Nisam se upalio, samo gdje ces izjavit da vise nije domaci klub. Seljacka izjava bas, radi cega radi turaka, isti turaka koji su mu prodali Andjusica. Za iste pare koje smo i mi nudili, one bonuse nece vidjeti svakako.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa jarane može on kao što možeš i ti izjaviti sta hoćes. Misliš da se i nama svidja svaka njegova izjava? On vlada klubom isto kao i vas Olgun. On ako hoće može sad Fanima dati u Rudar mi možemo svi sebi kosu čupati. Isto sto čupali kad je Arezinu dao Želji na posudbu.
A evo relno zar smisli da bi isti efekat bio da je Andjusic prešao u Čelik kao ovaj transfer sto je napravio.
On je možda i mogao vise para uzeti od vas u tom trenutku nego što je do sad dobio ali ovako je dobio svu medijsku pažnju i a klub je podigao na jedan viši nivo po pitanju transfera. Nikolić je prešao u Olimpijakos.
- svrakino1921
- Kontakt:
@redbull
Upalio si se
Nemoj sad molim te
Upalio si se
Nemoj sad molim te
Sve to stoji, al ovakvim izjavama nije mjesto, pogotovo ne od jednog pred. kluba, al haj nejse. Borba krece za 10tak dana, pa ko bude bolji sretno mu.Wolffire je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:24Pa jarane može on kao što možeš i ti izjaviti sta hoćes. Misliš da se i nama svidja svaka njegova izjava? On vlada klubom isto kao i vas Olgun. On ako hoće može sad Fanima dati u Rudar mi možemo svi sebi kosu čupati. Isto sto čupali kad je Arezinu dao Želji na posudbu.
A evo relno zar smisli da bi isti efekat bio da je Andjusic prešao u Čelik kao ovaj transfer sto je napravio.
On je možda i mogao vise para uzeti od vas u tom trenutku nego što je do sad dobio ali ovako je dobio svu medijsku pažnju i a klub je podigao na jedan viši nivo po pitanju transfera. Nikolić je prešao u Olimpijakos.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma jok, ja sam miroljubac.
Ljubim Mire

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Znam da si ljubomoran

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Zenicanin988
- Kontakt:
Nikad nisam razumio ovog Musiju, od ekipe koja se po imenima mogla komotno boriti za Evropu, on ostavlja Beganovica na klupi i bukvalno pusta bitne igrace?!?
Ne razumijem ni ovog naseg Olguna, tu bi mogao pisat do sutra
Ne razumijem ni ovog naseg Olguna, tu bi mogao pisat do sutra
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Fino Smanjiti PL na 10 klubova gdje 3 ekipe ispadaju.
Smanjiti Prvu Ligu Federacije na 10 klubova, Prva Liga RS je vec sredjena ima 10 klubova, ekipe koje su izborili prvo mjesto u obe lige idu u PL a ekipe koje su zavrsili na drugo mjesto igraju baraz.
Vrlo jednostavan sistem.
Sve tri lige bi se pojacale i digli kvalitet makar 30%
Uvesti nove zakone da najvise smije biti 7-5 stranaca u ekipi i minimalno 3 mlada igraca ispod 21god.
Onda fino srediti kantonalne lige.
U Australskoj ligi ima zakon da samo 4 stranca smiju biti u prvi 11, mozes imati koliko god hoces stranac ali u prvi 11 smiju biti samo 4.

Smanjiti Prvu Ligu Federacije na 10 klubova, Prva Liga RS je vec sredjena ima 10 klubova, ekipe koje su izborili prvo mjesto u obe lige idu u PL a ekipe koje su zavrsili na drugo mjesto igraju baraz.
Vrlo jednostavan sistem.
Sve tri lige bi se pojacale i digli kvalitet makar 30%
Uvesti nove zakone da najvise smije biti 7-5 stranaca u ekipi i minimalno 3 mlada igraca ispod 21god.
Onda fino srediti kantonalne lige.
U Australskoj ligi ima zakon da samo 4 stranca smiju biti u prvi 11, mozes imati koliko god hoces stranac ali u prvi 11 smiju biti samo 4.

- mohikanac12
- Kontakt:
Off.
Da zamolim sve Željovce koji čitaju, imamo jednu "malu" akciju sa avatarima. Cilj nam je da pokažemo snagu, brojnost, zajedništvo, pa bi vas zamolio ako niste već, da se priključite. Hvala.
Ustani Plava armijo!

Link za avatar. Copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Da zamolim sve Željovce koji čitaju, imamo jednu "malu" akciju sa avatarima. Cilj nam je da pokažemo snagu, brojnost, zajedništvo, pa bi vas zamolio ako niste već, da se priključite. Hvala.
Ustani Plava armijo!

Link za avatar. Copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- Beduin
- Kontakt:
Kanta i njegove akcije 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mohikanac neće ti avatar dovesti TSS ili Zakarića 

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Shhhhh
Puti ga
Puti ga

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Konacno vijest vrijedna notifikacije. Sta je sad svraki, cuvao Dzeku, sad u Čeliku.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Strpao Dzeku u dzep dokazao se i dobio priliku da igra u velikom Čeliku. Bujrum za najvece ime prelaznog roka.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
Najjaci mi je komentar ispid clanka za dolazak ovog igraca: "Od malih nogu je sanjao da mu neko duguje 6 plata". 

075 ❤
075 ❤
Mislim da ce se voditi velika borba izmedju Mladosti i Slobode za opstanak, Čelik je sa ovim pojacanjima obezbjedio siguran opstanak. Pitanje je samo da li Čelik moze ispuniti zahtjeve za dobijanje licence.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Pored licence mislim da ce imati zaj3bancije oko registracije i papirologije igraca, kao sto je i Sloboda po pravilu imala, i dok taj igrac zaigra prodje nekoliko kola, a malo vremena je ostalo i svaki igrac i svaki bod su bitni.
Fakat nekad frustrira ova papirologija, neki klubovi registruju odmah i zaigraju cim dodju, a neki klubovi cekaju po par sedmica dok ne registruju igraca. Ne znam u cemu je finta tu.
Fakat nekad frustrira ova papirologija, neki klubovi registruju odmah i zaigraju cim dodju, a neki klubovi cekaju po par sedmica dok ne registruju igraca. Ne znam u cemu je finta tu.
075 ❤
075 ❤
Finta je u teti za salterom tj. jesi li dobar sa njomBeduin je napisao/la: ↑10 feb 2020, 14:16Pored licence mislim da ce imati zaj3bancije oko registracije i papirologije igraca, kao sto je i Sloboda po pravilu imala, i dok taj igrac zaigra prodje nekoliko kola, a malo vremena je ostalo i svaki igrac i svaki bod su bitni.

Prosle godine znam da mi nismo mogli registrovat igraca tj. oduzilo se jer je ova neka otisla na godisnji, a ona jedina to radi. Apsurdistan.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Sve je ovo macak u vreci. Pitanje kada ce zaigrati, koliko ce ovdje biti, i ostalo. Biti ce zanimljivo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.