Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Koji cirkus, mati mila...
Koliko su oni sigurni da će im se odazvati Gordić i Stipanović?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bosnić do sad i nije morao vršiti selekciju igrača sa 16 na 12, dok Penavu ne pusti klub, Gordić se ne odazove i Sulejmanović se povrijedi na posljednjem treningu ostane ti tačno igrača koliko je potrebno za utakmicu.
-
- Kontakt:
Morali su zvati Josila i Hodzica, veliki minus su Gegic, Penava, Vrabac i Zubac, ostatak ekipe nije los za ovaj nivo, slobodno smijem reci dosta dobar jos da je tu Amer i Hodzic kao dobri suteri bila bi to respektabilna ekipa koja svakog moze dobiti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Za poziv Gegicu i pogotovo Penavi ne postoji nijedan opravdan argument. Prvi ne igra kosarku vec duze od mjesec dana, a drugi ne igra duze od godinu dana. Za poziv Milosevicu, takodjer, ne postoji nijedan opravdan argument. Covjeku je 35 godina i karijera mu uveliko ide silaznom putanjom. Za poziv Zubcu jedini argument je nacionalni kljuc. Momak igra jako losu sezonu i nema sta traziti na ovom spisku. Durmo je definitivno zasluzio biti ispred njega. Za poziv Vrabcu nema se sta pametno reci. On ce se pozivati dok god se bavi kosarkom, a svako ko iole prati ovaj sport zna da je zalutao na ovom spisku.
Po pozicijama bi to trebalo izgledati ovako (mada je previse playmakera, pa cu ih prebaciti na dvojku):
Gordic, Adamovic, Campara
Atic, Pasalic, Gegic
Lazic, Milosevic, Vrabac, Zubac
Sulejmanovic, Alibegovic, Penava
Halilovic, Stipanovic, Kamenjas
Veliki plus je povratak Gordica, ali i Adamovica i Pasalica, pa i Stipanovica. Da se ne lazemo, svi oni nam jos uvijek mogu biti od koristi. Kamenjas jeste napredovao, ali bih ipak da Stipanovic mijenja Halilovica tih 10-15 minuta. Ogroman minus je to sto nisu zavrsili proceduru oko Robersona. S njim, Gordicem i Aticem bi mogli imati odlicnu vanjsku liniju, a unutrasnja je svakako zadovoljavajuca. Rosteri protivnika uopste nisu toliko jaki i mislim da bi s Amerikancem bili favoriti protiv Grka u Mejdanu. Adamovic ce svojim iskustvom dobro doci kao zamjena Gordicu, a i Pasalic takodjer nije za baciti. U Krki svakako igra dvojku, osim u zadnja dva meca u kojima je bio organizator igre (razlog toga je sto startni play Cosey nije igrao zbog povrede). Dobra stvar je sto obojica mogu zabiti trojku, Muhamed pogotovo.
Volio bih da boldirani budu oni koji ce igrati utakmice, ali vjerujem da ce Bosnic hladno utrpati Gegica i Vrabca medju 12 imena. Mada, sto Drape rece, ni najmanje me ne bi iznenadio scenarij u kojem Gordic odbija da dodje, Penavu ne pusti klub, Stipanovic kaze da se oprostio od reprezentacije i da ne planira mijenjati odluku (Milosevic mozda isto tako), a Sulejmanovic kaze da je povrijedjen. Iskreno se nadam da se pricalo sa svima njima i da su potvrdili dolazak, ali s ovakvim ljudima u drzavi i savezu, apsolutno nista me ne bi iznenadilo. U prevodu, ne bih se iznenadio dodatnim pozivima Zahiragicu, Buzi i tako tim kosarkasima.
Po pozicijama bi to trebalo izgledati ovako (mada je previse playmakera, pa cu ih prebaciti na dvojku):
Gordic, Adamovic, Campara
Atic, Pasalic, Gegic
Lazic, Milosevic, Vrabac, Zubac
Sulejmanovic, Alibegovic, Penava
Halilovic, Stipanovic, Kamenjas
Veliki plus je povratak Gordica, ali i Adamovica i Pasalica, pa i Stipanovica. Da se ne lazemo, svi oni nam jos uvijek mogu biti od koristi. Kamenjas jeste napredovao, ali bih ipak da Stipanovic mijenja Halilovica tih 10-15 minuta. Ogroman minus je to sto nisu zavrsili proceduru oko Robersona. S njim, Gordicem i Aticem bi mogli imati odlicnu vanjsku liniju, a unutrasnja je svakako zadovoljavajuca. Rosteri protivnika uopste nisu toliko jaki i mislim da bi s Amerikancem bili favoriti protiv Grka u Mejdanu. Adamovic ce svojim iskustvom dobro doci kao zamjena Gordicu, a i Pasalic takodjer nije za baciti. U Krki svakako igra dvojku, osim u zadnja dva meca u kojima je bio organizator igre (razlog toga je sto startni play Cosey nije igrao zbog povrede). Dobra stvar je sto obojica mogu zabiti trojku, Muhamed pogotovo.
Volio bih da boldirani budu oni koji ce igrati utakmice, ali vjerujem da ce Bosnic hladno utrpati Gegica i Vrabca medju 12 imena. Mada, sto Drape rece, ni najmanje me ne bi iznenadio scenarij u kojem Gordic odbija da dodje, Penavu ne pusti klub, Stipanovic kaze da se oprostio od reprezentacije i da ne planira mijenjati odluku (Milosevic mozda isto tako), a Sulejmanovic kaze da je povrijedjen. Iskreno se nadam da se pricalo sa svima njima i da su potvrdili dolazak, ali s ovakvim ljudima u drzavi i savezu, apsolutno nista me ne bi iznenadilo. U prevodu, ne bih se iznenadio dodatnim pozivima Zahiragicu, Buzi i tako tim kosarkasima.

