloveniju. Jest da su tereni i uslovi dobri mada da nije kvalitet velka razlika prema BH Premijer Lige! U Dinamo nije se mogao dokazati. U Belupo se upocetka dokazo a pred kraj saisone zavrsio na tribine. Po meni je Duljevic bolji Back up igrac za Lulica nego Menalo za sad. Poslje EP2020 moze se kasnje razmislati. A Miro Stevanovic treba umjesto Hajrovica biti. Trudi se i bori za Servette Geneva jako zanimliv igrac i pratim ga redovno u svicarskoj. Nikada sam ocekivao da ce opet biti na vrhunskom nivou.

Marciano87
Kontakt:

Post Postao/la Marciano87 » 10 feb 2020, 19:44

Ne znam sta peglate toliko za koga bi igrao za koga ne,momak je realno rekao kako stvari stoje.Hrvat je,roden je u hrvatskoj pristao je da igra za nas od mlade reprezentacije pa na dalje treba momka podrzati i cao.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 10 feb 2020, 19:49

Mi sami smo krivi za to kad ih zoveš hrvatima ili srbima umjesto pravoslavci il katolici niko nece rec u srbiji za ljaljica da je bosanac vec musliman xD

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 10 feb 2020, 20:02

Svakako je prosjecan igracic.

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 10 feb 2020, 22:40

Kad bi hrvati kojim slucajem pozvali menala da igra za njihovu repku ovdje bi se ispisalo dvadeset stranica kako smo izgubili fantasticnog igraca al s obzirom da od toga nema nista tad idu klasicni komentari propo,odron od igraca ili trci kao gazela :mrgreen: Menalo povedi nas na euro :tokralju: :bih:

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 11 feb 2020, 01:31

Edvin_Mg je napisao/la:
10 feb 2020, 19:49
Mi sami smo krivi za to kad ih zoveš hrvatima ili srbima umjesto pravoslavci il katolici niko nece rec u srbiji za ljaljica da je bosanac vec musliman xD
Pa zato sto nije

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik, rishovski i 23 gosta.