FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la anton 1983 » 24 nov 2010, 21:38

Farfan je trenutačno igrač koji razara po kvartu, tzv. KVART igrač :mrgreen: A TOR - HUNTER ne želi prestat ko Gomez 8-)

Trenutačno sve ide u prilog Schalkeu, to znači da će sve još zajebat, taman ima toliko vremena. :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2010, 21:48

Ovi su se konačno probudili. Schalke razara. :)
Ja ne vidim igrača koji nije raspoložen za igru. Otkud Jones odjedanput u igri? Prošlu tekmu u Bundesligi presjedio na tribinama.
Vom Jäger zum Gejagten

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 nov 2010, 21:50

geronimo je napisao/la:Ovi su se konačno probudili. Schalke razara. :)
Ja ne vidim igrača koji nije raspoložen za igru. Otkud Jones odjedanput u igri? Prošlu tekmu u Bundesligi presjedio na tribinama.
Pa nije Schalke 04 kao Bajern Minshen :lol:
RAUL VAMOS 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 24 nov 2010, 21:54

tata raul
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 24 nov 2010, 22:41

Šta reći,bravo momci...usput,bravo Hapoel ! :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2010, 22:46

Ne bi Raul Vamos. :? Ne da mu se protiv Lyona nikako.
Manje bitno, rudari idu dalje i time mogu biti zadovoljni. Hvataju zalet, sad će i Bundesligaši da stradaju.

Ili možda neće, s kim ono igraju naredni vikend. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 nov 2010, 22:53

Igraju sa Kaiserslauternom u gostima.

Što se tiče ovog meča, uživao sam. Jednostavno, tempo u prvom poluvremenu je bio nevjerovatan. Jurado, Farfan i Huntelar su bili odlični; a i Raul se borio kao u mlađim danima. Lyon nije imao šansu protiv ovako raspoloženih Nijemaca(hvala im, donijeli su mi 300 maraka), al' i jednim i drugim u prilog ide pobjeda Hapoela protiv favorizovane Benfice. Nijemci ipak idu sa 2 tima u osminu finala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 nov 2010, 22:55

Monolog je napisao/la:Igraju sa Kaiserslauternom u gostima.

Što se tiče ovog meča, uživao sam. Jednostavno, tempo u prvom poluvremenu je bio nevjerovatan. Jurado, Farfan i Huntelar su bili odlični; a i Raul se borio kao u mlađim danima. Lyon nije imao šansu protiv ovako raspoloženih Nijemaca(hvala im, donijeli su mi 300 maraka), al' i jednim i drugim u prilog ide pobjeda Hapoela protiv favorizovane Benfice. Nijemci ipak idu sa 2 tima u osminu finala.
igra Šalkea je bila za uzivat raj za oci!! :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2010, 22:57

Znam, pogrešno sam se izrazio, mislio sam na onaj tamo vikend. Zato i ovoliki osmijeh. :D
Đavoli će da stradaju.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 nov 2010, 22:59

Odlicna utakmica "rudara" i zasluzena pobjeda nad ekipom Lyona. Pobjeda u posljednjem kolu u Lisabonu donosi prvo mjesto u grupi, mada cisto sumnjam da ce Magath izvesti najaci sastav.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 nov 2010, 23:05

geronimo je napisao/la:
Znam, pogrešno sam se izrazio, mislio sam na onaj tamo vikend. Zato i ovoliki osmijeh. :D
Đavoli će da stradaju.
Na kog djavola mislis. :mrgreen:

U poslednji trenutak odlucih se za ovaj mec jer je na Areni 3 bio mnogo bolji komentator nego na 4 gde je bio Rangers-UTD,i hvala im za to jer bi u suprotnom gledao "Battle for Britain".Ovako kao sto @monolog rece moglo se uzivati u tekmi narocito u prvom delu gde je bio sjajan ritam i prelepa igra Schalkea gde su potpuno rastavili Lyon koji osim onoga pokusaja nakon kornera i sjajne odbrane Neuera nisu nista pokazali.U drugom poluvremenu rutinski privedena tekma kraju te postignut jos jedan pogodak za potvrdu plasamana u Top 16.
Izgleda da Felix konacno sklapa ekipu za vrh Bundeske i da su uspeli da konsulduju redove te da cemo u buducnosti gledati jos bolji Schalke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 nov 2010, 23:12

Najavih pobjedu rivala i oni bez većih problema dobiše. :mrgreen:

Schalke će biti jako neugodan rival za svaku ekipu u osmini finala, jer izgleda da su sve kockice konačno posložene. :P Odbrana se uigrala, a napadački dio tima ionako obiluje kvalitetom. 8-)

Jako bitna pobjeda za BL kofaš. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 25 nov 2010, 00:09

