FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 08 feb 2020, 22:35

@MocMahale444 pratis li ti ovo sto objavljujem sa drustvenih mreza? Aktivirao sam se ponovo :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 feb 2020, 22:40

LjoZee je napisao/la:
08 feb 2020, 22:35
@MocMahale444 pratis li ti ovo sto objavljujem sa drustvenih mreza? Aktivirao sam se ponovo :kafa:
Jasta druze tako I treba.
Sta jedu oni nasi, mislis da ce imati snage ili ce lipsati u 60toj :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 feb 2020, 22:42

Kako mislis jedu?
Nismo im to uplatili samo krevet

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 feb 2020, 22:46

A vidio sam ja sliku gdje jedu hurme, sto znaci da su 3 hurme dovoljne dnevno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 feb 2020, 22:47

Deveraju nekako, valjda izdrze

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 08 feb 2020, 23:05

Bezideja je napisao/la:
08 feb 2020, 22:35
Pa ne mozes praviti transfere, ako nemas novac da kupis igraca, ulozis u omladinski pogon itd. Znaci mora neko uloziti pare. A odlasak u evropu za nas znaci samo da prezivimo jednu godinu i to je to.

Ne mozes napraviti transfer a da dovodis Jamaka koji je igrao prije deceniju u klubu. Lova, investitor pa sve ostalo ide nakon toga..
Kome nije tesko, neka procita.

https://izmedjusnaijave.rs/da-ii-je-vaz ... script=lat

Prvo, model poslovanja kluba ne dozvoljava takva ulaganja. Taj "neko" ko bi ulozio, vjerovatno ocekuje povrat novca i profit od ulozenih sredstava. Nije djeda mraz.

Novim statutom smo pokusali da priblizimo nas model Njemackom modelu, 51/49 ali nismo dovoljno razvijeni da bi zainteresovali potencijalne investitore. Ko ce uloziti milion da "kupis" igrace koji ce igrati PlBiH i za koje je jos za plate potrebno bar dva a ako su dobri, tri, cetiri miliona. Kako ce ti ljudi vratiti pare?

Sportski rezultat.
Transferi.
Evropa.
Navijači.
Sponzori.

Imamo svoj stadion, to je plus. Nadograđujemo se koliko možemo ali sve to bez uspjeha na sportskom planu ne znači puno. Treba nam bolja škola fudbala, čitaj kamp i dugoročni plan da klub u prvim godinama pokušamo ostvariti dominaciju u domacem prvenstvu, sto bi donijelo vise novca kroz transfere i evropska takmicenja. Taj novac bi se investirao u "bolje igrace" i razvoj kluba, sto bi nas vremenom teoretski trebalo pribliziti konkurentnom levelu za ostvarivanje uspjeha kao sto je plasman u grupnu fazu nekog od takmicenja.

Sve ostalo je ubleha i mastanje. Nisam za prodaju kluba ni po kakvom modelu, ulaganja kao kod kona i ostale modele "upravljanja", sasvim sam zadovoljan Željom kakav jeste. Manje price vise rada i bice to ok. Imamo veliki potencijal samo ga nismo svjesni.

Hocete da rastemo? Napunimo stadion svaku utakmicu! Garantujem zivotom, bolje igrace, bolje rezultate, bolje sponzore. A ne samo prst u uho i vaz, treba nam neko da "namakne pare". Aha, rastu takvi na drvecu.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 feb 2020, 00:06

Pauza u prvenstvu pa pauza i kod mene od foruma. Nakon Skupstine mogu samo reci da sam zadovoljan prije svega jer su Misimovicevi mise i skoro svi pometeni. Ne znam nesto ove nove clanove i ne mogu suditi. U ovim vremenima je tesko voditi klub na nacin kakav mnogi od nas prizeljkuju. Privatizacija uz neke anekse u ugovoru ako je to moguce je za mene najbolje rijesenje. Kako do toga doci, postoji li covjek ili firma strana koja bi na to pristala ne znam. Sretno novim clanovima Skupstine i UO i cujemo se kada prvenstvo krene.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 feb 2020, 00:17

Prati ovo.
Spahic98
Post 08 feb 2020, 22:15

redbull93 je napisao/la: ↑
Spahic98 je napisao/la: ↑AVATAR REVOLUCIJA JE KRENULA
Forumski Lenjin aka nakurnjak zapoceo je ponovo avatar revoluciju,cilj ove umobolne akcije je da svi seljini navijaci stave isti avatar
Prošlih puta to naravno nije uspjelo,zato sto ima ljudi koji posjeduju mozak i naravno nedaju da im nakurnjak naređuje
Vidjet cemo jel jos takvih ostalo na seljinoj temi,ili ih je nakurnjak uz pomoc svojih 109 profila otjero s foruma

Stay tuned
Nemoj tako, ipak avatar revolucija povecava posjetu na grbavici :urnebes:

Isto budale svi sa istim avatarima pisu haha

Aka je zadnji put zagustilo, dokurac se ispalio, nije ga bilo na forumu dugo.
Nakurnjak je svakako qurcina glupa i nije ni cudno sto pise glupe stvari.
Samo koji je IQ debila/idiota koji ga slusaju i stavljaju te usrane avatare.
Koji jad moras biti da ti on nesto šefira u zivotu
Napravili anketu jel moguce deset hiljada na šugavici,anketa kaze nije i on krivi navijace drugih klubova za to.
Kurc.ina glupa zaserem mu se u usta
Ja svojim drugovima ne naređujem, ja ih molim.

