Admir_Sa je napisao/la:colo colo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Admir_Sa je napisao/la:colo colo
Mogo si jos kojeg napisat al progledacemo ti kroz sis.. onaj prsteThe Game je napisao/la:Finac Maninen, Ameri Lodwick i Demong i Norvezani Tande i Moan su jedini Nordijci koji mi u ovom momentu padaju na pamet. Je li neki od njih![]()
![]()
Nije ni jedanThe Game je napisao/la:Finac Maninen, Ameri Lodwick i Demong i Norvezani Tande i Moan su jedini Nordijci koji mi u ovom momentu padaju na pamet. Je li neki od njih![]()
![]()
CSKA Moscow, FAR Rabat, Singapore Armed Forces (FM) , CSKA Sofia, ima onaj ASK negdje iz Letonije, Latvije picke materneDevil je napisao/la:Nabrojte bar 5 klubova koji imaju veze sa vojskom(samo nemojte reci Partizan)
edit:I bez Dukle Prag.
Kako se zove jedini naturalizovani igrač koji je igrao za BiHDevil je napisao/la:Ajde stavi ti eto dao si 4.
Od poznatih timova to su jos:CSKA Kyev,Legia,Honved,Steaua,Gwangyu,Nacional...
ja šta sam nego poželio ,samo učiš ,ko je još vidio hajra od učenjadubrava je napisao/la:Aj frutek, piči sljedeće, evo i mene ovdevidim da me Goraždak poželio
Hrvatskulegenda reala je napisao/la:Koga je pobijedila Litvanija u utakmici za treće mjesto na OI u Sidneju 2000(košarka )?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.