FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jucer ono vremena što je proveo na terenu Jamak je vrhunski odigrao.Pozitivno me iznenadio.Jest da još diše na škrge ali mislim da ce za ovo koliko je ostalo priprema popraviti fizicku spremu i da ce nam on baš biti pojacanje.Prvenstveno mislim da ce on odraditi vrhunski posao u zaustavljanju protivnickih napada i na taj nacin baš pomoci odbrani ali i cjeloj ekipi.Sa Jamakom cemo dobiti puno na cvrstini i sigurnosti.

Raja nije ni skontala da je iskljucen Jamak, a ti pitas za razlog 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sad cu ja zvrknuti u Antaliju da saznam.
ma i njih boli **** sto je Jamak iskljucen

vidio sudija da jedva dise pa mu dao crveni da ne rikne
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 06 feb 2020, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
vjeruj mi da sam oplako ,znas sta je u ovom svemu najgore sto ce Jamak poslije Lendrica ispasti najbolje pojacanje.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:51A i ti pozmarinjo mešcini koju veselicu...udahni i ti malo cistog zraka da ti ne pozli
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sazno sam al vam necu reci jer vas libo racku za Jamaka.A zapamtite da ce,ako još malo popravi fiziku,biti jedan od trojice naših najboljih igraca u ovih preostalih 14 kola.
Cuva Bog Zelju svog!
mislis kad prestane disati na skrgeHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:58Sazno sam al vam necu reci jer vas libo racku za Jamaka.A zapamtite da ce,ako još malo popravi fiziku,biti jedan od trojice naših najboljih igraca u ovih preostalih 14 kola.

Na kojem stadionu u Bosni i Hercegovini najviše volite igrati?
“Grbavica.”
Povezivali su vas sa prelaskom na Grbavicu, možda se desi da tu igrate domaće utakmice?
“Možda.”
Ma brt na ovom jednom portalu, ne znam koliko je pouzadno
Nemoze Amar sam osvojit titulu halo. Govorili ste Zakaric Susic Cocalic sad ovaj Femino.Uozbiljite se malo manite suplje i zajebancije. Trenutno igracko stanje nije najbolje i treba na tome raditi manite se price bice sve u dure. Hoce al kada posto vidimo a i ranije sam reko losiji smo odlaskom Krpica Sipovica pa i Keme nema ni Sinana Zec povrjedjen. Dakle losiji zamjene su odron.
Jel @braco naso ovo?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 25 gostiju.