Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Zmajevi talenti, bh pasnjak da se prezimi 

Imali iko vise informacije o ovog momka
Andrej Djokanovic
Vidim da igra na desnom beku Tek mu je 18 godina a vrijedi €500,000.
https://www.transfermarkt.com/andrej-dj ... ler/483008
Andrej Djokanovic
Vidim da igra na desnom beku Tek mu je 18 godina a vrijedi €500,000.
https://www.transfermarkt.com/andrej-dj ... ler/483008
Ma nema niko, prvi put cujemo za njega.
S obzirom u kojem klubu igra, dobro je da ne vrijedi 5 miliona eura.
Mogli smo ga gurnuti u vatru sad u barazu, svakako nam fali taj desni bek? 

A mentalitet nam je takav da bi bolje prosli da ga nemamoIgmanskiVukovi je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:13Teško reprezentaciji ako tebe njegovim pozivom udalje.slusalica je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:51Nije mi to poznato.
Kazem ti, ne zajebavam se, rodio se gore , ako ne zna jezik(a nije iskljuceno) , ja ga ne bih kad bi preklinjao.Imati igrace u nacionalnoj selekciji koji ne disu ovaj nas mentalitet, ovu nasu budalastinju , samo me mogu udaljiti od gledanja repke.
Shvatite kako hocete...
S tim sto, napravit ce karijeru, siguran sam.
A blago reprezentaciji bez svih onih koje bi udaljili pozivanjem Četnika, a da bi tebi bilo lakše.

Vuče, ti i k.ita, ostavim vas nasamoIgmanskiVukovi je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:13slusalica je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:51Nije mi to poznato.
Kazem ti, ne zajebavam se, rodio se gore , ako ne zna jezik(a nije iskljuceno) , ja ga ne bih kad bi preklinjao.Imati igrace u nacionalnoj selekciji koji ne disu ovaj nas mentalitet, ovu nasu budalastinju , samo me mogu udaljiti od gledanja repke.
Shvatite kako hocete...
S tim sto, napravit ce karijeru, siguran sam.
Teško reprezentaciji ako tebe njegovim pozivom udalje.
A blago reprezentaciji bez svih onih koje bi udaljili pozivanjem Četnika, a da bi tebi bilo lakše.

tz tz tz tz tz tz
Hadzikadunic dosta dobar stoper. Upravo i ja gledao protiv Partizana. Visok, brz, dobra kontrola lopte i pas igra, sve sto stoper treba da ima. Treba definitivno viditi ima li volju da igra za nas. Nasi ostali stoperi su smijesni prema njemu.
On i Ahmedhodžić moraju biti prioritet za "dovesti" pod našu zastavu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo mi ulijeva nadu...
Savez samo treba sa momcima malo porazgovarati i obećati bitne uloge jer svojim potencijalom to i zaslužuju.

Savez samo treba sa momcima malo porazgovarati i obećati bitne uloge jer svojim potencijalom to i zaslužuju.

Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 06 feb 2020, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sa Omeragićem, Hadžikadunićem i Ahmedhodžićem mogli bi biti Grčka iz 2004-e koliko bi to potencijalno jaka odbrana bila.
⚜️~⚜️~⚜️
Haha odvadi maloDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 19:46Sa Omeragićem, Hadžikadunićem i Ahmedhodžićem mogli bi biti Grčka iz 2004-e koliko bi to potencijalno jaka odbrana bila.
Nisu to toliki talenti,ako jedan od te 3 napravi karijeru slicnu Spahicevoj ja bih bio zadovoljan

