FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 05 feb 2020, 17:27

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 feb 2020, 17:02
Ps.uskoro i autobus imamo,znate kako je lijep :ljepota:
Da je Nam ozbiljan govori stvar da je uradio dosta toga za kratko vrijeme(otjerao Husrefa,kupio autobus,dovode se kapitalci)..Dok kod Tana se radilo kako hoce jer ga je bolio ****,i samo je 2 miliona dolara ulozio u nas,hvala mu zato,spasio klub i napravio akademiju i to mu je dosta..Sad kad je dosao novi rade se i druge stvari(jaca se financijski klub,rijesava se pitanje stadiona i pitanje drugih stvari..)
Povedi nas Nam-e do EL :bih:
druze ne vjerujem ti nista vise :D
ne vjerujem svojoj majci, a kamoli tebi :D :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2020, 17:27

MortemHz je napisao/la:
05 feb 2020, 17:22
Ovaj gospodin je rumeni 1/1
Uvalio mu Izet gumeni :mrgreen:
Ja mu ne halalim :urnebes:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 17:28

Mene raduje ova dobra atmosfera medju momcima, da su opusteni a i hvale fizicku spremu sad, a to dvoje je falilo u jesenskom dijelu dosta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 feb 2020, 17:31

Da je Nam ozbiljan govori stvar da je uradio dosta toga za kratko vrijeme(otjerao Husrefa,kupio autobus,dovode se kapitalci)..Dok kod Tana se radilo kako hoce jer ga je bolio ****,i samo je 2 miliona dolara ulozio u nas,hvala mu zato,spasio klub i napravio akademiju i to mu je dosta..Sad kad je dosao novi rade se i druge stvari(jaca se financijski klub,rijesava se pitanje stadiona i pitanje drugih stvari..)
Izvini ne prozivam vec me ozbiljno interesuje gdje se rjesavaju pitanju stadiona , sta je uradjeno , gdje je objavljeno itd. Jasno je da ako osvojimo opet titulu da cemo CL opet docekat negdje i oce sezobe jer ni minimalne uslove na Kosevu ne mogu napravit prvenstveno krivim opstinu i savez al nista ja nisam vidio iz kluba da mi nes planiramo u vezi toga mozda sam promasio
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 feb 2020, 17:34

Dolazi li ko
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2020, 17:37

Boga mi Borac je Zakariću ponudio jako dobre uslove.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 feb 2020, 17:42

ElCartel11 je napisao/la:
05 feb 2020, 10:19
Pa i nije bas tako opasan cv, solidan igrac nista vise.
Drug u 18 utakmica zbir asistencija i golova 15, u ligi koja je sa našom u pet deka. Koji to kod nas igrač ima slican skor? I kolko to igrača ima da vrijede 800k? Da solidan igrač za nase uslove... jest' al u qurcu. Da nije došao Tino sutra bi ga potpisao. Još evo i Zakarica... Borac će biti ozbiljan pretendent za titulu. Zrinjski sa onom hijenom na klupi plus sa ovim povratnicima takođe. Šta hoću reći. Nemojte da se dižemo u nebesa, a već smo se nafurali kolektivno na forumu zahvaljujući tss-u i pregovaranju sa velikim imenima. Da ne bi bilo hlađenje na proljeće.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 feb 2020, 17:43

paulus je napisao/la:
05 feb 2020, 17:31
Izvini ne prozivam vec me ozbiljno interesuje gdje se rjesavaju pitanju stadiona , sta je uradjeno , gdje je objavljeno itd. Jasno je da ako osvojimo opet titulu da cemo CL opet docekat negdje i oce sezobe jer ni minimalne uslove na Kosevu ne mogu napravit prvenstveno krivim opstinu i savez al nista ja nisam vidio iz kluba da mi nes planiramo u vezi toga mozda sam promasio
:thumbup:
Nije nista javno objavljeno,ali Nam-u jako smeta sto moramo igrati van granica Sarajeva..Tako da ce se na ljeto vjerovatno zadnji put ici u Zenicu..E sad,ja fakat ne vjerujem da mogu napraviti stadion za godinu..Ako bude tako,to ce se uraditi u fening za cat3 samo da mozemo igrati..
@Iniesta nisam ni ja savrsen jbg hahahaha
Trebao bi se uskoro autobus dobiti,vala i vrijeme je vise bilo..
Hebe nam se za Zakarica,picka koja je pristala na ponude i od Zelje,nas,TC i borca,pa izradi troje i potpise za dodikovu bandu..
Ps.nemojte da bude poslije prevario vas GiZ,jer ovo je sve mozda(osim za autobus..)
Info imam ali otom potom,ljeto 2021 necemo igrati u Zenici sigurno,e sada hocemo li igrati na bordo areni ili grbavici ili kosevu to ne znam..Nam-ov cilj i jeste pored EL i stadion napraviti..
Joj da imam para kao on,napravio bi nam stadion da se usere i Real :mrgreen:
Borac sve i da osvoji ligu,raspast ce se
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2020, 17:46

