paulus je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:31
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:02
Ps.uskoro i autobus imamo,znate kako je lijep
Da je Nam ozbiljan govori stvar da je uradio dosta toga za kratko vrijeme(otjerao Husrefa,kupio autobus,dovode se kapitalci)..Dok kod Tana se radilo kako hoce jer ga je bolio ****,i samo je 2 miliona dolara ulozio u nas,hvala mu zato,spasio klub i napravio akademiju i to mu je dosta..Sad kad je dosao novi rade se i druge stvari(jaca se financijski klub,rijesava se pitanje stadiona i pitanje drugih stvari..)
Povedi nas Nam-e do EL
Izvini ne prozivam vec me ozbiljno interesuje gdje se rjesavaju pitanju stadiona , sta je uradjeno , gdje je objavljeno itd. Jasno je da ako osvojimo opet titulu da cemo CL opet docekat negdje i oce sezobe jer ni minimalne uslove na Kosevu ne mogu napravit prvenstveno krivim opstinu i savez al nista ja nisam vidio iz kluba da mi nes planiramo u vezi toga mozda sam promasio
Nije nista javno objavljeno,ali Nam-u jako smeta sto moramo igrati van granica Sarajeva..Tako da ce se na ljeto vjerovatno zadnji put ici u Zenicu..E sad,ja fakat ne vjerujem da mogu napraviti stadion za godinu..Ako bude tako,to ce se uraditi u fening za cat3 samo da mozemo igrati..
@Iniesta nisam ni ja savrsen jbg hahahaha
Trebao bi se uskoro autobus dobiti,vala i vrijeme je vise bilo..
Hebe nam se za Zakarica,picka koja je pristala na ponude i od Zelje,nas,TC i borca,pa izradi troje i potpise za dodikovu bandu..
Ps.nemojte da bude poslije prevario vas GiZ,jer ovo je sve mozda(osim za autobus..)
Info imam ali otom potom,ljeto 2021 necemo igrati u Zenici sigurno,e sada hocemo li igrati na bordo areni ili grbavici ili kosevu to ne znam..Nam-ov cilj i jeste pored EL i stadion napraviti..
Joj da imam para kao on,napravio bi nam stadion da se usere i Real

Borac sve i da osvoji ligu,raspast ce se