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
ako koga Bosnic obrlati doce...mislim na gordica i stipana...mirza ce izjavit da sredjuju djedovica, ali je zapelo.....ne znam kako ga nije stid da se predstavlja kao predsjednik saveza...ne zanima ga da poboljsa seniorsku repku, a mozemo zamislit koliko je tek ukjucen u omladinske kategorije
-
- Kontakt:
Samo mi nije jasno, kad vec imamo usranu ekipu i kad vec zoves iz domace lige, zar bar ne mozes pozvati najbolje igrace iz domace pisljive lige, a ne debile kao gegica ili ovog zubca( u sirokom ima 5-6 igraca koji imaju dvocifren prosjek, ti zoves covjeka koji ima 7p u prosjeku ...)
Koga to iz Sirokog ima da se pozove ?boomerang5 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:56Samo mi nije jasno, kad vec imamo usranu ekipu i kad vec zoves iz domace lige, zar bar ne mozes pozvati najbolje igrace iz domace pisljive lige, a ne debile kao gegica ili ovog zubca( u sirokom ima 5-6 igraca koji imaju dvocifren prosjek, ti zoves covjeka koji ima 7p u prosjeku ...)
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Ovaj što je trebao igrati za nas pređe u Galatasaray
-
- Kontakt:
A, sta je kod Sehica razlog zabrane?
Ni meni nije jasno zasto ti komentarises nesto o cemu pojma nemas.boomerang5 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:56Samo mi nije jasno, kad vec imamo usranu ekipu i kad vec zoves iz domace lige, zar bar ne mozes pozvati najbolje igrace iz domace pisljive lige, a ne debile kao gegica ili ovog zubca( u sirokom ima 5-6 igraca koji imaju dvocifren prosjek, ti zoves covjeka koji ima 7p u prosjeku ...)
-
- Kontakt:
Upravu je covjek, ako nece Dreznjak ne moze niko iz Sirokog i doviđenja, ali njih **** Dreznjak i pozivaju Zubca.
Nadam se da ce Mirza sto prije napustiti funkciju jer goreg predsjednika saveza nismo imali.
Nadam se da ce Mirza sto prije napustiti funkciju jer goreg predsjednika saveza nismo imali.
MES QUE UN CLUB!
Evo pitanje za tebe i njega: Ko su najbolji igraci iz domace lige koji mogu i zele igrati za nas?
-
- Kontakt:
Ne mislim na to, kazem da je upravu za to da se bespotrebno pozivaju debili poput Gegica i Zubca.
MES QUE UN CLUB!
I ja se tu slazem, ali covjek kaze da treba pozvati one najbolje iz domace lige, pa me bas zanima na koga je mislio.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 feb 2020, 19:09Ne mislim na to, kazem da je upravu za to da se bespotrebno pozivaju debili poput Gegica i Zubca.
-
- Kontakt:
Ono smeće od Teodosića namjerno povrijedi Gordu...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jesi gledao utakmicu? Sta se desilo, koliko ozbiljno je izgledalo?

Edit: Pogledao sam snimak te situacije. Za ne povjerovati kakva gnjida je ovaj Teodosic

Mislim da su bas male sanse da bude spreman za 15 dana, tj. za ove nase kvalifikacione utakmice. Odlicno nas je krenulo...
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 05 feb 2020, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Gledo sam snimak i ne mogu da vjerujem da pickxaa nije mogao prici Gordicu i vidjeti kako je.
Markovicu svaaka cast
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.