Cibona -Barcelona...H2
Panathinaikos-Valencia BC...H1
Maccabi Tel Aviv-Caja Laboral...H1
Efes Pilsen-U. Olimpija...1
Real Madrid-Olympiakos...X2
Partizan-Žalgiris...1X
Bamberg-L.Roma...1X
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Faraon iz Visokog je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Inter 1![]()
Tottenhem 1![]()
Schalke 1![]()
7 km 35 km dobitak![]()
![]()
Benfica 2![]()
Barcelona zX2![]()
G.Rangers 1X![]()
Valencia zX2![]()
5 km 31,5 km dobitak
Barcelona 2/2![]()
Inter 1/1![]()
joj levata braco moja
Tottenhem 1/1![]()
Valencia1/1![]()
2 km 20,90 km dobitak
Sanchez_8 je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:100KM.![]()
Ali možeš reći da ti ona što radi ukuca svoj članski tako da izbjegneš porez.
Mozes ako ti je tetka , ovdje gdje se ja kladim isto kao da se za njene pare kladim , mrske nekakve radnice fuj
nema vise sigurica do daljnjeg ova dva dana mafija je bila siroke ruke... sad sjed' i glabaj...onoffon je napisao/la:Monolože, ima li kakva sigurica danas?
Upravo tako; imam neki osjećaj da bismo u sljedeće 2-3 sedmice trebali single-irati protiv favorita(ne mislim sad na tekme gdje su kvote 1.15-1.25, već one nešto jače 1.3 - 1.7). Ovo je predobro da bi bilo istinito. Za danas ću uplatiti samo jedan tiket, čisto onako da se stupasim u kladionici:Citizen-X je napisao/la:nema vise sigurica do daljnjeg ova dva dana mafija je bila siroke ruke... sad sjed' i glabaj...onoffon je napisao/la:Monolože, ima li kakva sigurica danas?
Monolog je napisao/la:
Efes Pilsen - Olimpija (+9.5)......1
Maccabi - Caja Laboral ........ 157+
Partizan - Žalgiris .................1
Cibona - Barcelona...............146-
Kvota: 10.45
Uplata: 5 KM
Sretno svima.
joj opet hendikepiEric Cartman je napisao/la:Monolog je napisao/la:
Efes Pilsen - Olimpija (+9.5)......1
Sretno svima.
Ovo : Efes Pilsen - Olimpija (+9.5)......1
gdje nadjes +9.5 , ja se kladim u remiju, kod njih samo ima ovo:
Dina ti i imana, sta da stavim H1 il H2 da bude +9.5Citizen-X je napisao/la:
joj opet hendikepipa vidis li dina ti i imana da imas hendikep i kontrahendikep hebem te nepismena
IspracenoMonolog je napisao/la:Efes Pilsen - Olimpija (+9.5)......1
Sretno nama.
Ejjjj - nemoj da se ljutis - malo sam se nasalio jaruga - yboga patakEric Cartman je napisao/la:Dina ti i imana, sta da stavim H1 il H2 da bude +9.5Citizen-X je napisao/la:
joj opet hendikepipa vidis li dina ti i imana da imas hendikep i kontrahendikep hebem te nepismena
pitam posto ne kontam ovo hendikepirano kladjenje
Eto moj monolože, ja kontam od tebe prepisat, stavit cenera, onaj listić sa 3 para i dođem u kladu kad jaran dole, kaže imal' šta sigurno, ja mu pokažem listić, već uplaćen, kaže on meni ti si budala, evo ti prepiši ovaj sigurniji ti je ( benfica na njemu ) i tako da ja stoniram tvoj a prepišem njegovMonolog je napisao/la:Sutra ću odigrati nešto rekreativno, 2 dana su bila dobra, treći sigurno neće biti. Dakle, za pravi tiket ću čekati petak ili subotu.
A vidio sam da si napisao da ćeš ispratiti onaj tiket(btw, i drugi je prošaoGunnerS je napisao/la:Eto moj monolože, ja kontam od tebe prepisat, stavit cenera, onaj listić sa 3 para i dođem u kladu kad jaran dole, kaže imal' šta sigurno, ja mu pokažem listić, već uplaćen, kaže on meni ti si budala, evo ti prepiši ovaj sigurniji ti je ( benfica na njemu ) i tako da ja stoniram tvoj a prepišem njegovMonolog je napisao/la:Sutra ću odigrati nešto rekreativno, 2 dana su bila dobra, treći sigurno neće biti. Dakle, za pravi tiket ću čekati petak ili subotu.
Ovo će biti uplaćeno kada izađem na kafu. Btw, imaš ovo na prethodnoj stranici. Sve ti mrsko, ebemu miša.Efes Pilsen - Olimpija (+9.5)......1
Vidi ovog kralja. Šta je bilo, prika?! Da ti bi da zabesjediš sa nama(doduše, to je obostrano). Pa moRemo samo otvorit temu Betting Room or sth. like that pa da se tamo k'o pravi ispušemo, iscooliramo i ne znam ti ja šta. Btw, uvijek imaš i ono dole(top igrači), ali tebi je mrsko dole pogledati, ebem ti...Citizen-X je napisao/la:Joj sto bi volio da ima neki chatroom za ovih par nikad lijecenih kurvara kockara i alkoholicara da se istorokamo![]()
MoRe l se na tom planu sta uradit - da sportsport.ba ima chat - i room kladionicudeder tamo Monoloze urgiraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.