Ma isto je to sve

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma isto je to sve
To je to. Izgleda da je Inijesta upravu i da tu vlada strašan javašluk, uhljebili se i libo ih. Objavio, ne objavio, isto ga. Otišli u Antaliju, doveo si TSS-a, Jukića i Miličevića, boriš se za titulu i staviš video na svakih pet dana. I to stavili jutros nekakav video, nešto Ahmetovića spominju, nigdje veze s vezom, ni deset sekundi ne traje.skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 14:55Pa više truda u marketing sam uložio ja s rajom u ovu našu stranicu, nego oni u klubu. Još oni zaposleni, plaćeni, a mi plaćamo naše.
Ne kažem ja da su oni odgovorni za posjetu nit da treba nekog da natjeraju da dođe na stadion. Al koliko se stvari može odradit da se popravi ukupni imidž kluba, i to vrlo lahko, al treba odvojit sat vremena dnevno. Nekom je i to mrsko.
Ma denchi brate, ne možeš tako generalizovati. Ima klošara i kloceva s nikakvim životnim navikama, a imaš i omladine koja hoće da radi, kojih ima svugdje i koji znaju. Evo ne moraju sve mladi biti, napravi balans s onim iskusnijim. Na kraju krajeva, neka ne budu uopšte mladi, daj plati ljudima koji znaju raditi, nebitno koje starosne dobi bili. Ali, kažem ti, danas su mladi pametni, djeca znaju svaki detalj oko tehnologije i savremenih stvari. Ti imaš danas ove youtubere, koji su se sami izdigli i koji su od sirotinje stigli do nivoa u životu da mogu uzeti šta požele.Denchi je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:13Alfrede sve stoji al djecu iz srednje i generalno tinejdzeri u firmi su 0 bodova vjeruj mi ne mozes se oslonit sekunde na kraju ces ga ganjat na poso da dodje....to nit ima obraza ni stida a ni trunke odgovornosti.....pusti ba ucenje na profi klubu....nek plate ljude iz marketinga....a promoterki ima jbg, statista mogu nas za slikanja vazda....
pa dobro i nije bas isto
Jes', pa da mi majku psujete kad ne izbacim video na vrijeme. Bjažiii
samo ti nemoj obecavati bogati
Ma buraz samo te gledam i ibretim se kako sam sebi skaces u stomak, gdje ces na onog sto ti hljeb dajeAlfredNobel je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:28Jes', pa da mi majku psujete kad ne izbacim video na vrijeme. Bjažiii
Moram smanjiti s ovim kritikama šefice i šefa, skinuće me s spiska 'dnevnica'.![]()
Naravno,zovu me rumeni jer volim jest sladoleda rumenko
Mogo bi ti momak strasan gnjev nauc na sebe, pogotovo za ove rijeci javasluk u klubu, uhljebljenjeAlfredNobel je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:16To je to. Izgleda da je Inijesta upravu i da tu vlada strašan javašluk, uhljebili se i libo ih. Objavio, ne objavio, isto ga. Otišli u Antaliju, doveo si TSS-a, Jukića i Miličevića, boriš se za titulu i staviš video na svakih pet dana. I to stavili jutros nekakav video, nešto Ahmetovića spominju, nigdje veze s vezom, ni deset sekundi ne traje.skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 14:55Pa više truda u marketing sam uložio ja s rajom u ovu našu stranicu, nego oni u klubu. Još oni zaposleni, plaćeni, a mi plaćamo naše.
Ne kažem ja da su oni odgovorni za posjetu nit da treba nekog da natjeraju da dođe na stadion. Al koliko se stvari može odradit da se popravi ukupni imidž kluba, i to vrlo lahko, al treba odvojit sat vremena dnevno. Nekom je i to mrsko.
Ma ne mogu oni sad nešto popraviti posjetu, posjeta zavisi od drugih faktora u ovoj zemlji. Ja to uopšte ne zamjeram i za to me boli tuki. Ali, ovo što ja govorim, to se sve da uraditi bukvalno u hodu, da uživaš i radiš to. Evo ja sad da odem, majke mi imam ideja do zadnjeg dana priprema. Prvi trening ujutro, opališ 50 slika i nekoliko videa. Dođeš nazad u hotel odabareš najbolje, montiraš klip od pet minuta i kači. Znači slobodan si opet haman pola dana. Dođe drugi trening isto tako odradiš i tako u krug. Dođe pojačanje, pa napravi klip, potpis ugovora, s dresom, kratka izjava, sami dolazak itd. Ebote led, došao Tino, ako ne najveće pojačanje u historiji naše lige onda među tri i ti ništa, kao da je Deni Simeunović došao. To ne mogu skontati, hajde da je to nešto wow teško (opet nema opravdanja jer si plaćen), ali ovo pussy smoke, djeca iz prvog srednje bi to znala.
Bitno je da je u tebi
Realno potcjenjen sladoledGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:34Naravno,zovu me rumeni jer volim jest sladoleda rumenko![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.