Naprijed Željo ljubavi moja!

Smeta avatar akcija jer jača Željino navijačko tijelo. Smeta jer ih je strah i svjesni su da smo kako god okrenes najbolji, a ako budemo dodatno rasli njih nema na mapi. Smeta jer mi mozemo što ostali mogu samo sanjati.

Molim vas pogledajte anketu jos jednom. Svi ali bukvalno svi su svratili da nam kazu, kako nema šanse da mozemo nakucati cenera posjetu. Cast nasim navijacima koji imaju takvo misljenje ali njih je u vrh glave dvadeset. Ostalo su ovi ljubomorni, iskompleksirani, prestraseni koji su zabrinuti jer osjecaju da se iza brda nesto veliko valja.

Najveci klub u BiH postaje jos veci, raste, jača iz dana u dan, lokomotiva se zahuktava. Ne postoji niko u PlBiH ko to moze sprijeciti, ma koliko se trudio. Njihovo misljenje nas ne zanima, dobro znamo šta nam misle ali mi još bolje znamo ko smo, i sta smo.

Šta možemo, to ćete tek svi da vidite.

slika

https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg

Manijaci, nek' crknu dušmani! Svi kao jedan!

Biće Željo opet Šampion!

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 09 feb 2020, 09:34

Mi sebe možemo pozicionirati na fudbalskoj mapi jedino brutalno dobrim proizvodom. Proizvod nisu evropska takmičenja, sponzori, članarine, posjeta, dresovi...

Da bi imali dobar proizvod, moramo imati stabilnu i dobru okosnicu ekipe. Pa pogledajte okosnicu ekipa koje žive od prodaje igrača. Npr. BvB je kao okosnicu tima imala Schmelzera, Pisceka, Blazcykowskog, Grosskreutza. To su igrači koji su bili dugo prvotimci, a klub u međuvremenu prodao boga oca po strašnim cijenama. Realno da su razmišljali poput ostalih velikih ekipa navedena četvorica ne bi bili duže od 2 sezone tu.

Eto ne znam šta vi mislite.. Ž

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 feb 2020, 09:41

Zaime zaigraj i zaplesi!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 feb 2020, 10:32

urednik je napisao/la:
09 feb 2020, 09:34
Mi sebe možemo pozicionirati na fudbalskoj mapi jedino brutalno dobrim proizvodom. Proizvod nisu evropska takmičenja, sponzori, članarine, posjeta, dresovi...

Da bi imali dobar proizvod, moramo imati stabilnu i dobru okosnicu ekipe. Pa pogledajte okosnicu ekipa koje žive od prodaje igrača. Npr. BvB je kao okosnicu tima imala Schmelzera, Pisceka, Blazcykowskog, Grosskreutza. To su igrači koji su bili dugo prvotimci, a klub u međuvremenu prodao boga oca po strašnim cijenama. Realno da su razmišljali poput ostalih velikih ekipa navedena četvorica ne bi bili duže od 2 sezone tu.

Eto ne znam šta vi mislite.. Ž

Pa pravi se okosnica, ne mozes reci da nije tako. Štilić, Zec, Meša kao glavni exponati, igrači sa dugogodišnjim iskustvom igranja van granica BiH, imaju određeni kvalitet, u poređenju sa našom ligom sigurno iznad prosjeka.

Amar je tu tek godinu dana i dosao je u trenutku kada smo skoro svi bili mišljenja da treba haman cijeli tim otjerat. Za godinu dana, ovo je moje mišljenje, mi smo duplo bolji nego što smo bili. To je neki početak ali je napredak vidljiv po raznim osnovama.

Dovedeni su Bojo, Dado, Subasic, Mehic kao neki mlađi igrači od kojih bi mogli profitirati kroz određeni vremenski period. Ovo je malo pokvario Kemo kojem se dala šansa za dodatni razvoj pa da svi hajrujemo ali se potcijenilo koliko je neinteligentan. Sve u svemu i na tom polju stojimo solidno za sada sa tendencijom rasta, već se za neke od ovih spominju cifre od pola miliona km.

