Trenutačno sve ide u prilog Schalkeu, to znači da će sve još zajebat, taman ima toliko vremena.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa nije Schalke 04 kao Bajern Minshengeronimo je napisao/la:Ovi su se konačno probudili. Schalke razara.![]()
Ja ne vidim igrača koji nije raspoložen za igru. Otkud Jones odjedanput u igri? Prošlu tekmu u Bundesligi presjedio na tribinama.
igra Šalkea je bila za uzivat raj za oci!!Monolog je napisao/la:Igraju sa Kaiserslauternom u gostima.
Što se tiče ovog meča, uživao sam. Jednostavno, tempo u prvom poluvremenu je bio nevjerovatan. Jurado, Farfan i Huntelar su bili odlični; a i Raul se borio kao u mlađim danima. Lyon nije imao šansu protiv ovako raspoloženih Nijemaca(hvala im, donijeli su mi 300 maraka), al' i jednim i drugim u prilog ide pobjeda Hapoela protiv favorizovane Benfice. Nijemci ipak idu sa 2 tima u osminu finala.
Znam, pogrešno sam se izrazio, mislio sam na onaj tamo vikend. Zato i ovoliki osmijeh.Monolog je napisao/la:Igraju sa Kaiserslauternom u gostima.
Na kog djavola mislis.geronimo je napisao/la:Znam, pogrešno sam se izrazio, mislio sam na onaj tamo vikend. Zato i ovoliki osmijeh.Monolog je napisao/la:Igraju sa Kaiserslauternom u gostima.![]()
Đavoli će da stradaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.