Mislim da postoji vec projekat kako ce stadion izgledati... Bit ce nekih 20k mjestaa... I bit ce, ne u Butmiru, al jako blizu...
S obzirom da se pravi pruga prema hrasnici, znaci bit ce lahko dostupan... Glavna saobracajnica je jako, jako blizu :lol:.
E to je info koji ja imam :kafa: da li se nesta promjenilo od prije mjesec-dva nzm :D
Svakako su rekli da na proljece ide rjesavanje pitanja stadiona.. pa treba se strpiti do Aprila...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 feb 2020, 17:47

Boli Nama kura.c za stadion. Nije budala 20-30 miliona u to slozit od ceg nema haman nikakve il minimalne koristi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 feb 2020, 17:48

Ma ne mora to sad iz zemlje se dignut stadion al podji nes ko velez. Zemljiste dvije tribine al sa planom u roku 3 4 god da se to nadogradi na stadion gdje ces moc doc ugodno natkriveno 15000 sasvim dovoljno , al ja nisam vidjeo nikakvu izjavu plana brige necega iz kluba.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 17:49

JavierBosnia je napisao/la:
05 feb 2020, 17:47
Boli Nama kura.c za stadion. Nije budala 20-30 miliona u to slozit od ceg nema haman nikakve il minimalne koristi
imao bi on velike koristi druze ;)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 feb 2020, 17:50

RajaBa1983 je napisao/la:
05 feb 2020, 17:49
imao bi on velike koristi druze ;)
A to je?
Predstavi mi laicki povrat od takvog objekta u Butmiru u narednih eto 10 godina?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 feb 2020, 17:52

Polako,gradila bi se tribina po tribina,a i trazio bi se neki sponzor da pokrije koliko se moze..
I nije toliko stadion..Barem ja mislim da nije.
Mislim da pricamo o cifri oko 20 miliona(ukljucujem i kupovinu zemljista..)
A i vratio bi on te pare,pogotovo ako bi u europi dobro igrali jer uefa daje opasnu lovu ako doguras barem do play offa

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 feb 2020, 17:56

05 feb 2020, 17:52
Polako,gradila bi se tribina po tribina,a i trazio bi se neki sponzor da pokrije koliko se moze..
A i vratio bi on te pare,pogotovo ako bi u europi dobro igrali jer uefa daje opasnu lovu ako doguras barem do play offa
Ma brate ja bih prvi **** bio spreman pojest da mi dobijemo stadion - ali je to bas nerealno.
Nema tu razlike tribina po tribina, to je samo jos otezavajuca okolnost, jer ulazes na duzi period, a stadion ti gradiliste godinama..

Kakve veze ima stadion sa evropom, nismo mi nista na boljem putu evropu da docekamo.. nazalost
Stadion nesto kao Grbavica sto bi mogla biti kad se zavrsi kosta kod nas oko 30 miliona
Jug na gebavici je planiran oko 5 miliona da kosta, zapad tamo bi kostao 7-9 miliona pa racunaj

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 17:59

Previše se podcjenjuje dolazak Jukića, imam filing da će on biti odličan kao i Tatar kad je došao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 feb 2020, 18:00

05 feb 2020, 17:56
05 feb 2020, 17:52
Ma brate ja bih prvi **** bio spreman pojest da mi dobijemo stadion - ali je to bas nerealno.
Nema tu razlike tribina po tribina, to je samo jos otezavajuca okolnost, jer ulazes na duzi period, a stadion ti gradiliste godinama..

Kakve veze ima stadion sa evropom, nismo mi nista na boljem putu evropu da docekamo.. nazalost
Stadion nesto kao Grbavica sto bi mogla biti kad se zavrsi kosta kod nas oko 30 miliona
Jug na gebavici je planiran oko 5 miliona da kosta, zapad tamo bi kostao 7-9 miliona pa racunaj
Moguce je vjeruj..
Ima veze evropa sa stadionom,kazem ti,uefa daje velike pare za svaku pobjedu,i ako bi nas krenulo taj novac mozemo iskoristiti za stadion..Grbavica je do prije 2g bila velika rupa i treba vise novca nego da izgradis novi stadion..Nama treba 15k kapaciteta stadion,a evo sad cu ti naci koliko to otprilike kosta

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 18:00

AlfredNobel je napisao/la:
05 feb 2020, 17:59
Previše se podcjenjuje dolazak Jukića, imam filing da će on biti odličan kao i Tatar kad je došao.
I ja isto tako mislim da ima nek filing da ce biti bas bomba ove ekipe abd ;)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 feb 2020, 18:05

05 feb 2020, 18:00
Samo nam lijevi bek fali, na desnom moze proci i ako bi moglo bolje. Ako ostane Lazic.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 18:06

05 feb 2020, 18:00
Ma obično tako bude, a i pored toga mislim da je momak jako dobar i da će biti jako dobar. Ne bi me sekunde začudilo da Tino ne bude ništa posebno, a da recimo Jukić i Miličević budu korisniji i pokažu se kao bolja pojačanja. Jednostavno, tu nema pravila i na prilagodbu niko ne može uticati niti predvidjeti.

@fks74
Krpiće to Dušan vjerovatno, dok će na desnom biti Šabanović. Ma ja bih bio prezadovoljan i kad bi otišao Lazić, a došao ovaj Pantić.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 05 feb 2020, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, johntravolta123, MSOZ101, N3R3D, SAMO BORDO, USB i 77 gostiju.