Rezultatski smo u egalu, kasnimo bod što je realno šega zaostatak ako se sjetimo da smo u isto vrijeme prošle sezone zaostajali petnaest bodova. Sa ekipom se radi u fazama gdje se pokušava dići kvaliteta kroz samo razumijevanje i shvatanje same veličine kluba i njegovih ambicija. Dosta smo atraktivniji za gledati, agresivniji, napadački orjentisani, više trčimo i pokušavamo biti što je moguće više disciplinovani.

Kada se sve sabere, radimo na stvaranju tima, imamo glavu i rep, te kako vrijeme bude odmicalo bićemo sve bolji i bolji a rezultati takvog rada bi uskoro trebali biti vidljiviji.

Moja prognoza je, nemojte me uzimati za ozbiljno, mi ćemo yebavat nane koliko smo dobri. Mašina. Pred nama je pa ćemo vidjeti, dalabu ili prorok. :mrgreen:

Edit. Čekam da @Braco sa novim avatarom prokomentarise clanak postavljen iznad. Hajde srce, da cujemo tvoje cijenjeno misljenje. :mrgreen:
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 09 feb 2020, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.

Biće Željo opet Šampion!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 09 feb 2020, 10:39

Još 13. dana :njanjanja:
MIHAJLOVIĆ !

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 feb 2020, 10:54

Mene i dalje brine to sto su se 3 glavna konkurenta bolje pojacala nego mi do sad

Koji donose prevagu
Borac-zakaric
Zrinjski-bilbija i filipovic
Sarajevo -susic i mustedanagic

Jos kad kontam da nismo ni jednu pisljivu prijateljsku pobijedili...ja sam za sad na oprezu sto se tice nadanja, jer prevelika nadanja bez pokrica povlace i velika razocarenja.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 feb 2020, 10:57

Konzerva je napisao/la:
09 feb 2020, 10:54
Mene i dalje brine to sto su se 3 glavna konkurenta bolje pojacala nego mi do sad

Koji donose prevagu
Borac-zakaric

Jos kad kontam da nismo ni jednu pisljivu prijateljsku pobijedili...ja sam za sad na oprezu sto se tice nadanja, jer prevelika nadanja bez pokrica povlace i velika razocarenja.
Imas li ti igraca u svojim redovima koji donosi prevagu?

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 09 feb 2020, 11:00

Konzerva je napisao/la:

Koji donose prevagu
Borac-zakaric

Da su oni svi u jednom timu ja bi se nasikirao, ali pošto nisu ne sikiram se, uzdam se u Štilića majstora igre, Lendrića, Veselinovića i druge :bih:
MIHAJLOVIĆ !

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 feb 2020, 11:06

LjoZee je napisao/la:
09 feb 2020, 10:57
Konzerva je napisao/la:

Koji donose prevagu
Borac-zakaric

Imas li ti igraca u svojim redovima koji donosi prevagu?
Imamo, ali opet smo drugi zavrsili i sa Stilom
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 feb 2020, 11:06

Konzerva je napisao/la:

Koji donose prevagu
Borac-zakaric

Kakvu prevagu donose, svi zajedno ti nabrojani igraci skupili zajedno 10 utakmica ove sezone i postigli citavih 0 golova.
Ako cemo mjerit po starim zaslugama, ne donosi jedan Lendric prevagu koji je vjerovatno najbolji napadac ove lige svih vremena?
Ne donosi prevagu jedan Jovanovic koji jedan od najboljih igraca Korejske lige bio prije 2 godine a prije tri uzimo milione u Kini?
Ne donosi prevagu jedan Jamak koji je osvojio hejbet titula i prosle godine bio najbolji veznjak lige?
Puno podistavate nase a uzdizete ostale ;)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 09 feb 2020, 11:06

Pojačanja nema.Osim ovih što su došli da uzmu pare.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 feb 2020, 11:08

"Crno" nam se piše. :mrgreen:

Biće Željo opet Šampion!

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 09 feb 2020, 11:09

irfo je napisao/la:
09 feb 2020, 11:06
Konzerva je napisao/la:

Koji donose prevagu
Borac-zakaric

Kakvu prevagu donose, svi zajedno ti nabrojani igraci skupili zajedno 10 utakmica ove sezone i postigli citavih 0 golova.
Ako cemo mjerit po starim zaslugama, ne donosi jedan Lendric prevagu koji je vjerovatno najbolji napadac ove lige svih vremena?
Ne donosi prevagu jedan Jovanovic koji jedan od najboljih igraca Korejske lige bio prije 2 godine a prije tri uzimo milione u Kini?
Ne donosi prevagu jedan Jamak koji je osvojio hejbet titula i prosle godine bio najbolji veznjak lige?
Puno podistavate nase a uzdizete ostale ;)
Upravo to, i to sasvim nepravdano i bezmudaški od strane pojedinaca, zajedno sa onim kmečanjem
MIHAJLOVIĆ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Orvel i 41 gost.