FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amar inace ne prati standarde 
Dajte se uozbiljite, covjek prati trending u nogometu/fudbalu/socceru... Ko ga poznaje privatno, zna o cemu pricam!

Dajte se uozbiljite, covjek prati trending u nogometu/fudbalu/socceru... Ko ga poznaje privatno, zna o cemu pricam!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Niko to ne spori ali sta mu znaci kad ima potrosene igrace, polovnjake, ne moze se sa time raditi.kolezeljovac je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:13Amar inace ne prati standarde
Dajte se uozbiljite, covjek prati trending u nogometu/fudbalu/socceru... Ko ga poznaje privatno, za o cemu pricam!
Mjau !
- mohikanac12
- Kontakt:
Hbga @macak, ti nikako da skontas da se o Amaru prica kao najboljem, jer je fakat najbolji. Ne mora ga niko hvaliti jer ima rezultate koji za njega pricaju.
Za razliku od "najbolja uprava", "najbolji ljudi", "najbolji prelazni". Razumijes. Sve najbolje.
Za razliku od "najbolja uprava", "najbolji ljudi", "najbolji prelazni". Razumijes. Sve najbolje.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nesto kontam kako bi na ovaj roster dosla defanzivna linija vakta kad su bili(Kvesic, Bogdanovic, Kosoric, Zeljkovic)...
Po meni najbolji defanzivno bili tad...
Irfo brate, sve uredu boriti cemo se mi ali uopste nije nemoguce da zavrsimo 4 ,Svinjski i pitari defintivno imaju puno bolju ekipu od nas. Da Amar ima izbor igraca kao oni ja sekunde nebi sumnjao u Titulu ,nama su krila Veseli i Zajim i to fakticki jedini izbor ovo sve je izmisljanje pozicija ,KUP nemamo napadacairfo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:10Ja se nadam 5. mjestu i da neko ispred ne dobije licencu, mislim da je to objektivno nasa najveca sansa za evropu....kolezeljovac je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:084. da budemo, i da se nadamo da Borac ili Zrinjski kup uzme....![]()

Kvesic moze, ali da se izvini za sve golove koje je zavalio nama.kolezeljovac je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:16Nesto kontam kako bi na ovaj roster dosla defanzivna linija vakta kad su bili(Kvesic, Bogdanovic, Kosoric, Zeljkovic)...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma raspadamo se.... Gasi sve....
.... Cak smo bolji bili na ljeto, a konkurenti slabiji.
.
.
.
.
.
al u ku*cu

.
.
.
.
.
al u ku*cu
Da je vidjeti ovog Blazevica par tekmi da vidimo ima li tu kakve svijetle buducnosti. Da li je kvalitetniji od Sinise
Pa bilo je 
Tad je on bio u sastavu

Tad je on bio u sastavu

Imal shishe dobre u Mostaru? 
De ba recite da se ne sikiram

De ba recite da se ne sikiram
Taj bi nam zabio go makar mu Nura Bazdulj Hubijar bila najbolji saigrač, a kamol u Zrinjskom. Frajer nam se vazda krvi napije u kojem god je klubu bio.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kontaktirao sam momka iz pomozi.ba... Ako neko zna gdje je Nemanja, ili ako ga vidi... Nek se javi i objasni situaciju u pomozi.ba na Cengic Vili.... S.H. da se pozove na ove incijale...

Strucni stab i investitor Ermin u kadru
Ermin misli u sebi: “Za sta dadoh pare yebo me svak”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.