Kakav Stevanovic na beku, sta vam je?! Ne mogu da vjerujem da bi neki u jednoj od najbitnijih utakmica u historiji ove drzave (mada je nama svaka tekma historijska

) na jedno mjesto u defanzivi stavili omalenog i krhkog Stevanovica, koji tu poziciju nikad u zivotu nije igrao. Radije bih da tu pocnemo s Bicakcicem, koji za 90 minuta nijednom nece krociti na protivnicku polovinu, pa da sve vrijeme budemo bez te desne strane, nego da nam ljudi na nasu smusenost i neuigranost odmah uvale gol preko nje. Miroslav bi dosao u obzir da igramo 3-5-2, tj. formaciju s 3 klasicna stopera, a ovako bi to bila ludost. Ja bih najradije da se Dilaveru zavrse papiri do marta, pa da pocnemo s njim na desnom beku.
Mi trebamo biti svjesni da je cijela nasa igra pod Robertovom palicom bila ocajna, pogotovo u defanzivi. Svaki put bi se vidjela ogromna rupa izmedju veznog reda i nase zadnje linije, a defanzivu ne igraju 4 igraca plus golman. U takvim okolnostima bi se obrukali i puno bolji stoperi od prosjecnog Zukanovica i Sunjica. Ne kazem da njih dvojica ne snose nikakvu odgovornost, ali ako se do baraza u svojim klubovima ustale u startnih 11, onda mi nemamo drugog izbora, tj. izmedju Sunjica, Zukanovica i Bicakcica moramo izabrati dvojicu. Sve druge opcije (Arslanagic, Hadzikadunic itd) su nerealne, pogotovo za utakmicu koja je za manje od 2 mjeseca.