U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ali kad bude nasa u21 igrala bice on opet kapiten 

I bajic isto,u sezoni 16/17 extra igrao u turskoj ,napravio transfer u Udinese
I tamo ga nije islo pa evo sada od posudbe do posudbe,a iz Udinesea ne ide ni za zivu glavu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Glupa su danasnja djeca..Pa zar mu nije u cilju probiti se,a ne sjediti na tribini eintrachta..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:21Glupa su danasnja djeca..Pa zar mu nije u cilju probiti se,a ne sjediti na tribini eintrachta..

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Balkanski mentalitetSalih1984 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:25GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:21Glupa su danasnja djeca..Pa zar mu nije u cilju probiti se,a ne sjediti na tribini eintrachta..
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
"Mujakić je odigrao dobru utakmicu i drago mi je zbog njega"
Tudor
Tudor
Dobar start Mujakica, dosta je brz.
Kako je odigrao?
Kako je odigrao?
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 08 feb 2020, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Slika i prilika drustva takvi su.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:21Glupa su danasnja djeca..Pa zar mu nije u cilju probiti se,a ne sjediti na tribini eintrachta..
Pitas obicnog Njemca zasto je napustio posao i uzeo drugi? Kaze dosadno ne radim nista.
Pitas naseg zasto ne ostavis dosadni posao u Telekomu gdje nista ne radis? Ne konta pitanje..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Djeca misle tu sam, zaigrao malo seniorskog fudbala, uzo audia prate me mlade po instagramu i tu sve zavrsava.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Post ti je tipican primjer kompleksa nize vrijednosti...ko da su njemci sad toliki radnici pa bi odbili dosadan i lagan posao hahahvest je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:54Slika i prilika drustva takvi su.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:21Glupa su danasnja djeca..Pa zar mu nije u cilju probiti se,a ne sjediti na tribini eintrachta..
Pitas obicnog Njemca zasto je napustio posao i uzeo drugi? Kaze dosadno ne radim nista.
Pitas naseg zasto ne ostavis dosadni posao u Telekomu gdje nista ne radis? Ne konta pitanje..
Ima i kod njih "cavar "primjera koliko hoces
Pa normalno da ima svugdje svega ali su ljudi po radnoj etici generalno svemirski brod za nase.Salih1984 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:05Post ti je tipican primjer kompleksa nize vrijednosti...ko da su njemci sad toliki radnici pa bi odbili dosadan i lagan posao hahahvest je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:54Slika i prilika drustva takvi su.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:21Glupa su danasnja djeca..Pa zar mu nije u cilju probiti se,a ne sjediti na tribini eintrachta..
Ima i kod njih "cavar "primjera koliko hoces
Evo jedan primjer, odes kod nas u opstinu, bolnicu, policiju ili bilo koju instituciju.
Iako rade dvostruko vise ljudi nego u Njemackoj tebi treba pola dana da zavrsis papirologiju.
U Njemackoj zavrsis za 5-10 minuta.
To je jer je Njemcu radno vrijeme-radno.
Kod nas nema radnog vremena posebno ako se zalis teti na salteru da radi ono za sto je placena-svoj yebeni posao!
Ljudi imaju uredjenu drzavu, mi nemamo i to je tovest je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:09Pa normalno da ima svugdje svega ali su ljudi po radnoj etici generalno svemirski brod za nase.
Evo jedan primjer, odes kod nas u opstinu, bolnicu, policiju ili bilo koju instituciju.
Iako rade dvostruko vise ljudi nego u Njemackoj tebi treba pola dana da zavrsis papirologiju.
Kod nas nema radnog vremena posebno ako se zalis teti na salteru da radi ono za sto je placena-svoj yebeni posao!
Nista oni kao ljudi nisu bolji od nas,samo sto imaju sistem i pravila
Dok kod nas to ne postoji pa moze raditi ko sta hoce
Dobro u redu do sistema je. Isto djeca majke mi. Vazda je neko drugi odgovoran. Zapad, bakir, sda, dodik.Salih1984 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:11Ljudi imaju uredjenu drzavu, mi nemamo i to je tovest je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:09Pa normalno da ima svugdje svega ali su ljudi po radnoj etici generalno svemirski brod za nase.
Kada bi preuzeli odgovornost za svoj zivot? Jel bakir kriv sto komsinica mira baca smece s balkona? Stranci krivi sto se rodjak mirza drogira i divlja automobilima?
Ima i do sistema ali ima podobro i do nas samih jer smo licemjerna glupa i lijena stoka!
Jeste bakir je kriv,da postoji ostra novcana kazna za bacanje smeca kroz prozor niko se ziv ni usudio nebi da bacavest je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:16Dobro u redu do sistema je. Isto djeca majke mi. Vazda je neko drugi odgovoran. Zapad, bakir, sda, dodik.Salih1984 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:11Ljudi imaju uredjenu drzavu, mi nemamo i to je tovest je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:09
Pa normalno da ima svugdje svega ali su ljudi po radnoj etici generalno svemirski brod za nase.
Kada bi preuzeli odgovornost za svoj zivot? Jel bakir kriv sto komsinica mira baca smece s balkona? Stranci krivi sto se rodjak mirza drogira i divlja automobilima?
Ima i do sistema ali ima podobro i do nas samih jer smo licemjerna glupa i lijena stoka!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa dobro ti mislis da je bakir kriv, ja mislim da nas ni winston churchill ne bi doveo ured kakva smo marva.
Slažem se, da smo normalniji Bakir i Bakiri bi davno bili prošlost ove države.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koliko god neki fudbaleri bili talentovani ili manje talentovni,prije svega vole fudbal,bore se,treniraju,imaju neku zelju za uspjehom... U BiH ti to ide uglavnom otac i mati gurnu dijete da trenira,pokusavaju da ga utope,neki uspiju neki ne,ovi sto i uspiju kasnije ih pare uzmu pod svoje,jer su im od malena tako servirali u glavu da treba uzeti lovu pa kako god,takvi igrači ubrzo izgube interes za fudbalom,onda ti normalno ide klupa...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:21Glupa su danasnja djeca..Pa zar mu nije u cilju probiti se,a ne sjediti na tribini eintrachta..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
A ko bi bio sadasnjost?sposobni ljudi?
Gdje su ti sposobni ljudi u kojoj stranci da glasam za njih
U svako drustvo se moze uvesti red,ako se zeli,razlika je samo u tome sto ljudi na vlasti ne zele da ljude u ovoj drzavi dovedu u red,jer ako bude reda njima se ne piše dobro... Najednostavniji primjer su ti željeznice BIH,godinama unazad nisu se kupovale karte za voz,nego daj mu 2 marke ili marku,vozi te u London ako treba... eh kad je dosao Talgo voz,kako su se odmah sredili po pitanju karti,docekaju te fino kondukter i security na ulazu u voz i daj kartu,ako nemas ne mozes ni uci.. znaci moze se sve ako se zeli..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.