amerosm je napisao/la:Ja sam rekao da ce Dule vec u Januaru ponovo u Partizan, a mislim da bih ga Partizan prihvatio otvorenih ruku. Situacija za CSKA je jako teska i imaju omjer 1-4, i mislim da ce sljedeca utakmica protiv AJM odlucivati o sudbini Duleta. Ukoliko to izgubi nema vise ni za CSKA ni za njega spasa sto se EL tice, a vlasnici sigurno nece imati strpljenja da cekaju da ovaj gradi sistem kao sto je to bio slucaj u Partizanu. Po meni je pogrjesio sto je otisao iz Partizana, ali takodjer kada gledam reakcije Duleta na losu igru CSKA i Duleta na losu igru Partizana, to su dvije razlicite osobe, da je u Partizanu pola onih igraca bih poslao u PM.
Nije bas tako jednostavno ni rastati se sa Vujosevicem...Jer vise je razloga, on ima GARANTOVAN ugovor sa CSKA, plus u taj ugovor se ugradio Misko Raznjatovic, a gdje se on ugradi i zadnji cent se naplati, bilo koje valute...
Vatutin i sam zna da vjerovatno smjenom trenera moze doci do trenutnog soka, ali je i cinjenica da nema na trzistu trenutno kvalitetnih opcija, mozda Karija da je uzeo prije nego sto je ovaj dosao u Valensiju, ili da pokusa sa ljigavim Scariolom, koji ce da dobije nogu 99%...
On ce vjerovatno do zime da ostane trener CSKA...
Sto se tice povratka u Partizan od toga nece biti nista bar neko vrijeme, jer Partizan mora da pokaze da mogu/znaju bez Duleta...
On je jednostavno ove godine jurio pare, odabrao je odlicnu opciju, ali on je jednostavno dobio u ruke tim, nije sam sklopio i to je njemu problem....
Ovom timu bi legao Kari kao kec na desetku, jer on je taj koji zna da vodi i igra sa ovakvim timom...