Nisi sambavarian_bk je napisao/la:Benfica gubi 1 0![]()

http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nisi sambavarian_bk je napisao/la:Benfica gubi 1 0![]()
haris1812hz je napisao/la:Jos mi fali inter i Man utdharis1812hz je napisao/la:napravio ovaj ticket prije minut
Inter Milan @ 1.70
Barcelona @ 1.28
Man Utd @ 1.57
Tottenham @ 1.40
Valencia @ 1.25
Faraon iz Visokog je napisao/la:Inter 1![]()
Tottenhem 1![]()
Schalke 1![]()
7 km 35 km dobitak
Benfica 2![]()
Barcelona zX2![]()
G.Rangers 1X![]()
Valencia zX2![]()
5 km 31,5 km dobitak
Barcelona 2/2![]()
Inter 1/1![]()
joj levata braco moja
Tottenhem 1/1![]()
Valencia1/1![]()
2 km 20,90 km dobitak
@OTNYSOTNYS_YNWA je napisao/la:Inter, Benfica, Tottenham i Schalke su meni sigurni danas bili. Ovo ostalo nije ništa.
siguran sam da ce inter ovo dobiti, ali nesto sumnjam u manchesterEric Cartman je napisao/la:haris1812hz je napisao/la:Jos mi fali inter i Man utdharis1812hz je napisao/la:napravio ovaj ticket prije minut
Inter Milan @ 1.70
Barcelona @ 1.28
Man Utd @ 1.57
Tottenham @ 1.40
Valencia @ 1.25
I meni jos samo inter i man utd![]()
Eto,jaruga,ako si ispratio,obogatio si se.volimliverpool je napisao/la:
@Jaruga
Predlazem ti Gl.Rangers-Manchester U. (1.pol.) X.
nisam se nesto obogatio ali te jesam ispratiovolimliverpool je napisao/la:Eto,jaruga,ako si ispratio,obogatio si se.volimliverpool je napisao/la:
@Jaruga
Predlazem ti Gl.Rangers-Manchester U. (1.pol.) X.
jos samo manchesterharis1812hz je napisao/la:Jos mi fali inter i Man utdharis1812hz je napisao/la:napravio ovaj ticket prije minut
Inter Milan @ 1.70
Barcelona @ 1.28
Man Utd @ 1.57
Tottenham @ 1.40
Valencia @ 1.25
I meni , sta mislis oce dat do krajaharis1812hz je napisao/la:jos samo manchesterharis1812hz je napisao/la:Jos mi fali inter i Man utdharis1812hz je napisao/la:napravio ovaj ticket prije minut
Inter Milan @ 1.70
Barcelona @ 1.28
Man Utd @ 1.57
Tottenham @ 1.40
Valencia @ 1.25
nema od benfike nista - eventualno XOTNYS_YNWA je napisao/la:Odigraj na live Benfica 2.
jesam iako sam prije toga masno ulozio na X.....volimliverpool je napisao/la:Cekam jos samo Milano-CSKA 2,ali nece pobijediti zato sam dao @jarugi prijedlog da igra na Milano.
Jesil ispratio,@Jaruga?
joj jaruga 10:1 u kornerima za Mancester....Willy je napisao/la:Jaruga, predlažem da igraš da će Man. Utd. završiti neriješeno (ako je kvota dobra).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.