FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 13:53

AlfredNobel je napisao/la:
05 feb 2020, 13:47
ElCartel11 je napisao/la:
05 feb 2020, 13:39
Kazu da kad na treningu igramo izmedju sebe, da je Tino dzoker i igra sa onom ekipom koja u tom momentu ima loptu :kafa:
Već se pokazuje kao boliqurac, dva pogrešna pasa uz nonšalantan pristup. Žali bože 30.000 KM, bolje da su dali Guzini koji se barem trudi i uložili u našu djecu.
Mogli smo za te pare imati 5 Guzina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 feb 2020, 14:01

05 feb 2020, 11:47
Al fakat kako raja zaboravi na dolazak TSS to je cudo. Mozda je i bolje ovako da mu se nestvara pritisak :kafa:
Bad tako..cak bi rekao i Zinedinov dolazak..o od njega ocekujem bas dosta..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 05 feb 2020, 14:03

05 feb 2020, 13:52
ajdohordas je napisao/la:
05 feb 2020, 13:44
05 feb 2020, 13:39
Kazu da kad na treningu igramo izmedju sebe, da je Tino dzoker i igra sa onom ekipom koja u tom momentu ima loptu :kafa:
Na storijima na instagramu primjetio sam da je dva puta pogrijesio, hmm :think:
Zavaravamo protivnike da nije u formi.
iz tri puta snimali dok je uspio pogrijesiti :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 feb 2020, 14:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 feb 2020, 21:08
Velkoski brate ja ti se izvinjavam u ime svih za ove sto te vrijedjaju..
Fakat mi te zao sto citas ovo HHhahahahaha..
Velkoski i Ahmet nek budu tu jos 5 god samo radi atmosfere,stvarno su sjajni momci
@MortemHZ trazimo tvoju ostavku uhljebe!!!

Osjetih se prozvanim :rol: . Iz 3 razloga neka ga do 40+ god.(dosta ga raje iskreno gotivi, za minuli rad i radi atmosfere) . Ipak ako ce igrati krilo ili DM , zaboravite na grupe El :rol: . Ako se desi da i kod Marinovica bude igrao krilo, zapitat cu se sta sam ja pratio 50+ god(mislim na loptanje).Husref ga je gurao iz sile prilika na DM , a na krilo iz ubjedjenja i mozda radi iskustva. Moze mjenjati Mersudina ili Rahmanovica , mozda i starter u nekim formacijama , ali ne vidim ga kao startera u formaciji 4-2-3-1 . Nadrljao je bek na onoj strani ,gdje je Krste krilo . Izvini Krste , nista licno :rol:
@Sefe budi to sto jesi do 50+ god.(jos dakle 3 g. :urnebes: )
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 14:08

Zagor je napisao/la:
05 feb 2020, 14:01
Al fakat kako raja zaboravi na dolazak TSS to je cudo. Mozda je i bolje ovako da mu se nestvara pritisak :kafa:
Bad tako..cak bi rekao i Zinedinov dolazak..o od njega ocekujem bas dosta..
bogami ja isto tako ocekujem i od jukic preko 60 tekmi u Ekstraklasa ligi ;)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 05 feb 2020, 14:33

'Vako se moze stvoriti dupli pritisak. Sva promasena ocekivanja mogu se okrenuti prema midžinom malom, pa da nosi i svoj i tuđi prEtisak.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 14:35

Ma ova marketing služba je da se ispovraćaš odmah kad ih se spomene. Dan te ebo, koliko je teško uzeti fotoaparat i napraviti svaki dan 20-30 fotografija, snimiti i montirati video od 5 minuta. Stvarno moraš biti veliki balvan i metuzalem da to ne možeš odraditi. Došli Miličević i Jukić, ljudi se ne vide na jednoj ebenoj fotki, za ne povjerovati.

Nikako ne mogu shvatiti da je to teško, pa ne moraš ni aparat profesionalni imati, danas more mobitela koji imaju perverzije od kamera.

