FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
''Navijači fudbalskog kluba Sarajevo ni ovaj put nisu bodrili svoj klub iako su njihovi puleni igrali u finalu. Nagađa se da popularne ''Horde zla'' nisu htjele platiti kartu od 3 KM, pa su odlučili utakmicu pratiti na stadionu ''Koševo'' putem videozida.''

Onaj mali Suljić kako je prešao u Sarajevo smršao 12 kg.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Mislim da je dobio frakturu kuka kad je pao na parket.avlami97 je napisao/la:Onaj mali Suljić kako je prešao u Sarajevo smršao 12 kg.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ne znam samo šta je to imalo smršati na njemu?avlami97 je napisao/la:Onaj mali Suljić kako je prešao u Sarajevo smršao 12 kg.

ali nema para,sve se rastalilo....
Izgleda da je H. Handžić podobro "sletio", kada se samo sjetim kako je izgledao kada se vratio iz Poljske. Neko me hrenovke dobro dođu (H. Handžić), a nekoga Boga mi uništiše (Suljić). Kojašević otišao kući da se ogrije, pogleda TV i da se dobro naklopa, MV mu dao dvije joje za puta, a dobro mu došlo da se ne uvaljuje kod raje. Najbolji strani igrač Poljske izgleda svima osto kratak.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
a jeste culi zajko zebe igrac sarajeva hahahahahahahaha....pa ono nem nigdje
i jos jedan kiks

i jos jedan kiks

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kad si vec kod ove slike ko je ovaj golman Slavije,prvi put cujem za njega
i onaj igrac 25 nosio ne znam mu ime,sto je lobovao Karica,prelep gol.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
diVi ga kolisni je kad ga cuhnes ode u reklame.Seyo_TM je napisao/la:Mislim da je dobio frakturu kuka kad je pao na parket.avlami97 je napisao/la:Onaj mali Suljić kako je prešao u Sarajevo smršao 12 kg.

Čestitke Želji na osvojenom trećem mjestu.Dogodine angažirati Brkovića neka sredi finale i prvo mjesto
Ma nisu to igraci Slavije ovi sto su igrali su ugl igraci sa strane od ovog golmana,te Mrse(ovaj sto je lobovo Karica) do Ligate novinara itd itd...bilo je i tu nekih vasih iz Slavije ali ovi sa strane sto su dosli su standardni na ovim malonogometnim turnirima pa igraju kako ih ko zovneDevil je napisao/la:Kad si vec kod ove slike ko je ovaj golman Slavije,prvi put cujem za njega![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam da nisu iz Slavije al' samo njih trojica ostali su tu,igrao i onaj mali Berjan on je ja mislim u kadetima Slavije,mislim da je cak bio jedno vreme i u Zelji,malog sam gledao jednom na turniru i odavno nisam video mladjeg igraca da tako zrelo igra.miky_hz je napisao/la:Ma nisu to igraci Slavije ovi sto su igrali su ugl igraci sa strane od ovog golmana,te Mrse(ovaj sto je lobovo Karica) do Ligate novinara itd itd...bilo je i tu nekih vasih iz Slavije ali ovi sa strane sto su dosli su standardni na ovim malonogometnim turnirima pa igraju kako ih ko zovneDevil je napisao/la:Kad si vec kod ove slike ko je ovaj golman Slavije,prvi put cujem za njega![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ko radi taj i gresi!!!19TM87 je napisao/la:a jeste culi zajko zebe igrac sarajeva hahahahahahahaha....pa ono nem nigdje
i jos jedan kiks
- spielführer_21
- Kontakt:
Amar na Bht1 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Amar Osim sagovornik na Bht-u ovo emisija posvecena LP
Zelji su se stvari poklopilo u zadnje vrijeme,prvi dio sezone smo zavrsili na dobrom 2 mjestu,novi sponzor,ekipa se konacno uigrala i svi znamo da uz 2-3 kvalitetna i ciljana pojacanja na proljece mozemo stici Borac..Amar zna sta radi,i vjerujem da ce Zeljo dugo vremena biti najbolji klub u BIH!
"malo seljacki, al dobro..." kralj!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- neutralan__
- Kontakt:
Nobel prize za postbosnas_ je napisao/la:Zelji su se stvari poklopilo u zadnje vrijeme,prvi dio sezone smo zavrsili na dobrom 2 mjestu,novi sponzor,ekipa se konacno uigrala i svi znamo da uz 2-3 kvalitetna i ciljana pojacanja na proljece mozemo stici Borac..Amar zna sta radi,i vjerujem da ce Zeljo dugo vremena biti najbolji klub u BIH!

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ponovio je jedno 3-4 putaSeyo_TM je napisao/la:"malo seljacki, al dobro..." kralj!

Kaze ima takvih primjera i kod nas u ligi kaze Amar ne znam ja...hahahahaSeyo_TM je napisao/la:"malo seljacki, al dobro..." kralj!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne komentarišem Hapoel.