Drago mi je sto je Schalke prosao, Raul ide dalje. Samo nikako ne bih volio da izvuku sad Real. Raul 100% ne bi igrao jer je rekao da se ne moze zamisliti u drugom dresu da igra protiv Reala.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 nov 2010, 00:25

schalke je odlicno odigrao i sad je uspjela ona racunica magatha da postigne uspjeh u ligi prvaka, s ovim prolazom novi milioni za schalke i da se finansijski oporave, a svakako za svoj sportski ugled su mnogo toga uradili....10 bodova, 3 pobjede, 1 nerijesen, 1 poraz, i jos onako veceras pregazit lyona to je za svaki respekt

@gero: pobijedit ce sad oni k'lauterna, al onda su gotovi onu tamo subotu :D :D ma schalke realno treba da bude medju prvih pet ekipa i mislim da u tome mogu uspjet do kraja sezone ak nastave sa ovako dobrim igrama
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 nov 2010, 01:26

E sad vi zamislite kad na sva ovaj napadački potencijal dodaš i Holtbya koji će se vratiti sa posudbe.Pa to ima da pršti sa svih strana.

-------------Huntelar------Raul---------

Holtby--------------Jurado---------Farfan

Prestrašno!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 nov 2010, 01:45

Ovo sam veceras gledao i ostao zadivljen. Dosta brza su igrali bez puno gresaka ali samo u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme dosta slabije, ali i nije se moralo igrati punom parom jer je pobjeda vec bila osigurana.

Novi bodovi se pisu kako na kontu Schalkea tako i za cijelu Bundesligu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 25 nov 2010, 06:15

sha reci nego svaka cast,danas sam na poslu skakao ko lud...jedino se bojim da nas kaiser nevrati na pocetak...anyway,u zadnjoj protiv benfike mislim da schmitz i uchida moraju dobit po 90 minuta kako bi stekli jos vise iskustva jer i benfiki gori pod nogama za evropa ligu...svaka cast magathu sto na klupi drzi rakitica,nije lud da ga pusti da igra a nije produzio ugovor...bljesne napravi potez dva i nema sanse da ces ga zadrzat...jurado pocinje polahko da igra,raul je tu vec nekoliko tekmi,huntelaar cim smo ga doveli rekao sam da smo ga prejeftino dobili jer u **** klubovima kao ac i real nije uspio pokazat sve sto zna medzutim kod nas cijepa Bogu hvala...kakva asistencija klugea za drugi gol...
anyway,par stranica unazad predvidio sam pobjedu hapoela nad benfikom jer portugalski klubovi kod kuce i na strani su 2 skroz razlicite kvalitete...uostalom ekipa koja pusti 2 najbolja igraca sa dugim ugovorima nakon odlicne prosle sezone nezaluzuje nista bolje od 3ceg mjesta...prerana prodaja demarie i ramiresa ce ih kostati puhanja u ledza sljedecih 3-4 godine kako u portugalu tako i u evropi...
kakve su sanse da se holtby vrati vec na zimu?i imali kakvih planova za pojacanja posto znam da imamo jos nekih 10tak miliona nepotrosenih za pojacanja(transferi westermana i rafinhe)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 25 nov 2010, 09:30

Ova pobjeda Schalkeu je došla u pravom trenutku. Sad su si osigurali pare kojima će moći preživjeti još neko vrijeme, a možda i sa njima, kada se još riješe otpadaka, uspiju zadržati glavne igraće. Schalke je u pravom trenutku ušao u formu i sada se oćekuje da će na isti način nastaviti u BUNDESLIGI...Još ak budu prvi u skupini ko zna di im je kraj :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 25 nov 2010, 13:07

Nisam znao da u mom srcu ima još mjesta i za još jedan tim pored Želje.S 04 definitivno ima jedan manji dio mog srca osvojen jer nakon sinošnjeg veselja kada sam sam sebe iznenadio je fantazija.Sinošnja igra Uchide,Farfana,Jurada i ostalih je za nepovjerovati.Neko je govorio da će se Uchida izgubiti kada dođe u Europu,naprotiv momak je prejak samo neka nastavi sa dobrim igrama. 8-) BLAU UND WEIS EIN LEBEN LANG! ! !
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 nov 2010, 01:00

hamo to za uchidu sam ja tvrdio i bio je izgubljen ko abdest do prije mjesec dana... morali smo silovat matipa na toj poziciji u pojedinim tekmama...ali izgleda da se ustimao konacno i daj boze da tako i nastavi...sjajna asistencija za 3ci gol sinoc ,fenomenalno...inace igrao je u kashimi antlers i odigrao oko 1oo tekmi u japanskoj ligi plus azijsku ligu prvaka su igrali 3 put dok je on bio tamo ,+ kup tekme u japanu i tako...inace japanska liga je sastavljena od ekipa koje su kvalitete basela,salzburga ,dinama i takva je skoro cijela liga...najveci nedostatak joj je taj sto nema puno igraca koji iimaju konstantu u igri a uchida je bio jedan od rijetkih sa konstantom...ima jos jedan sto igra za nagoyu inace 8ca zove se kanazaki ,iskreno bilo bi dobro i njega dovest 21 mu godina a standardan je vec 3 i po godine...plus su ove godine sampioni a nebi kostao vise od par miliona...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.