Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Federer17

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Federer17 » 05 feb 2020, 12:35

Koji cirkus, mati mila...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2020, 12:37

Koliko su oni sigurni da će im se odazvati Gordić i Stipanović?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 feb 2020, 12:53

Bosnić do sad i nije morao vršiti selekciju igrača sa 16 na 12, dok Penavu ne pusti klub, Gordić se ne odazove i Sulejmanović se povrijedi na posljednjem treningu ostane ti tačno igrača koliko je potrebno za utakmicu.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 feb 2020, 13:12

Morali su zvati Josila i Hodzica, veliki minus su Gegic, Penava, Vrabac i Zubac, ostatak ekipe nije los za ovaj nivo, slobodno smijem reci dosta dobar jos da je tu Amer i Hodzic kao dobri suteri bila bi to respektabilna ekipa koja svakog moze dobiti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 05 feb 2020, 13:22

Za poziv Gegicu i pogotovo Penavi ne postoji nijedan opravdan argument. Prvi ne igra kosarku vec duze od mjesec dana, a drugi ne igra duze od godinu dana. Za poziv Milosevicu, takodjer, ne postoji nijedan opravdan argument. Covjeku je 35 godina i karijera mu uveliko ide silaznom putanjom. Za poziv Zubcu jedini argument je nacionalni kljuc. Momak igra jako losu sezonu i nema sta traziti na ovom spisku. Durmo je definitivno zasluzio biti ispred njega. Za poziv Vrabcu nema se sta pametno reci. On ce se pozivati dok god se bavi kosarkom, a svako ko iole prati ovaj sport zna da je zalutao na ovom spisku.

Po pozicijama bi to trebalo izgledati ovako (mada je previse playmakera, pa cu ih prebaciti na dvojku):

Gordic, Adamovic, Campara
Atic, Pasalic, Gegic
Lazic, Milosevic, Vrabac, Zubac
Sulejmanovic, Alibegovic, Penava
Halilovic, Stipanovic, Kamenjas

Veliki plus je povratak Gordica, ali i Adamovica i Pasalica, pa i Stipanovica. Da se ne lazemo, svi oni nam jos uvijek mogu biti od koristi. Kamenjas jeste napredovao, ali bih ipak da Stipanovic mijenja Halilovica tih 10-15 minuta. Ogroman minus je to sto nisu zavrsili proceduru oko Robersona. S njim, Gordicem i Aticem bi mogli imati odlicnu vanjsku liniju, a unutrasnja je svakako zadovoljavajuca. Rosteri protivnika uopste nisu toliko jaki i mislim da bi s Amerikancem bili favoriti protiv Grka u Mejdanu. Adamovic ce svojim iskustvom dobro doci kao zamjena Gordicu, a i Pasalic takodjer nije za baciti. U Krki svakako igra dvojku, osim u zadnja dva meca u kojima je bio organizator igre (razlog toga je sto startni play Cosey nije igrao zbog povrede). Dobra stvar je sto obojica mogu zabiti trojku, Muhamed pogotovo.

Volio bih da boldirani budu oni koji ce igrati utakmice, ali vjerujem da ce Bosnic hladno utrpati Gegica i Vrabca medju 12 imena. Mada, sto Drape rece, ni najmanje me ne bi iznenadio scenarij u kojem Gordic odbija da dodje, Penavu ne pusti klub, Stipanovic kaze da se oprostio od reprezentacije i da ne planira mijenjati odluku (Milosevic mozda isto tako), a Sulejmanovic kaze da je povrijedjen. Iskreno se nadam da se pricalo sa svima njima i da su potvrdili dolazak, ali s ovakvim ljudima u drzavi i savezu, apsolutno nista me ne bi iznenadilo. U prevodu, ne bih se iznenadio dodatnim pozivima Zahiragicu, Buzi i tako tim kosarkasima. :mrgreen:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 feb 2020, 13:54

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 05 feb 2020, 14:05

ako koga Bosnic obrlati doce...mislim na gordica i stipana...mirza ce izjavit da sredjuju djedovica, ali je zapelo.....ne znam kako ga nije stid da se predstavlja kao predsjednik saveza...ne zanima ga da poboljsa seniorsku repku, a mozemo zamislit koliko je tek ukjucen u omladinske kategorije

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 05 feb 2020, 16:56

Samo mi nije jasno, kad vec imamo usranu ekipu i kad vec zoves iz domace lige, zar bar ne mozes pozvati najbolje igrace iz domace pisljive lige, a ne debile kao gegica ili ovog zubca( u sirokom ima 5-6 igraca koji imaju dvocifren prosjek, ti zoves covjeka koji ima 7p u prosjeku ...)

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 feb 2020, 17:00

boomerang5 je napisao/la:
05 feb 2020, 16:56
Samo mi nije jasno, kad vec imamo usranu ekipu i kad vec zoves iz domace lige, zar bar ne mozes pozvati najbolje igrace iz domace pisljive lige, a ne debile kao gegica ili ovog zubca( u sirokom ima 5-6 igraca koji imaju dvocifren prosjek, ti zoves covjeka koji ima 7p u prosjeku ...)
Koga to iz Sirokog ima da se pozove ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 feb 2020, 17:44

Ovaj što je trebao igrati za nas pređe u Galatasaray

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 05 feb 2020, 19:03

boomerang5 je napisao/la:
05 feb 2020, 16:56
Ni meni nije jasno zasto ti komentarises nesto o cemu pojma nemas.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 feb 2020, 19:05

Upravu je covjek, ako nece Dreznjak ne moze niko iz Sirokog i doviđenja, ali njih **** Dreznjak i pozivaju Zubca.

Nadam se da ce Mirza sto prije napustiti funkciju jer goreg predsjednika saveza nismo imali.
MES QUE UN CLUB!

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 05 feb 2020, 19:07

Evo pitanje za tebe i njega: Ko su najbolji igraci iz domace lige koji mogu i zele igrati za nas?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 feb 2020, 19:09

Ne mislim na to, kazem da je upravu za to da se bespotrebno pozivaju debili poput Gegica i Zubca.
MES QUE UN CLUB!

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 05 feb 2020, 19:27

Wandelanoite je napisao/la:
05 feb 2020, 19:09
Ne mislim na to, kazem da je upravu za to da se bespotrebno pozivaju debili poput Gegica i Zubca.
I ja se tu slazem, ali covjek kaze da treba pozvati one najbolje iz domace lige, pa me bas zanima na koga je mislio.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 05 feb 2020, 22:23

Ono smeće od Teodosića namjerno povrijedi Gordu...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 05 feb 2020, 22:39

bombaysaphire je napisao/la:
05 feb 2020, 22:23
Jesi gledao utakmicu? Sta se desilo, koliko ozbiljno je izgledalo? :(

Edit: Pogledao sam snimak te situacije. Za ne povjerovati kakva gnjida je ovaj Teodosic :puke:

Mislim da su bas male sanse da bude spreman za 15 dana, tj. za ove nase kvalifikacione utakmice. Odlicno nas je krenulo...
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 05 feb 2020, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 feb 2020, 22:50

bombaysaphire je napisao/la:
05 feb 2020, 22:23
Gledo sam snimak i ne mogu da vjerujem da pickxaa nije mogao prici Gordicu i vidjeti kako je.

Markovicu svaaka cast

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.