Da je sekundu zakasnio penal i tragicarSedrenikHz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:24Ma ovo sto je uradio, nesto kao Valverde protiv Atletica u finalu super kupa.
Znaci ako ostane 1:0 moze se reci da je heroj na neki nacin, jer ono bi bio gol 90%, a da je npr onaj pogodio iz slobodnjaka yebavalo bi mu se sve.
Sve u svemu dobra tekma Nihada, jednom ga je pretrco onaj Kastrati, kako mi je taj Lirim zapao za oko..
BRAVO NIHO
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SedrenikHz
- Kontakt:
Upravo to i govorim.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:27Da je sekundu zakasnio penal i tragicarSedrenikHz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:24Ma ovo sto je uradio, nesto kao Valverde protiv Atletica u finalu super kupa.
Znaci ako ostane 1:0 moze se reci da je heroj na neki nacin, jer ono bi bio gol 90%, a da je npr onaj pogodio iz slobodnjaka yebavalo bi mu se sve.
Sve u svemu dobra tekma Nihada, jednom ga je pretrco onaj Kastrati, kako mi je taj Lirim zapao za oko..
BRAVO NIHO
Citam im zvanicnu Hajduka, svi hvale Nihada, lijepo je ono vidjeti, BRAVO NIHO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Izgleda,na yt kanalu Tobola ce biti sutrašnja utakmica.Vinko i ljudi iz uprave na aparatima 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
SedrenikHz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:28Upravo to i govorim.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:27Da je sekundu zakasnio penal i tragicarSedrenikHz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:24Ma ovo sto je uradio, nesto kao Valverde protiv Atletica u finalu super kupa.
BRAVO NIHO
Citam im zvanicnu Hajduka, svi hvale Nihada, lijepo je ono vidjeti, BRAVO NIHO
Lijepo za vidjeti. Brzo će on postati ljubimac navijača.Ovo su Mujakićeva tri boda. Odmah mu isplatite plaću za ovaj mjesec. Odavno stoper ovakvog kalibra nije igrao u Hajduku. Inteligentan moderan svojom ljevicom otvara desnu stranu, kao kod prvog gola, spriječio 1:1 prekršajem na 18 metara. Sretno Nihade!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja sam istrazivao,sutra u 15h je tekma na TOBOL TV 
Ps.Mujakic odlican danas,kao sto neko napisa,isto kao i Valverde u finalu je bio heroj

Ps.Mujakic odlican danas,kao sto neko napisa,isto kao i Valverde u finalu je bio heroj
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još nedjeljaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:41I ja sam istrazivao,sutra u 15h je tekma na TOBOL TV

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nazalost,izgleda nista od Pantica 
Gledat cemo tandem Serbecic-Dupovac ukoliko Lazic ne produzi..A kako je Lazic krenuo sa lupanjem cifri,gledat cemo tandem Besim-Amer

Gledat cemo tandem Serbecic-Dupovac ukoliko Lazic ne produzi..A kako je Lazic krenuo sa lupanjem cifri,gledat cemo tandem Besim-Amer

