Izgubio si mi smisao za humor, ismijavanje siromaštva, poderane i bose dječice meni nije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Izgubio si mi smisao za humor, ismijavanje siromaštva, poderane i bose dječice meni nije
Pripomogne i Atalanta povremeno.jer gospođica Buljubašić prvenstveno radi na tome da Sarajevo pozicionira na evropskoj fudbalskoj mapi
Pa vi podrzavate tog kamatara koji vas je doveo do tog siromastvaRadmilo87 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 16:35Izgubio si mi smisao za humor, ismijavanje siromaštva, poderane i bose dječice meni nije![]()
"Nazvala sam jednog od predstavnika koji je bio desna ruka Vincenta Tana i on mi je rekao 'ok Sabrina, od sutra ćeš biti direktor'. Rekla sam 'šta?'. Nisam bila sigurna da sam ga čula dobro. Poslije toga je došao mail na adresu svih članova upravnog odbora tima. Vincent Tan je rekao da će od sada Sabrina Buljubašić biti direktor."
"Zato sam se stalno raspitivala s nekim poznanicima. Pitala sam ih kako ti zapošljavaš ljude u klub, da li na godinu dana ili na tri mjeseca?"
"Dobro razumijem engleski, bosanski baš i ne."
"Imali smo postove sa dosta komentara na Facebooku, Instagramu jer imamo širok krug navijača. Odlučila sam ih sve pobrisati. Čitala sam te komentare u prvoj sedmici i bila sam u depresiji."
"Imala sam situacije kada sam zvala Vincenta Tana i rekla mu 'ta i ta osoba mi je rekla to i to, ne znam šta da radim."
DJIPKE SA BARA / FULL VIDEO + LYRICS
*INTRO*
DJIPKE' S SA BARA ZAKACIO SI SE SANAMA' SA SRNIM VRANAMA
DOBITČEŽ DVA TRI ŠAMARA OD A BEBETAAA
DJET' MEDOO TJARI DRJUZE MOOJ , KAKET TO TOL SEMIKNJR KROI
VID ON DJIPKTA KAKO JE BEZE, JEBT CU MU MATR POLOMIT TJU MU KOTI
KAQKPUT KNRNENA MEJDO CE GA ZBOSTI *Svi u glas*
NJEMOJ MEDO BOGAT TVOGA, OLAGAVIJE MOGA
BICE TVJEGA KRVI PO TANU , NJEMOJ TO RADIT NAJBOLJEM JARANU
PHUUSTI ME HOCU **** CU MU SVE, KO MI JE DJOTO GOVORI NE *NE*
MA BUTI BELAJA, HAJMO MI ****
ONE KURVE T-TE-MATAMO TPAVAT
VOLE ONE KITU , PIČE IM NA ČELU,
VADI TU HURKU MEDO JE U BRENDU
POPI JEDAN TOKOT TOTE NJEGA LEDA
MA DAJ MI CVEGA , DAJ MI JEDAN DJOJINT DA ZAPALIM SPI-
DA MI BUDE SPICA JOOOOJ
DJIPKEEE IMAM DA TI **** MJATER U DUPE AKO NITI DNAOOO!
Zato ti je izgleda draze ismijavanje zrtava u proslom ratu iz cijele BiH.
mohikanac12 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:24"Nazvala sam jednog od predstavnika koji je bio desna ruka Vincenta Tana i on mi je rekao 'ok Sabrina, od sutra ćeš biti direktor'. Rekla sam 'šta?'. Nisam bila sigurna da sam ga čula dobro. Poslije toga je došao mail na adresu svih članova upravnog odbora tima. Vincent Tan je rekao da će od sada Sabrina Buljubašić biti direktor."
"Zato sam se stalno raspitivala s nekim poznanicima. Pitala sam ih kako ti zapošljavaš ljude u klub, da li na godinu dana ili na tri mjeseca?"
"Dobro razumijem engleski, bosanski baš i ne."
"Imali smo postove sa dosta komentara na Facebooku, Instagramu jer imamo širok krug navijača. Odlučila sam ih sve pobrisati. Čitala sam te komentare u prvoj sedmici i bila sam u depresiji."
"Imala sam situacije kada sam zvala Vincenta Tana i rekla mu 'ta i ta osoba mi je rekla to i to, ne znam šta da radim."
Povedi ih Sabrina. Njen plan.![]()
Jel to nastradao mlohikanac?
Ovo kod Brajlovica...????
Tesko, ipak kod vas Izet, Tss i ostali dilberi.
Ma Blaževic ce cuvati Izeta,tako da ste tu jaci...MocMahale444 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 20:12Tesko, ipak kod vas Izet, Tss i ostali dilberi.
Sampioni svemira![]()
Dok se mi prepucavamo, lik ima svog trenera za golf. Yebem te zivoteMocMahale444 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 20:07Spomenite ovaj hotel, molim vas.", kazao nam je Olgun kroz smijeh. "Vlasnik je moj dobar prijatelj, pa da ga malo poguramo."
A bekana Boze dragi.
Tesko Celiku s ovim lipicanerom.
Ja ali mozda se ne snadju.....MocMahale444 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 20:12Tesko, ipak kod vas Izet, Tss i ostali dilberi.
Sampioni svemira![]()
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.