Rubin - Kopenhagen 1X

Samo me ovaj udinesse...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kvota 13.25 * 10 = 132 KMRangers - Man- utd 2
Tottenham - Werder 1/1
Valencia - Buraspor (odg) 2
Roda - Utrecht (odg) 1
Schalke - Lyon 1x
Kvota 29, ulog 3.5 KM.. dobitak 91 KMPanati - Barca manje kornera (ovo mi je zajebala ona kučka iza pulta)
Rangers - Man. utd - manje kornera
Šalke - Lyon 1
Inter - twente više žuti od 3
Inter - twente 1/1
Kvota 16, ulog 3.8 KM - dobitak 60Hapoel - Benfica 2
Tot - Werder 1
Pana - Barca 2/2
Rangers - Man. utd - 2
Inter - twente 1
ja stavio oba 1OTNYS_YNWA je napisao/la:Udinese i Geona će neriješeno da odigraju i onda u produžecima doći do prolaza.
za sad:tm-ovac iz mase je napisao/la:ŽIVI BILI PA VIDJELI !1921 je napisao/la:Sta to dojava preko nekog bloga ?tm-ovac iz mase je napisao/la:Roda-Utrecht 1
DOJAVA!!!! 10/10
Roda je od zadnjih 5 utakmica kući protiv Utrechta pobjedila samo jednom. Ostalo su sve remiji bili. A posljedne dvije utakmice Rode kuci su završile remijem, dok slabog Feynorda nisu mogli pobjediti u gostima. Ja ovde igram x2
Izvini, tek sad sam vidio šta si napisao, zagledao sam se u košarku i nisam čitao forum. Idi na livescorehunter.com, pa klikni na košarku, prvi link koji nudi.volimliverpool je napisao/la:I ja sam ga odig'o i to na cvanciku tiket.Moze link?Willy je napisao/la:Skroz sam zaboravio da je Cholet prošle sedmice nalupao Real preko 20 razlike, da se toga sjetih ne bih se sad sekirao. Našao sam neki dobar stream pa to gledam. Ne znam zašto Stonerook ne igra, no i bez njega se Italijani nekako drže, poluvrijeme 2 razlike za Francuze.
volimliverpool je napisao/la: TOP/Inter-Twente 1 1.70
Tottenham-Werder 1 1.40
Gl.Rangers-Manchester U. 0-3 1.35
Milano-CSKA 2 1.85
Cholet-MP Siena 2 1.50![]()
Tottenham mi vodi,CSKA 10 razlike,Rangers jos nijedan gol,al' Inter 0:0.Jos rekao ja @OTNYS_YNWA-u da je Inter sumnjiv,da ce tesko dobiti i opet odigram,a ne odigram Schalke koji je bio zicer dana.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel gleda neko Inter ?
Kako igraju, imal prilika
imao inter precku i jos 1-2 sto posto sanse.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel gleda neko Inter ?
i mene inter yebe ako ti je lakse, ne mogu twenteu dati golvolimliverpool je napisao/la:Tottenham mi vodi,CSKA 10 razlike,Rangers jos nijedan gol,al' Inter 0:0.Jos rekao ja @OTNYS_YNWA-u da je Inter sumnjiv,da ce tesko dobiti i opet odigram,a ne odigram Schalke koji je bio zicer dana.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel gleda neko Inter ?
Kako igraju, imal prilika.
EDIT:Schalke 2:0,Valencia 2:0.
valjda ce ga zabit do krajaCitizen-X je napisao/la:imao inter precku i jos 1-2 sto posto sanse.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel gleda neko Inter ?
volimliverpool je napisao/la: Ako mi je neko danas suhveli,onda je to Benfika.Meni je tu sigurnije 0-2 golovi nego cista 2.
Svaka cast za Hapoel (da,znam da si greskom upiso,da si odigrao 2)OTNYS_YNWA je napisao/la:
Inter-Twente 1
Tottenham-Werder 1
Hapoel-Benfica 1
Na 30 KM.
Jos mi fali inter i Man utdharis1812hz je napisao/la:napravio ovaj ticket prije minut
Inter Milan @ 1.70
Barcelona @ 1.28
Man Utd @ 1.57
Tottenham @ 1.40
Valencia @ 1.25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.