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ključna riječ ovdje je potencijalno.
⚜️~⚜️~⚜️
Zato sam i napisao da nisu toliki talenti, i kad bi ispunili svoj potencijal nebi to opet bila neka "vau" odbrana
Sigurno igraju u dobrim klubovima za svoje godine, dobra platforma za dalji razvoj. Mladi a igraju. Velika je dobit za nas kad bi se ispostavilo da ce Misimovic i Spahic igrati proaktivniju ulogu u Savezu i popricati sa ovim igracima. Onda znamo da smo uradili sve sa nase strane.Salih1984 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 19:55Haha odvadi maloDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 19:46Sa Omeragićem, Hadžikadunićem i Ahmedhodžićem mogli bi biti Grčka iz 2004-e koliko bi to potencijalno jaka odbrana bila.
Nisu to toliki talenti,ako jedan od te 3 napravi karijeru slicnu Spahicevoj ja bih bio zadovoljan![]()
Pitanje je jesul ta 2 ikako i cula za njihTristan10 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 20:10Sigurno igraju u dobrim klubovima za svoje godine, dobra platforma za dalji razvoj. Mladi a igraju. Velika je dobit za nas kad bi se ispostavilo da ce Misimovic i Spahic igrati proaktivniju ulogu u Savezu i popricati sa ovim igracima. Onda znamo da smo uradili sve sa nase strane.Salih1984 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 19:55Haha odvadi maloDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 19:46Sa Omeragićem, Hadžikadunićem i Ahmedhodžićem mogli bi biti Grčka iz 2004-e koliko bi to potencijalno jaka odbrana bila.
Nisu to toliki talenti,ako jedan od te 3 napravi karijeru slicnu Spahicevoj ja bih bio zadovoljan![]()
Zato i kazem da ce naredni period pokazati, ali ako su culi za Omeragica vjerujem da ce doci i do ovih. Mislim da su i u Savezu razumili da se treba taj dio unaprijediti, veliki plus sa Misimovicem, Spahicem i Custovicem. Nekako mi izgleda agilnije, i treba ih pohvaliti.Salih1984 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 20:13Pitanje je jesul ta 2 ikako i cula za njihTristan10 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 20:10Sigurno igraju u dobrim klubovima za svoje godine, dobra platforma za dalji razvoj. Mladi a igraju. Velika je dobit za nas kad bi se ispostavilo da ce Misimovic i Spahic igrati proaktivniju ulogu u Savezu i popricati sa ovim igracima. Onda znamo da smo uradili sve sa nase strane.
Zaboravio si Pongracica Duljevinho 

Inače nije da je HNS neki primjer od saveza, ali im se mora priznat da često organiziraju kampove za djecu iz dijaspore već s 13-14 godina dok još nisu dospjeli u javnost, jer kad se pročuje za igrača teško ga je tada privoljeti da igra za reprezentaciju.
Ovako nešto slično bi i NS BiH trebao raditi, odrediti npr. po jednog čovjeka u svakoj državi samo da prati mlađe kategorije.
Evo što su o njemu izjavili iz HNS-a, on je već riješen samo je pitanje kad će debitirat.
Marin je odrastao u okolici Münchena, bio je uvijek žestok što se tiče Hrvatske. Sjećam se dobro kad smo prvi put išli u Vukovar, mi smo putovali autobusom, on je imao druge obveze, ali je doletio avionom do Zagreba, gdje smo ga pokupili. Imao je veliku želju da igra s nama u Vukovaru. Tada smo počeli pratiti hrvatske igrače po Njemačkoj i okolnim zemljama. Igrali smo protiv Vlašića i Balića, izgubili smo od Hajduka, ali pobijedili Zadar. Karijeru je započeo u školi Bayerna, spoznali su odmah da je golem talent, međutim ima - da tako diplomatski kažem - veliku karizmu. Nije jednostavan. Vidjelo se i proteklog ljeta na utakmici njegova RB-a i Crvene zvezde da ima svoj stav, svoj karakter, zna tko je i što, nije neki papak, nego frajerčina - opisao nam je Lučić.
Hvala mu na tom stavu. Da se nije qrcio, mi ne bi prosli RB...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Za Malme protiv Spartak Praga je isto usao Amel Mujanic, 18 godina. Inace kapiten u19 Svedske reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, denza, Goalgetter, HariTz, Hrammm1921, MElloo, worchester i 66 gostiju.