Dođe trening, okineš 50 fotografija, probereš najbolje i staviš u album, i tako svaki dan. Ali, ne fotke s balkona iz hotela nego igrače iz blizine. Uzmeš snimiš i montiraš klip od oko pet minuta svaki ili svaki drugi dan, nebitno. Malo ševa, malo zagrijavanje, malo igra, šutevi, taktika, uigravanje itd.
Zatim, dok su po hotelu i dok imaju slobodnog vremena, izdvojiš malo vremena i snimiš kratke intervju s igračima, ali šaljivog tipa, ne sad da vaze biografiju i prolaze kroz cijelu igračku karijeru. Snimiš fizioterapeute, Jeleškovića, pomoćnike. Ima bruku challengea koji se mogu napraviti i još bruku sadržaja, kao recimo dan za danom da ide, pa se snima sve po malo, pa kasnije montira, tzv. day by day. Od doručka ujutru, treninga, ručka, slobodnih aktivnosti, hotela itd.

Ma more ideja ima, samo nek otvore YT kanale od par klubova, dobiće ideja da se syebu. Još ne mogu skopčati da se toliko godina i sezona već provlači ista tema, da se konstantno ponavlja jedno te isto oko marketinga i opet su talašika jedna velika i opet se ništa ne mijenja. Znači, doslovno najlakši aspekt za organizovati i urediti ga, a da radi brutalno. Znam dosta ljudi koji su strašni do boga po pitanju fotografije, snimanja i editinga, znači da se syebeš koja kreativnost i znanje. Ima dosta takvih kod nas, samo ih treba naći i dati im posao, a rezultate će sami odmah vidjeti.

Davno sam ja dao ideju da se uzimaju mladi ljudi koji završe srednju, koji imaju talenta i koji se pokažu, tj. omladina koja zna i koje zanima multimedija. Danas imaš bruku djece koja to razvaljuje već u srednjoj, koja zna fotografisati, koristiti PS, editovati, montirati, to dobro prenijeti na društvene mreže, uređivati YT kanal i ostalo. Toj djeci daš posao, sklopiš ekipu od njih par koji će imati svoje uloge za svaki taj segment i vidjećeš kako će frcerati. Dobro tebi, a i toj djeci jer su plaćena.
Pa meni da daju da radim samo pet dana, rasturio bih svega mi. Ali, eto, izgleda da im je to nebitno, samo se brukaju s tom neaktivnošću. To je minus ovoj Upravi, jedino je to što mi smeta i tako je bilo kod svake Uprave do sada.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 05 feb 2020, 14:36

skoroalen je napisao/la:
05 feb 2020, 12:00
Giljotina je napisao/la:
05 feb 2020, 11:49
Svako je kriv za vlastiti neuspjeh isto koliko je zaslužan za uspjeh. Niko ga nije tjerao ni na šta, što će reći da mu je ambicija veća od kvaliteta i da rasuđuje kao u magli. Jedno je od gorih "pojačanja" unazad nekoliko godina.

@ThrillerHz, veoma si štur i blijed u tim nazovišukanjima. Nije ni čudo da se tako jako primi lažna euforija na tako blijed karakter.
A daj ba. :rol: :rol: :rol: :rol:
Šta je trebao, da kaže "neka hvala, nisam ja za vašeg kluba i tri puta veće plate, moj domet je Doboj Kakanj"? Pa ja za fudbal imam dvije lijeve, ma šta dvije, četiri lijeve, vidio si i ti to na onim terminima, pa bih se rado sutra uvalio u Arsenal k'o Ali Dia u vakat u Southampton. Dvije plate da im uzmem, zauhar je. Kad je to koji igrač rekao da neće da pređe u veći klub, il da kaže treneru da ga ne ubacuje u igru jer nije kvalitet? Nije kriv ni Guzina, ni Radulović, ni Melun, ni Karić, ni Jevtić, Osmanagić, Altiparmakovski, Doqi, Gutić, Vusljanin... Krivi su oni koji su ih dovodili.
Kakav god da je, nije zasluzio naziv " Shupčina".
Degutantno, brate.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 feb 2020, 14:38

