Golman Proletera nek' ide na hlađenje malo, odlično se postavio kod gola

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dabogda da mi Tuzli mozemo pariratmohikanac12 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:00Biće gutava borba za evropu, Željo vsTz City. Prva tri mjesta su rezervirasana jer su se svi pojačali a mi slabiji.
![]()
Meni se cini sa Slavkom cemo se mu hrvati za sredinu tabeleirfo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:01Dabogda da mi Tuzli mozemo pariratmohikanac12 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:00Biće gutava borba za evropu, Željo vsTz City. Prva tri mjesta su rezervirasana jer su se svi pojačali a mi slabiji.
![]()
Ne znam cemu tolki optimizam
Sta znaci ovo "Amar je tu" , a sta bi znacilo da on nije tu ? Kad cemo zaista postati realni u ocjenivanju situacije u klubu, nema para, znaci nema kvalitetnih igraca ali Amar je tu - sta bi to znacilo da Amar nije tu i da opet nema para u kubu.
Razumijem tvoju potrebu za sarkazmom,humorom ili ko zna šta već ali isto tako treba da znaš da je Željo jedini klub u bh gdje ovaj organ kao dio kluba stvarno funkcionira. Konkurs za popunu nove Skupštine gdje je bilo preko 110 prijava govori o ozbiljnosti nas kao kluba.Ovo nije nikakva kritika tebi ali ja sam lično ponosan jer nismo kao ostali gdje je sve samo na papiru, naravno da se uvijek ne slažem s nekim stvarima ali uvijek ću biti uz svoj klub.
Pa bilo bi bolje da nije Amar tu, jer bi Miske uletio s parama
Čuj šta znači, to isto da pitaš šta znači recimo rečenica "United nema para, ali tu je Ferguson", je l' ti i dalje nije jasno šta je kontekst rečenice?
Ja se nadam 5. mjestu i da neko ispred ne dobije licencu, mislim da je to objektivno nasa najveca sansa za evropu....kolezeljovac je napisao/la: ↑06 feb 2020, 17:084. da budemo, i da se nadamo da Borac ili Zrinjski kup uzme....![]()
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, J1897, Napaceni87, strucnjak9 i 73 gosta.