FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 11:45

Nistavilo? Jarane promjeni cd malo....nije svaki dan semsa suljakovic maraton....

Dovedes igraca napokon koji ti moze donijeti prevagu u evropi i ima sanse za drugog takvog mozda to nistavilo....idi lizni uticnicu ba vidi jesi ziv?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 11:47

Al fakat kako raja zaboravi na dolazak TSS to je cudo. Mozda je i bolje ovako da mu se nestvara pritisak :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 05 feb 2020, 11:49

skoroalen je napisao/la:
05 feb 2020, 11:44
Giljotina je napisao/la:
05 feb 2020, 11:37
skoroalen je napisao/la:
05 feb 2020, 11:34
Jes, puno bolja furka je bila Saidizam il kako već. :rol:
Ne vidim problem u ovom. Doveli jedno veliko pojačanje, vidjelo se da imamo para, krenuli po drugo. Nije problem naša furka, problem je preveliko mahalanje kojeg odavno nije bilo.
Uostalom, velika stvar što nas ismijava ćelavi kmet iz Tuborga ili Raja s biroa. Smijemo se mi njima zadnjih šest godina, a i ove ćemo aBd.

A ko kaže da je ta furka bila bolja? I Gedeon je zaslužio da se zove Šupčina. Jer to i jeste, jer je promašaj. I hvala Bogu pa je otišao. Kao što je šteta što je Hodžić ostao.

Ovo sa Hajrovićem nije čak ni furka nego nadmenost bez pokrića. Nije ni došao, a ovdje trans kao da smo skupili sve reprezentativce. Ništavilu je malo za sreću potrebno.
Pa nije momak kriv što je promašaj. Volio bi i on da je Ahmeta izbacio iz prve postave al nije, nije se nametnuo, sretno dalje. Barem nije imao nikakav incident u klubu, nije nikom dig'o srednjak, nije se zakačio s navijačima.
Pa i za TSSa je bilo "bez pokrića". Nagađalo se na forumima, nije klub zvanično izašao u javnost prije zvanične potvrde. A vala, draže mi je bilo čitat temu ovih par dana nego pola godine unazad. Ako će se priča vratit na Husrefa i upravu, molim nekog insajdera da napiše da nam Forlan dolazi.
Svako je kriv za vlastiti neuspjeh isto koliko je zaslužan za uspjeh. Niko ga nije tjerao ni na šta, što će reći da mu je ambicija veća od kvaliteta i da rasuđuje kao u magli. Jedno je od gorih "pojačanja" unazad nekoliko godina.

@ThrillerHz, veoma si štur i blijed u tim nazovišukanjima. Nije ni čudo da se tako jako primi lažna euforija na tako blijed karakter.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 11:50

ElCartel11 je napisao/la:
05 feb 2020, 11:47
Al fakat kako raja zaboravi na dolazak TSS to je cudo. Mozda je i bolje ovako da mu se nestvara pritisak :kafa:
https://sportsport.ba/fudbal/tino-sven- ... slo/303616
:kafa:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 11:58

RajaBa1983 je napisao/la:
05 feb 2020, 11:50
05 feb 2020, 11:47
https://sportsport.ba/fudbal/tino-sven- ... slo/303616
:kafa:
Izgleda je Tincek usavrsio ovaj dribling :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 11:59

Koliko ti je inovativna ta šala oko Guzine, još kaže 'on je to zaslužio jer je promašaj'.. :damn:
Nisi zanimljiv sekunde, sama svrha profila je ti je nigdje veze, neka pomiješana doza trolovanja i filozofije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 feb 2020, 12:00

Giljotina je napisao/la:
05 feb 2020, 11:49
Svako je kriv za vlastiti neuspjeh isto koliko je zaslužan za uspjeh. Niko ga nije tjerao ni na šta, što će reći da mu je ambicija veća od kvaliteta i da rasuđuje kao u magli. Jedno je od gorih "pojačanja" unazad nekoliko godina.