Ma polako, i letic je igrao redovno u poljskoj. Samo teren.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 14:41

Kamuflazn je napisao/la:
05 feb 2020, 14:38
Ma polako, i letic je igrao redovno u poljskoj. Samo teren.
letic igrao u poljskoj koliko i ja :D
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 05 feb 2020, 14:41

05 feb 2020, 14:35
Ma ova marketing služba je da se ispovraćaš odmah kad ih se spomene. Dan te ebo, koliko je teško uzeti fotoaparat i napraviti svaki dan 20-30 fotografija, snimiti i montirati video od 5 minuta. Stvarno moraš biti veliki balvan i metuzalem da to ne možeš odraditi. Došli Miličević i Jukić, ljudi se ne vide na jednoj ebenoj fotki, za ne povjerovati.

Nikako ne mogu shvatiti da je to teško, pa ne moraš ni aparat profesionalni imati, danas more mobitela koji imaju perverzije od kamera.

Dođe trening, okineš 50 fotografija, probereš najbolje i staviš u album, i tako svaki dan. Ali, ne fotke s balkona iz hotela nego igrače iz blizine. Uzmeš snimiš i montiraš klip od oko pet minuta svaki ili svaki drugi dan, nebitno. Malo ševa, malo zagrijavanje, malo igra, šutevi, taktika, uigravanje itd.
Zatim, dok su po hotelu i dok imaju slobodnog vremena, izdvojiš malo vremena i snimiš kratke intervju s igračima, ali šaljivog tipa, ne sad da vaze biografiju i prolaze kroz cijelu igračku karijeru. Snimiš fizioterapeute, Jeleškovića, pomoćnike. Ima bruku challengea koji se mogu napraviti i još bruku sadržaja, kao recimo dan za danom da ide, pa se snima sve po malo, pa kasnije montira, tzv. day by day. Od doručka ujutru, treninga, ručka, slobodnih aktivnosti, hotela itd.

Ma more ideja ima, samo nek otvore YT kanale od par klubova, dobiće ideja da se syebu. Još ne mogu skopčati da se toliko godina i sezona već provlači ista tema, da se konstantno ponavlja jedno te isto oko marketinga i opet su talašika jedna velika i opet se ništa ne mijenja. Znači, doslovno najlakši aspekt za organizovati i urediti ga, a da radi brutalno. Znam dosta ljudi koji su strašni do boga po pitanju fotografije, snimanja i editinga, znači da se syebeš koja kreativnost i znanje. Ima dosta takvih kod nas, samo ih treba naći i dati im posao, a rezultate će sami odmah vidjeti.

Davno sam ja dao ideju da se uzimaju mladi ljudi koji završe srednju, koji imaju talenta i koji se pokažu, tj. omladina koja zna i koje zanima multimedija. Danas imaš bruku djece koja to razvaljuje već u srednjoj, koja zna fotografisati, koristiti PS, editovati, montirati, to dobro prenijeti na društvene mreže, uređivati YT kanal i ostalo. Toj djeci daš posao, sklopiš ekipu od njih par koji će imati svoje uloge za svaki taj segment i vidjećeš kako će frcerati. Dobro tebi, a i toj djeci jer su plaćena.
Pa meni da daju da radim samo pet dana, rasturio bih svega mi. Ali, eto, izgleda da im je to nebitno, samo se brukaju s tom neaktivnošću. To je minus ovoj Upravi, jedino je to što mi smeta i tako je bilo kod svake Uprave do sada.
Izgleda da treba neko da im skrene paznju na to jer sami se nece sjetiti a puno bi znacilo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 05 feb 2020, 14:43

slika

i dalje traje Humanitarna akcija. hajmo braćo pokrenimo se i pomozimo drugovima sa tribine koji su u nezgodnoj Financijskoj situaciji.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.

