FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Osim: Igrom nisam zadovoljan pošto igre nije ni bilo
https://sportsport.ba/fudbal/osim-igrom ... ilo/350715
https://sportsport.ba/fudbal/osim-igrom ... ilo/350715
Izgleda da se praviš da ne znaš šta znači. Znači da ti nacrtam da smo sa Amarom na klupi najmanje 30 posto jači nego sa istim igračima a da je neki drugi trener.
To je to. Nekima moras crtati... a ovaj se pravi da ne konta.bojamora je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:58Izgleda da se praviš da ne znaš šta znači. Znači da ti nacrtam da smo sa Amarom na klupi najmanje 30 posto jači nego sa istim igračima a da je neki drugi trener.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Mene malo hastra sto igramo na oba fronta, da nas to ne potrosi, konkurencija i liga dugo nije bila jaca i vise ujednacena... Na hajr aBd da zavrsimo ko sampioni!
Ma ja sam sinoć pitao @mohikanac12 čime je to Amar zaslužio ovo strpljenje i sl...ne znam, na hajr.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta je konkretno ložiona?Machak je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:11Meni je dojadila loziona da ce sve biti kako treba jer je Amar tu, danjasnji fudbla funkcionise drugacije, za uspjeh je potrebno mnogo novca i kolektivni rad a ne oslanjanje na pojedinca kako u klubu, u strcio tako i na terenu.
Nasa uprava jednsotavno mora da se pokrene, ovi sto dolaze u skupstinu također, sponzori - parteri da se traze, mora Amar ima podrsku novca za igrace. Da ne pricamo koliko troskova klub ima, treba plate da budu redovne, da se dugovi placaju,...itd. zato nam treba kolektiv a ne oslanjanje na pojedinca.
Pa ljetos smo se raspadali, projektovana nam sredina tabele, jer ne možemo se boriti sa dvije klase jačim Sarajevom i Zrinjskim, uvijek kvalitetnim Širokim, neugodnim Čelikom, Radnikom i Tuzlom. Nama ostaje ta sredina tabele jbg, šta ćeš. Nije bilo para, nije bilo pojačanja, Amar doveo davno istrošene igrače poput Sadikovića i Alispahića...
Je l' treba podsjećati na tabelu nakon polusezone? Rezultate derbija, efikasnost i ostalo? Falilo je minimum sreće u 2-3 tekme da sada budemo na prvom mjestu sa 3-4 boda prednosti u odnosu na Sarajevo, a ovako smo bod iza njih, a podsjećam da su za dvije klase jači od nas, kao i Zrinja koji je valjda zijanio tu klasnu prednost u nekom međuprostoru, dešava se jbg. Ekipe poput Čelika neću ni spominjati, vrijeđa inteligenciju zaista.
Pa da te pitam sada, je l' imao možda tamo neki Amar Osim uticaj da od prosječnog tima, kroz pola godine dođemo do jedinog legitimnog kandidata za duplu krunu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mohikanac12
- Kontakt:
Svaki dan sebi postavim isto pitanje. Svi se pojačali samo vatale Amar nije.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ne trosi zivce i vrijeme da @elegantu objasnjavas.bojamora je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:58Izgleda da se praviš da ne znaš šta znači. Znači da ti nacrtam da smo sa Amarom na klupi najmanje 30 posto jači nego sa istim igračima a da je neki drugi trener.
- MocMahale444
Mozda da sš i igraci odu se pomoliti Bogu.
Jedni u dzamiju drugi u crkvu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dijelim misljenjeMocMahale444 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:17Mozda da sš i igraci odu se pomoliti Bogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ma nema bruda potrebe da te bude hastra imamo AmaraManijaci19871921 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:08Mene malo hastra sto igramo na oba fronta, da nas to ne potrosi, konkurencija i liga dugo nije bila jaca i vise ujednacena... Na hajr aBd da zavrsimo ko sampioni!

Ono sto sam cuo za skupstinu da ima dosa dobrih ljudi koji su se prijavili i da bi moglo biti dobro.
znaci on je machak modnivoltron30 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:16Ne trosi zivce i vrijeme da @elegantu objasnjavas.

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Hvala na odgovoru.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:37Raja zna li iko što onaj šupak iskljuci Jamaka.Ja vraco snimak 3-4 puta i ne mogu da skontam.
e sto me nasmijaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:31Hvala na odgovoru.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:37Raja zna li iko što onaj šupak iskljuci Jamaka.Ja vraco snimak 3-4 puta i ne mogu da skontam.

- lijevapolutka
- Kontakt:
- MocMahale444
Zbog nafakeLjoZee je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:17Dijelim misljenjeMocMahale444 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:17Mozda da sš i igraci odu se pomoliti Bogu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
KANA je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:33e sto me nasmijaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2020, 18:31Hvala na odgovoru.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:37Raja zna li iko što onaj šupak iskljuci Jamaka.Ja vraco snimak 3-4 puta i ne mogu da skontam.izgleda boli **** raju za Jamakom
![]()

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 27 gostiju.