Ja sam realan i izgleda da je TSS koliko god uspjesan potez bio , to je nihovo pranje ruku , kao uradili smo to . ja se fakat brinem najvise sto nema naznake za dom makar privremeni , nema nista u vezi dalje izgradnje akademije , ne znam zasto se ne vrsi prittisan na savez i opstinu , pa makar od navijaca. Samo da i je dozivit stadion od 15000 koji je natkriven i onaj ko misli da ne bi bilo 10 hiljada svake tekme u ugodnom natkrivenom stadionu se vara . Ja znam kad krenem od sebe odem na kosevo sa obzirom da nisam mladic prehladim se, vjetrovi kise zime, teren poluhala, SVE STOJI IDEMO NA TITULU I JA JE ZELIM AL POBOGU STA AKO OSVOJIMO PRODJEMO KOLA I OPET NAM SELJO NEDQA IGRAT U SVOM GRADU JER JE JASNO DA NISTA NECE NAPRAVIT . sTO SE EKIPE TICE ZADOVOLJAN SVE JE TO BARA BA SA TIM DA AKO TINO NAPRAVI RAZLIKU UBLIZU KO Stilic sa nasom sirinom ne sumnjam u titulu.
Ja ne mogu da vjerujem kolko se ja sekiram za klub majke mi da dobijem na neke ogromne pare ja bi ulozioosim onog sto mi treba za zivot u projekat stadiona Sarajevo , samo da se maknemo od kamatara sa koseva koji ne pruzaju nista za pare koje placamo , od **** opstine , pa **** Visoko bi Sarajevu napravilo stadion da imaju prvaka da im igra ovdje mozda ne odjednom al sigurno vise od **** opstine Centar . Sto se kosevo ne moze u etapama pretvarat u stadion , Ne mogu da skontam kako im nije u int da nemaju klub ovdje , kako to nije u interesu Sarajeva kao grada i te opstine, ne mogu da skontam . Oni su najveci kamen spoticanja , jer zeljo kad je dobio pare od svojih i ona akcija , ne kazem da nisu nagnuti na njihovu stranu al tek nakon toga su im posli pomagat. Ovi ne rade nista normalno da sabez tu vidi priliku da izbjegne da da ista. Nervira me Sjeverna Koreja i dalje odnos kluba osim sto nam jave pojacanja nista ne znamo u vezi planova dok drugi navijaci imaju najavljen svaki segment plana o infrastrukciji . Pobogu ni prijateljske ne mozemo gledat.
Tuga hbte, kamen bi zaplak'o.