FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Juniori izgubili 3:2 od seniora Slavije u prijateljskoj. Igrao Bogicevic za Slaviju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Anketa je vrh!
Skoro svi navijaci sa ostalih pdf-ova su dosli da nam kazu kako ne mozemo nabaciti na cenera. Duse drage.
Skoro svi navijaci sa ostalih pdf-ova su dosli da nam kazu kako ne mozemo nabaciti na cenera. Duse drage.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Vi koji mislite u nasoj ligi imati 10.000 navijaca po utakmici zaista nemate dodira sa stvarnoscu.
Zaista nekada treba biti realan kad je nas klub u pitanju, pa onda i kompletna liga u totalu ali zaista neki nemaju mjeru.
Zaista nekada treba biti realan kad je nas klub u pitanju, pa onda i kompletna liga u totalu ali zaista neki nemaju mjeru.
Mjau !
Gdje si baksuze? opet si nam poceo baksuziratimohikanac12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:12Anketa je vrh!
Skoro svi navijaci sa ostalih pdf-ova su dosli da nam kazu kako ne mozemo nabaciti na cenera. Duse drage.![]()

KANA hoćel doć garavi il šta?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ja ne mogu više čekati 
Joj kad zagrmi ima da se ukenjam u gaće, unaprijed nek mi halali osoba do.

Joj kad zagrmi ima da se ukenjam u gaće, unaprijed nek mi halali osoba do.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- lijevapolutka
- Kontakt:
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 19:02A kako se nick moze promjeniti?mohikanac12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:20Za raju koja ne zna postaviti avatar.
Kopirate link.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Uđete na profil. Postavke. Avatar.
Zalijepite link i ukucate 100x100.
Posalji.
Minuta posla.
Ma otvori novi nalog, ionako svi pišemo sa 5-6 acc
moSa ljoŽe
- mohikanac12
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:38Gdje si baksuze? opet si nam poceo baksuziratimohikanac12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:12Anketa je vrh!
Skoro svi navijaci sa ostalih pdf-ova su dosli da nam kazu kako ne mozemo nabaciti na cenera. Duse drage.![]()
sad sam siguran da nam je pusa protiv Radnika .Molim sve forumase da skinu ovaj avatar,samo mi promjeni
Nego imali iko blizak klubu da pokrenemo akciju farbanja stubova na sjeveru i kad bi mogli promjeniti onaj lim koji je vidljiv na sjeveru da bude sve jednobrazno
Svaka čast za Avatar.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
mohikanac12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:48KANA je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:38Gdje si baksuze? opet si nam poceo baksuziratimohikanac12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:12Anketa je vrh!
sad sam siguran da nam je pusa protiv Radnika .Molim sve forumase da skinu ovaj avatar,samo mi promjeni
Nego imali iko blizak klubu da pokrenemo akciju farbanja stubova na sjeveru i kad bi mogli promjeniti onaj lim koji je vidljiv na sjeveru da bude sve jednobrazno
Svaka čast za Avatar.
![]()

Dobro, hajde da vjerujemo da ti kritikujes s pravom da su nesposobni. Sad bih te zamolio da mi napises od rata do danas koji su to ljudi u skupstini bili spremni da namaknu novac i da su to uradili. Imenom i prezimenom? Ovi su nesposobni, a koji su sposobni a da nisu tu? Molim,za konkretan odgovor a ne suplju pricu?Opt1 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:12Citali bi i vas dvojica ali nemate pristup. Nema tamo ko ovdje likova sa po 5 acc-ova koji brane ove neposobnjakovice.mohikanac12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:59
Čita on moj qurac, smeće jedno pokvareno. U putu ove ljude nije sreo a pljuje ih. Fabrikovani kreten.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja i zaboravio na tebe, nisi se smio javiti kako sam pokrenuo akciju. Brate, meni je jedan novi Avatar ko da sam cenera našao, svega mi.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Meni su oni avatari yebi malo Sarajvo nekako najjači pošto su donosili visoke pobjede 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: grbavicka1921 i 40 gostiju.