redbull93 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:31
Radmilo87 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 15:25
Merhaba je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:45
Interesantan intervju predsjednika Čelika. Zašto ne upre prstom ako već zna ko namješta i ko je dio te famozne kladioničarske mafije.
Čovjek koji je nekoliko puta hapšen u Turskoj za raznorazna krivicna djela, ovdje nama priča o mafiji
Pa eto dao je odgovor i na to, nije da ga branim sad nesto, al rekao je dosta interesantnih stvari.
Na kraju krajeva i u vasim redovima je bilo osudjivanih, ovaj bar nije osudjen, pusten na kraju
Opet krajnji kraj krajeva je da smo mi **** ovdje i to najveca, sami sebi. Od kraja do kraja ove divne drzave.
Slažem se ja, stoji dosta toga, samo treba gledati i ko govori a ne samo šta govori, dođe ti dokazani krimos sa strane i priča priče i pametuje, a on sam u kriminalu do guše, ukucas mu ime i prezime po Turski i saznas i vidiš dosta toga, zna se i zašto je tu i od koga ima zeleno svjetlo za neke stvari, opšte poznato, ali nebih o tome bilo bi navijacko prepucavanje, cim je doveden jedan Edin Prljača za direktora meni je bilo sve jasno, sve u svemu vama sve najbolje, ja uvijek kažem **** ligu bez Čelika i Bilinog Polja, na stranu navijača podjebavanja i prepucavanja