Ja sam Tino Sušić igrač FK Sarajeva!
Dobro, je li moram reći da sam igrač FK Sarajeva, znaju to.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A vidim samo duplu....trebali smo tripletu bar...ako vec ne moze 6 trofeja godisnje...
Interesantno guranje nazor Jukica....nema 60m u prijateljskoj kako je doso....mora da je hattrick zabio....zato ne pustaju snmke garant.....Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:25Eh kad bi Vinko sutra izveo ovu ekipu, u formaciji 4-5-1, bilo bi fino
Kovačević, Šabanović, Lazić, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Jukić, Tatar i Ahmetović.
1 od 10, na to se misli, bespotrebno nagomilavanje a logicno da ce se jednom ubost. bolje jednog kvalitetnog nego 2 i po polproizvodaDenchi je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:44A vidim samo duplu....trebali smo tripletu bar...ako vec ne moze 6 trofeja godisnje...
A bolje je ja mislim jer ce se i iz lokomotive lakse napravit neki dobar transfer..makar u kinu, emirate drz ne daj. Susicu je recimo iduci transfer donji dom turske prve lige ako se dobro pokaze, sarajevo nece maltene nista zaradit... Ibanezu je iduca stanica druga turska liga ako nastavi ovako igrat...daj boze da se varam..al to je neka krema koja prati nase igrace i nasu ligu. Ovo sto i dodje u nas iz HNL-a, vjerovatno znaju da bi bili deseta opcija tamo...tipa brat od mate jajala, ovaj mišković i slični.ado-hz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:46Razumijem da je jos uvijek bolje igrati za Hajduk nego za nas iz 101 razloga...pa kontam odluku Nihada da je otisao kod njih.
Al evo ovaj Sammir, 32god dabogda da moze vise u tim godinama napraviti jos neki dobar transfer, ima para ne moze ih krava pojesti i igra za Lokomotivu. Da ce ga vratiti Dinamo vala nece, pa yebem mu zivot nije valjda da je bolje i u Lokomotivi igrati nego kod nas i u ovoj nasoj ligi.
Ma ja mislim da sa Vinkom smo puno dobili, a Marinovića se nece tjerati po pola godine, Vinko kad vidi da ne ide otici ce.
Ne moze ti igrat u prvih 11 u evropi i prvenstvu i ne bit pojacanje....skoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:02Ahmetović i Sarić su došli iz tad bolje ekipe, koja nas je silovala sezonu prije. Jbg, kad ti neko spakuje 9 golova u tri utakmice a primi jedan, moraš reć da je u tom trenutku bolji od tebe. To nam mogu bit pojačanja. Al nikad nas nije pojačao igrač koji je došao iz slabije ekipe, a bilo je pokušaja more. Od Purića, Okića, Rustema, Šišića, Bekića...
Fino Mujakic poce akciju za gol
Gledam i ja iz istog razloga, i mislim da sa ovim rosterom mozemo odigrati ovakvu formacijuSedrenikHz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:05Gledam ovaj Hajduk zbog Nihada, yebote šta znači novi trener.
352 formacija tako djeluje odlicno, nazad cvrsti jaki, ne sile toliko naprijed, a isti ovaj Hajduk prosle polusezone dosta na silu igrao gubio se.
Nadam se da ce i nama ovako pozitivno utjecati promjena trenera.
Presing ljudi strasan igraju.
Niho top za sada, samo guraj momcino![]()
Trenutno korisnika/ca: boki86, Ghost67, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, Pena i 63 gosta.