Upravu si. Imao je dva fotosutinga za navigare. Izvinjavam se na dezinformaciji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Navikli smo
Hocemo krov na istoc...oh, wait.Manijaci19871921 je napisao/la: ↑09 jun 2019, 15:00Ljudi moji jel moguće da u ovakvim trenucima pisete o krilima, veznjacima, potencijalnim pojacanjima u trenutcima kada misevi se igraju sa Zeljinom imovinom.. babuka.. kakav ba vise babuka?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako je ta klosarija konektovana na pipu kluba pocele su kampanje po drustvenim mrezama i odjednom je postalo bitno ko je ekonom, ko ce slikat igrace, kolko je burek, kakve su kifle u pekari, kolko kvadrata ima stan na zadnjem spratu lorisa, kolko je doplatio Hamo za golfa peticu...a loptanje posta neki segment. Fala kurcu pa je proso i taj vakat
Cuva Bog Zelju svog!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Odlican pokusaj spina.mohikanac12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:03
Malo je reći da ste bezobrazni! Pokvareni, zlonamjerni, destruktivni!
Iz dana u dan sam sve više uvjeren da ste jako dobro svjesni šta radite i da to radite namjerno.
Destabilizujete klub, sprečavate napredak, unosite negativnu atmosferu, razjedinjujete navijačko tijelo. Bukvalno ste svojim pričama raspametili navijače a klubu na razne načine nanijeli veliku štetu.
Kako vas nije stid!?

Napredak kluba sprecavaju nesposobnjakovici u upravi (izuzev gospodina Jasmina Badzaka), lesinari koji se motaju oko kluba i vrebaju neki svoj sicar i tal, te forumski botovi koji ih gromoglasno brane.
Mogli su jos nekog budzetskog uhljeba dovesti u klub. Onii su inace poznati kao veliki strucnjaci za pravljenje para.
Ubrzo ce im bit jasno samo ce im valjat pojsti **** sto su izasrali. Idu lijepi dani i plavo proljece bit ce svega dusmani nek pocrkaju imacemo najveci budzet u BiH sportu l.p
- mohikanac12
- Kontakt:

Najtrofejniji Željin trener u istoriji!
Gledajte šta radite. Za godinu dana sama riječ "kamatar" je bila dovoljna za 18 stranica na "najvecem otvorenom forumu Željovaca". A gdje ostalo?
Sram vas bilo!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Za prošlu upravu nije se znalo da će spičkat milone od transfera, da će rastjerat skoro sve Željovce, srozat ugled kluba, izmislit sredstvo za čišćenje stolica...
Tako isto i za ove, ako budu dobri, ok.
Ako ne, onda noga.
Ja ispred udruženja običnih navijača i ljubitelja sporta zahtijevam pobjede, samim tim i titule.
Ako ne, onda noga.
Ja ispred udruženja običnih navijača i ljubitelja sporta zahtijevam pobjede, samim tim i titule.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Jadni mi, a u klubovima sirom balkana sjede mega uspjesni multimilioneri koji jedva cekaju da uloze pare u klub i gledaju kako navijaci kace slike ratnih zlocinaca, kolju turke i balije siptare cetnike ustase, crtaju kukaste krstove po travnjaku i ispadaju od Gzire, Metalurga, Kukesija, Zare, Birikake, Dundelangea i Garmichpartenkirchena, te zaradjuju ogromne svote novca od posjete na stadionu u vidu 8.934 KM...
Cuva Bog Zelju svog!
"Razgovaralo se u sklopu člana poslovanja i o tim pitanjima, ali ono što je bitno dakle u okviru tog plana je koncipiran zaključak koji se tiče rada i pripreme i prijedlogu novog modela organizacije kluba. To podrazumijeva naravno i mogućnost otvaranja mogućnosti za privlačenje interesa i sponzora i drugih partnera".
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mora se znati ko je na kojoj funkciji i to je pravo navijaca Klub nije privatan i ok je se znaju imena, ali ne znam sta ocekujete. Vecina nece investitora iz ovog ili onog razloga i to je opravdano. Nece ti sad doci milijarder, a da nema neku korist ili da ulozi svoje pare i halali. Vrijeme je pred nama vidjet cemo da li imaju ideje sta i kako da se situacija stabilizira. Ako nemaju za 6 mjeseci noga i probati sa novim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je ispravna porukaGoodman je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:41Za prošlu upravu nije se znalo da će spičkat milone od transfera, da će rastjerat skoro sve Željovce, srozat ugled kluba, izmislit sredstvo za čišćenje stolica...
Ako ne, onda noga.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
Opt1 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:35
Odlican pokusaj spina.![]()
Napredak kluba sprecavaju nesposobnjakovici u upravi (izuzev gospodina Jasmina Badzaka), lesinari koji se motaju oko kluba i vrebaju neki svoj sicar i tal, te forumski botovi koji ih gromoglasno brane.
Mogli su jos nekog budzetskog uhljeba dovesti u klub. Onii su inace poznati kao veliki strucnjaci za pravljenje para.
A koji si ti qurac? Ko si yebote da određuješ ko je bot, šibicar, lešinar, uhljeb?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
Čita on moj qurac, smeće jedno pokvareno. U putu ove ljude nije sreo a pljuje ih. Fabrikovani kreten.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Noga ako se vidi da ne znaju ili prave greske. Sad nek im je sretno i podrska dok ne dokazu svojim djelima suprotno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Dokle nam je krov?
- mohikanac12
- Kontakt:
Idemo dalje.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.