Rekonstrukcija stadiona u BiH
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Plasman na EURO osigurava minimalno 20 miliona KM. Znaci uradis terene u Tuzli, Kosevo, 2x Mostar, Banja Luka i Bijeljini, to je nekih 7-9 miliona KM, mada mislim da je bolje da se tih 20 miliona ulozi u jos jednu savremeniju zgradu za Begica i Co 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Upravo to, poceti sa najvecim stadionima u BiH,bhpremierliga12 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 22:42Plasman na EURO osigurava minimalno 20 miliona KM. Znaci uradis terene u Tuzli, Kosevo, 2x Mostar, Banja Luka i Bijeljini, to je nekih 7-9 miliona KM, mada mislim da je bolje da se tih 20 miliona ulozi u jos jednu savremeniju zgradu za Begica i Co![]()
- Kosevo

- Bijeli Brijeg

- Tusanj

- Bilino Polje

- Gradski Stadion Banja Luka

- Pecara

- MGM Farm Arena

- Gradski Stadion Bijeljina

Naravno ima i stadiona u prvoj ligi Federacije i RS
- Stadion Pod Boricima

- Gradski Stadion Prijedor

- Stadion Otoka

- Gradski Stadion Vitez

- Stadion Krupa Na Vrbasu

- Stadion Goal

Imamo stadione samo trebamo prvo travnjake srediti pa onda dalje. Grbavicu i stadion Rodjeni nisam stavio na listu jer su vec na putu da budu najbolji stadioni u BiH.
Grob te yebo ruzni stadiona u drzavi.
Fakat je cijeli ovaj Balkan (ex-yu hajd) crna rupa sto se tice izgleda stadiona. Jedino bi rekao da par stadiona u Sloveniji poput Mariborovog isticu ce vizualno.

@igrajlopte 🐦
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta si naveo tu BP
Wembley za sve ostale u BiH.

Wembley za sve ostale u BiH.
Realno Bilino Polje se nalazi na najljepsem mjestu od svih stadiona,najbolje prilaze,parking,blizina cevabdzinice,slasticarne,kafane,pa onda zelenilo i šetalište Kamberovići,trzni centar...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
90% ovog je rupa bez dna, isplativije bi meščini bilo sve od početka krenuti kod nekih stadiona.SanaBosna je napisao/la: ↑08 feb 2020, 01:53Upravo to, poceti sa najvecim stadionima u BiH,bhpremierliga12 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 22:42Plasman na EURO osigurava minimalno 20 miliona KM. Znaci uradis terene u Tuzli, Kosevo, 2x Mostar, Banja Luka i Bijeljini, to je nekih 7-9 miliona KM, mada mislim da je bolje da se tih 20 miliona ulozi u jos jednu savremeniju zgradu za Begica i Co![]()
Imamo stadione samo trebamo prvo travnjake srediti pa onda dalje. Grbavicu i stadion Rodjeni nisam stavio na listu jer su vec na putu da budu najbolji stadioni u BiH.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma ja samo kazem da neki nasi klubovi dobiju od gradskog buđeta 800 000 maraka za godinu dana i plus taj isti grad placa redovne mjesecne rate duga tog istog kluba poreznoj upraviWandelanoite je napisao/la: ↑07 feb 2020, 13:20Nemam pojma o kome pricas, ja sam bio ozbiljan i stvarno bi uplatio. Ako si me ubacio u neki kos, ja ti druze volim otici pogledati dobru utakmicu i Slobode i Tuzle, a odem pogledam i sve ove klubove sa TK u federalnoj ligi, iako u posljednje dvije godine slabije i to idem, draze mi pogledati ovdje derbi kantonalne lige, nego otici gledati Sloboda-Zeljo.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 12:40Bolje i toWandelanoite je napisao/la: ↑06 feb 2020, 00:39Hoce li se organizovati humanitarni broj za jug Grbavice ili barem neki ziro racun, uplatio bih 20KM sadake?
Mozda bi bilo dobro da uprava Zelje dogovori sa Medzlisom IZ da se organizuje sergija poslije Dzume pa bi nam tako svima bilo lakse pomoci.
Nego sadaku od 800 000 maraka iz buđeta gradske uprave uzimati na godusnjem nivou i da ti grad redovno isplacuje u ratama dug prema poreznoj upravi
I ojadis socijalu u svom gradu
Po meni bolje je ovako prositi pa koliko ko moze dat
Iako je Zeljo tribinu napravio tako sto je ponudio desetogodisnju ulaznicu za 1000 maraka te iste tribine
A krov je finansirala Uefa tako sto je između tri stadiona u BiH izabrala Grbavicu da ulozi milion eura
Tribinu je pravila firma Butmir
A krov neka firma iz Usore ne znam ime firme
I obe firme ce svojim radnicima podjelit 2-3 plate od tih sredstava
vlasnik slastičarne Kenan Sagdatisvrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 09:42U pravu si Alex
Tu odmah u lameli je slasticarna Europa
![]()
![]()

svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 09:42U pravu si Alex
Tu odmah u lameli je slasticarna Europa
![]()
![]()

Dobro mi se snalazis po Zenici moj svrakindolac, ali zar tvoje mjesto nije hotel Zenica ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kako može ijednom stadionu biti prednost što se nalazi u blizini zgrada, u naseljenim mjestima? Svugdje u svijetu je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta, da bi se mogao stvoriti dovoljno veliki parking, sigurnosni obruč oko stadiona, brz prilazak (pogotovo ako je autocesta u blizini), itd.
Ili se grade unutar gradova, ali sa jako puno "praznog" prostora oko samog stadiona.
Ili se grade unutar gradova, ali sa jako puno "praznog" prostora oko samog stadiona.
Ma sta hoces da kazes? Bilino ima i dzamiju iza sjeverne tribine,znaci ne moze boljeHans je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:15Kako može ijednom stadionu biti prednost što se nalazi u blizini zgrada, u naseljenim mjestima? Svugdje u svijetu je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta, da bi se mogao stvoriti dovoljno veliki parking, sigurnosni obruč oko stadiona, brz prilazak (pogotovo ako je autocesta u blizini), itd.

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hoce li se sastaviti ove dvije tribine, nece valjda ovako ostaviti?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
to se i ja pitam , nadam se da ce se sastavitibhpremierliga12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:16Hoce li se sastaviti ove dvije tribine, nece valjda ovako ostaviti?
je li se meni cini da je novi krov malo duzi i malo manje uvucen od ovog starog?
a to spajanje moraju izvesti, to ne smije biti upitno.
a to spajanje moraju izvesti, to ne smije biti upitno.
Ima i Grbavica crkvu iza istokarishovski je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:58Ma sta hoces da kazes? Bilino ima i dzamiju iza sjeverne tribine,znaci ne moze boljeHans je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:15Kako može ijednom stadionu biti prednost što se nalazi u blizini zgrada, u naseljenim mjestima? Svugdje u svijetu je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta, da bi se mogao stvoriti dovoljno veliki parking, sigurnosni obruč oko stadiona, brz prilazak (pogotovo ako je autocesta u blizini), itd.
Ili se grade unutar gradova, ali sa jako puno "praznog" prostora oko samog stadiona.![]()

Btw ovim krovom su je potpuno zaklonili, znači Željezničar ispada dogodine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.