@ThrillerHz, veoma si štur i blijed u tim nazovišukanjima. Nije ni čudo da se tako jako primi lažna euforija na tako blijed karakter.
A daj ba. :rol: :rol: :rol: :rol:
Šta je trebao, da kaže "neka hvala, nisam ja za vašeg kluba i tri puta veće plate, moj domet je Doboj Kakanj"? Pa ja za fudbal imam dvije lijeve, ma šta dvije, četiri lijeve, vidio si i ti to na onim terminima, pa bih se rado sutra uvalio u Arsenal k'o Ali Dia u vakat u Southampton. Dvije plate da im uzmem, zauhar je. Kad je to koji igrač rekao da neće da pređe u veći klub, il da kaže treneru da ga ne ubacuje u igru jer nije kvalitet? Nije kriv ni Guzina, ni Radulović, ni Melun, ni Karić, ni Jevtić, Osmanagić, Altiparmakovski, Doqi, Gutić, Vusljanin... Krivi su oni koji su ih dovodili.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 05 feb 2020, 12:05

Otvori frajko rijecnik stranih rijeci, nabaca 7 pojmova u post i k'o on nesto dubokoumno napisao :O e da ti ja ka'em narodski: "Ne se.ri" !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 05 feb 2020, 12:08

skoroalen je napisao/la:
05 feb 2020, 12:00
Giljotina je napisao/la:
05 feb 2020, 11:49

A daj ba. :rol: :rol: :rol: :rol:
Šta je trebao, da kaže "neka hvala, nisam ja za vašeg kluba i tri puta veće plate, moj domet je Doboj Kakanj"? Pa ja za fudbal imam dvije lijeve, ma šta dvije, četiri lijeve, vidio si i ti to na onim terminima, pa bih se rado sutra uvalio u Arsenal k'o Ali Dia u vakat u Southampton. Dvije plate da im uzmem, zauhar je. Kad je to koji igrač rekao da neće da pređe u veći klub, il da kaže treneru da ga ne ubacuje u igru jer nije kvalitet? Nije kriv ni Guzina, ni Radulović, ni Melun, ni Karić, ni Jevtić, Osmanagić, Altiparmakovski, Doqi, Gutić, Vusljanin... Krivi su oni koji su ih dovodili.
Relativiziraš odgovornost(i). Guzina odgovara sam za sebe dok je na terenu. Ne tiče se to onog ko ga je doveo koliko se tiče njega koji igra. Dobro ili loše. Veoma jednostavno.

@ AlfredNobel, bacit ću ti kosku s ugraviranim "Benzema u FKS", taman da se meračiš i upotpuniš život u naredna dva-tri mjeseca.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 05 feb 2020, 12:09

Joj ovi naši objavili 10 slika i jedan vido od 8 sekundi.. :ljepota: :ljepota: :opaopa:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 feb 2020, 12:09

Mislim da borba za titulu nece biti zanimljiva i da se "Ušara" narednih deset godina nece micati sa jednog mjesta... :D

Ali fakat, borba za opstanak ce biti bas interesantna...

Gledas ove ekipe koje su ugrožene i jednostavno nema niko predstavu ko bi mogao postati novi federalac... :hmmmmm:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 feb 2020, 12:11

Vanja8 je napisao/la:
05 feb 2020, 12:09
Mislim da borba za titulu nece biti zanimljiva i da se ona narednih deset godina nece micati sa jednog mjesta... :D

Ali fakat, borba za opstanak ce biti bas interesantna...

Gledas ove ekipe koje su ugrožene i jednostavno nema niko predstavu ko bi mogao postati novi federalac... :hmmmmm:
Jos zanimljivije je sto i kad ispadnes, mozes ostati u ligi, a i kad ne ispadnes mozes ispasti sto je i borac prvi osjetio na svojoj kozi 😅 apsurd liga 95
NEMA NAZAD

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 feb 2020, 12:12

slika

slika

slika
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2020, 12:15

05 feb 2020, 11:45
Pricajte vi sta hocete ova furka je ujedinila upravoljupce i husrefoljupce i očistila temu :mrgreen:
Hvala ti brate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 feb 2020, 12:28

Kaže brat Ahmet da Cruz od Bosanskog samo zna reci : kad će Plata :D

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 feb 2020, 12:28

Jest frajer i dosadan u pm.
Eto sad je problem sto smo se nadali i radovali jer je postojala mogucnost da dodje jedan igrac kao sto je Hajrovic.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 feb 2020, 12:32

Jel ovo TS peticu uzeo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 05 feb 2020, 12:33

AngelDiMaria je napisao/la:
05 feb 2020, 12:32
Jel ovo TS peticu uzeo
Nije uzeo, dao mu ekonom :tralala: bit ce da jeste, jer je slobodna.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 12:35

Nema radovanja indijanci, samo semsu na max i horski "izdali me prijatelji izdao me brat..."

I placite na silu, pijte cedevite da bude dobrih suza kvalitetnih...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 12:39

AngelDiMaria je napisao/la:
05 feb 2020, 12:32
Jel ovo TS peticu uzeo
31 ce uzeti broj ja mislim
samo je u genku nosio 10 broj ja mislim
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Velaxsa i 46 gostiju.