Znaci za 2 ili 3 miliona Eura mozemo srediti Bilino Polje ko bonbon.
Kostao je 16 mil eura, 12 000 kapacitet.
Vjeruj mi da mozemo mi sve samo se moramo potruditi i rezultati ce doci, moramo biti optimistic.ReX je napisao/la: ↑09 feb 2020, 02:17Ovaj kosto voliko, ovaj ovoliko.. pa vidite da klubovi nemaju para za struje haman a vi pricate o stadionima vrijednim min 20-30M maraka. Zato su i ove najnize rekonstrukcije yebeni svemirski brod. Tuzno je to reci, ali istinito.
U ostalom jeli vi znate koliko kosta to mjesecno sve da se odrzava? Mislite da nasi klubovi imaju tu snagu cak i da im neko napravi svez Nekad mi je krivo kad citam pojedine komentare jer kao eto dice se stadion i od sutra nista. Nula.
Kao da je pitanje ona Sims igrica il kako vec.
Koliko dana ovaj lim postavljaju to je nevjerovatno,haman firma ima samo 2 radnika koja to znaju... Sreca samo je jedna tribina,godinu bi ga pokrivali,ko radovi u tunelu Vranduk,to je ta brzina...
naravno da neće ostati previše. osim toga garantovana suma nije 20 miliona eura kao što neko od ovih kvazi-informisanih forumaša napisa nego 9,25 miliona plus 1,5 milion za svaku pobjedu ili pola od toga za neriješeno. dakle 20 miliona maraka uvrh glave. ima tačno na prethodnoj stranici šta i koliko.AnelZ je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:59Pare od eventualnog plasmana na EP zasigurno nece u cijelom iznosu biti iskoristene kao investicije u nas fudbal. Igraci su igrali kvalifikacije i kada bi se plasirali naravno da trebaju biti nagradjeni. Moje je pretpostavka da ce samo za nagrade za njih otici 50% (ukljucujuci i strucni stab), nekih 20-25% za redovno poslovanje saveza dok bi eventualno trecina-cetvrtina mogla biti izdvojena za investicije tj. nekih 3,5-4,5 miliona KM.
Tako je Sefe
Rusenjem i ove tribine gdje su manijaci i priblizavanju terena jos cete imati bolju atmosferu i pritisak na protivnicke igrace kao i mogucnost popratnih sadrzaja za navijace jer ce ostati dosta prostora iza nove tribine uglavnom svaka cast Zelji sto je ovo uradio i namaknio sredstva za izgradnju.
Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:00Rusenjem i ove tribine gdje su manijaci i priblizavanju terena jos cete imati bolju atmosferu i pritisak na protivnicke igrace kao i mogucnost popratnih sadrzaja za navijace jer ce ostati dosta prostora iza nove tribine uglavnom svaka cast Zelji sto je ovo uradio i namaknio sredstva za izgradnju.
Mišljenja sam da jug ne treba biti ništa visočiji od istoka i sjevera. Ovo što Željo radi za ostale klubove je naučna fantastika.mohikanac12 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:05Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:00Rusenjem i ove tribine gdje su manijaci i priblizavanju terena jos cete imati bolju atmosferu i pritisak na protivnicke igrace kao i mogucnost popratnih sadrzaja za navijace jer ce ostati dosta prostora iza nove tribine uglavnom svaka cast Zelji sto je ovo uradio i namaknio sredstva za izgradnju.
Sasvim sigurno gradnja Juga počinje ove godine!
Hvala i vjeruj da se raji koja ne navija za Želju ovaj osjećaj ne može objasniti. Suze ti krenu.
Kako ćemo da grmimo svega mi na svijetu!
ajde nek neko ko je dobar u fotošopu prenese sjever na jug na ovoj slici ... da vidimo kako to izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.