- feniksptica
- Kontakt:
Kad se vec citaju ti komentari
Hamza veznjak Hajduka, slicna situacija kao Lazic, ide na kraju sezone istice mu ugovor
igra decko vuce ekipu, jer znaju ljudi da nemas ti tu sta se k... i slat na tribine kvalitetnog igraca kad ti je isti potreban za vise ciljeve
Hamza veznjak Hajduka, slicna situacija kao Lazic, ide na kraju sezone istice mu ugovor
igra decko vuce ekipu, jer znaju ljudi da nemas ti tu sta se k... i slat na tribine kvalitetnog igraca kad ti je isti potreban za vise ciljeve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lazic je uvijek bio borben i fer..Vala kad nemamo alternative(propao i Pantic,a Uros Vitas za partizan potpisao) bolje nek igra..Na ljeto dovesti 2 vrhunska stopera i uigrati do europe
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako to bude kad razvlacis i cekas da se igrac odluci jedno mesec dana. Postavis ultimatum 5 dana da se odluci, ako i posle 5 dana nema dogovora, das mu do znanja da je na transfer listi i nek trazi klub. Ako se ne proda ide na tribinu do kraja sezone i to je to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:20Lazic je uvijek bio borben i fer..Vala kad nemamo alternative(propao i Pantic,a Uros Vitas za partizan potpisao) bolje nek igra..Na ljeto dovesti 2 vrhunska stopera i uigrati do europe
A mi bi se vec tad okrenuli novom igracu i do sad bi nekog doveli. Greska uprave ako se ispostavi ovo sve tacno. Dzaba ti u vezi i napadu sve strasni igrac, kad imas ovako smjesnu odbrani. Odbrana bi nam mogla odnijeti titulu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Isto su i u Crvenoj zvezdi, najavili za Bena, koji im je jedan od najboljih igraca zadnjih godina.Ako ne produži ugovor, nece biti izbačen iz takmičarskog ritma, vec ce konkurisati za utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:16Kad se vec citaju ti komentari
-
- Kontakt:
Sve se da srediti da se radi na vrijeme,kod nas sve nesto u zadnji cas,i tako da urade ta dva nova bi dosla 15 dana pred evropu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:20Lazic je uvijek bio borben i fer..Vala kad nemamo alternative(propao i Pantic,a Uros Vitas za partizan potpisao) bolje nek igra..Na ljeto dovesti 2 vrhunska stopera i uigrati do europe
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Onda navijajte za Zvezdu i Hajduk. Na sve strane se kenjalo zbog slučaja Sarić-Duljević, sad kad se to ne dopušta opet ne valja. Radi se o principu, isto je bilo sa Adukorom, isto je zaprijećeno Rahmanoviću. Šta mislite, jel bi bilo fer prema Amaru da sad Lazić igra? Niko nije veći od kluba, ako već zatežeš i misliš da vrijediš i tražen si, izvoli prodaj se jer hoću da te unovčim. Darko Lazić i neigranje istog ne mogu biti uzrok eventualnog neosvajanja titule. Njega niko ne šalje na tribine kako vi kažete. Njega klub PRODAJE, a tribina je posljedica toga što njega niko neće da kupi.Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:28Isto su i u Crvenoj zvezdi, najavili za Bena, koji im je jedan od najboljih igraca zadnjih godina.Ako ne produži ugovor, nece biti izbačen iz takmičarskog ritma, vec ce konkurisati za utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:16Kad se vec citaju ti komentari
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- feniksptica
- Kontakt:
Ama na kraju sezone, pa godinu posle toga pa 10 godina posle toga pa 50 godina posle se samo titula broji i pamti. Ko kako na koji nacin koji igraci su igrali je manje bitno. Sto znaci da nam titula mora bit prioritet i sve podredit tome i uradit da do toga dodje, pa ako treba i da Lazic igra. To sto mi spominjemo ove klubove je to sto imamo tendenciju da se dignemo na njihov nivo, pa ukazujemo kako takvi klubovi gledaju na toSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:51Onda navijajte za Zvezdu i Hajduk. Na sve strane se kenjalo zbog slučaja Sarić-Duljević, sad kad se to ne dopušta opet ne valja. Radi se o principu, isto je bilo sa Adukorom, isto je zaprijećeno Rahmanoviću. Šta mislite, jel bi bilo fer prema Amaru da sad Lazić igra? Niko nije veći od kluba, ako već zatežeš i misliš da vrijediš i tražen si, izvoli prodaj se jer hoću da te unovčim. Darko Lazić i neigranje istog ne mogu biti uzrok eventualnog neosvajanja titule. Njega niko ne šalje na tribine kako vi kažete. Njega klub PRODAJE, a tribina je posljedica toga što njega niko neće da kupi.Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:28Isto su i u Crvenoj zvezdi, najavili za Bena, koji im je jedan od najboljih igraca zadnjih godina.Ako ne produži ugovor, nece biti izbačen iz takmičarskog ritma, vec ce konkurisati za utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:16Kad se vec citaju ti komentari
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Okle je ova topola?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Od svega što sam napisao, ti si u glavi procesuirao jednu rečenicu.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:55Ama na kraju sezone, pa godinu posle toga pa 10 godina posle toga pa 50 godina posle se samo titula broji i pamti. Ko kako na koji nacin koji igraci su igrali je manje bitno. Sto znaci da nam titula mora bit prioritet i sve podredit tome i uradit da do toga dodje, pa ako treba i da Lazic igra. To sto mi spominjemo ove klubove je to sto ima tendenciju da se dignemo na njihov nivo, pa ukazujemo kako takvi klubovi gledaju na toSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:51Onda navijajte za Zvezdu i Hajduk. Na sve strane se kenjalo zbog slučaja Sarić-Duljević, sad kad se to ne dopušta opet ne valja. Radi se o principu, isto je bilo sa Adukorom, isto je zaprijećeno Rahmanoviću. Šta mislite, jel bi bilo fer prema Amaru da sad Lazić igra? Niko nije veći od kluba, ako već zatežeš i misliš da vrijediš i tražen si, izvoli prodaj se jer hoću da te unovčim. Darko Lazić i neigranje istog ne mogu biti uzrok eventualnog neosvajanja titule. Njega niko ne šalje na tribine kako vi kažete. Njega klub PRODAJE, a tribina je posljedica toga što njega niko neće da kupi.Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:28
Isto su i u Crvenoj zvezdi, najavili za Bena, koji im je jedan od najboljih igraca zadnjih godina.Ako ne produži ugovor, nece biti izbačen iz takmičarskog ritma, vec ce konkurisati za utakmice.
-
- Kontakt:
Jel moguče, da Vinko vidi Miličevića kao zadnjeg veznog, cim mi trazimo štopera, ako Lazić ode/bude prebačen na tribine ?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Igrat ćemo bez zadnjeg veznog.Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:02Jel moguče, da Vinko vidi Miličevića kao zadnjeg veznog, cim mi trazimo štopera, ako Lazić ode/bude prebačen na tribine ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Oj ja,ja sam se sjebao..Ipak je dobar stoperski tandem
Serba-Milicevic
Ja i zab na njega..Iako je trebao da bude na klupi do ljeta dok ne ode Serba,ipak ce igrat jer lazic nece produziti..
Sutra vjerovatno 11 idealnih za TC,jedino ako ne bude TSS u ekipi on moze upast inace to je to
Serba-Milicevic

Ja i zab na njega..Iako je trebao da bude na klupi do ljeta dok ne ode Serba,ipak ce igrat jer lazic nece produziti..
Sutra vjerovatno 11 idealnih za TC,jedino ako ne bude TSS u ekipi on moze upast inace to je to
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 58 gostiju.