ammar:
"hm..mozda salke zbog boje dresova"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jovic je danas potpisao ugovor i sjeo na klupu zvijezde...avlami97 je napisao/la:Amar: Navijam za Schalke zbog bije dresova. Evo jedna 100% provjerena informacija. Prije sat vremena sam vidio Dragan Jovića šeta Titovom i pije kafu u BBI centru. Mora da će kod pitara. Sa istim informacijama raspolagale i hrenovke prije 15-tak dana.
Ama Hapoel ne komentarišem.nick je napisao/la:benfika primi tricu dobro smo mi prosli
TheDinoRules je napisao/la:Amar malo isfura ovog voditelja oko grupa LŠ ..
Šta je bilo? Gledao sam prije utakmice, u poluvremenu i na kraju zaboravio...TheDinoRules je napisao/la:Amar malo isfura ovog voditelja oko grupa LŠ ..
Ma voditelj čita neke rezultate i čita neka 2 para i spominje ih kao u jednoj grupi. Amar mu kaže mislim da ta 2 para nisu u istoj grupi. Tako nešto. Kad se voditelj ono irpnično nasmija i reče upravu sispielführer_21 je napisao/la:Šta je bilo? Gledao sam prije utakmice, u poluvremenu i na kraju zaboravio...TheDinoRules je napisao/la:Amar malo isfura ovog voditelja oko grupa LŠ ..
Jedino ako bude prenos na slovenskoj televiziji, pa da preko neta gledamo.Mandžaroš '87 je napisao/la:Hoće li se moći gledati ova tekma nekako ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.