FK SARAJEVO 💖

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 05 feb 2020, 14:45

Nek zaduzi √49.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 14:46

oni momci iz bordoprice bi radili super taj posao oko marketing

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2020, 14:50

100% si upravu, evo ne moraju daleko ici nek pogledaju kako kod kona ekipa 1921 radi poso, ovo nase je zalosno i na nivou kantonalnih ekipa, bolji marketing Bosna sema imala
Al i ne cudi kad je tu sve uhljeb do uhljeba nesposobni, evo nek nas demantuju i dokazu da du sposobni halal im sve
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 feb 2020, 14:51

Kakvu li ovo transfer bombu najavljuje predsjednik Borca ?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 feb 2020, 14:55

Pa više truda u marketing sam uložio ja s rajom u ovu našu stranicu, nego oni u klubu. Još oni zaposleni, plaćeni, a mi plaćamo naše.

Ne kažem ja da su oni odgovorni za posjetu nit da treba nekog da natjeraju da dođe na stadion. Al koliko se stvari može odradit da se popravi ukupni imidž kluba, i to vrlo lahko, al treba odvojit sat vremena dnevno. Nekom je i to mrsko.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 15:01

forza_juve je napisao/la:
05 feb 2020, 14:41

Izgleda da treba neko da im skrene paznju na to jer sami se nece sjetiti a puno bi znacilo
Ma brate, koliko im treba skretati pažnju da skontaju. Nije ovo samo ove sezone ili prošle, već pet i tako iznova i iznova. Jedino da uzmemo svi i šibamo im mailove, jedino je to opcija. Ma i oni čitaju forum, samo pitanje koliko to dopire do njih.

@Inijesta
Evo sad je došao taj neki momak i stvarno lijepo izgleda ovo što uradi u PS-u, fotke i to, svaka mu čast. Znam da je prije nekoliko mjeseci neki momak isto tako napravio one GIF-ove i to je bio pun pogodak.
Upravo to, oni momci su odlični, iako se još taj kvalitet može podići. Ma samo se trebaju oni posvetiti tome, dati posao u ruke profesionalcima i vidjećeš kako će to sve izgledati. Kao što rekoh, znam ih najmanje pet-šest što ih pratim, da vidiš šta momci rade, znači full sve, od fotki, editinga, montaža, samog exporta na društvene mreže i ono najvažnije, kreativnosti. O opremi da ne govorim, objektiva, aparata, dronova itd.
Ma vjeruj, nešto najlakše za uraditi. Pa ja da imam taj posao, iz dosade i iz zabave bih tamo po Antaliji slikao, snimao, kačio svuda, smišljao, pravio. Prelijep i strašno zanimljiv posao ko to voli i koga to zanima. Ali, izgleda da je problem ta nestručnost i uhljebljenje, boli ih qurac za sve, a ovamo raji vapi za nekim sadržajem, za novim igračima, pripremama itd. Pokušaću ja poslati kakav mail, nešto urgirati, možda i upali haj znaj. Ako neko zna nekog iz Uprave, nek kaže ili pošaljite neki mail kome nije zahmetli. :)

P. S. To naređenje da se ne snimaju pripremne tekme mi je takva glupost i srranje, dugo nešto gluplje nisam čuo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 05 feb 2020, 15:05

Nek samo procitaju ovaj post od AlfredNobela, toliko zanimljivih stvari a nista to nije tako komplikovano i neizvodivo
Daj ako neko stvarno ima blizak s upravom ili odnosno onima koji su zaduzeni za marketing da im se malo skrene paznja na te stvari
Stvarno nije cilj napadanje uprave ali tu su zakazali i mogu to lako ispraviti

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 15:13

Alfrede sve stoji al djecu iz srednje i generalno tinejdzeri u firmi su 0 bodova vjeruj mi ne mozes se oslonit sekunde na kraju ces ga ganjat na poso da dodje....to nit ima obraza ni stida a ni trunke odgovornosti.....pusti ba ucenje na profi klubu....nek plate ljude iz marketinga....a promoterki ima jbg, statista mogu nas za slikanja vazda....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Fudo, juka55, Lecler, N3R3D, napoleon72, Zagor i 42 gosta.