Za Begu nije kriv Prosinecki, nego sukob s Hasagicem i Dzekom. Dobro ce biti i sad ako se vrati u repku.SanaBosna je napisao/la: ↑03 feb 2020, 02:27Goreg selektora od prosineckog nismo imali, on mi je ostavio takav ruzan trag, Niti je trazio nove igrace i bog samo zna sta se desilo sa Simunovicem, moze i biti da ga je nagovorio da neigra za Bosnu.
Sve sto je uradio je bilo na nasoj steti, Begovic je najbolji primjer nepravde.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
BHF
Miske novinaru. Gdje su pitanja odgovornim sta se radi na Omeragicu, Hadzikadunicu itd.Miske01 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 09:05Za Begu nije kriv Prosinecki, nego sukob s Hasagicem i Dzekom. Dobro ce biti i sad ako se vrati u repku.SanaBosna je napisao/la: ↑03 feb 2020, 02:27Goreg selektora od prosineckog nismo imali, on mi je ostavio takav ruzan trag, Niti je trazio nove igrace i bog samo zna sta se desilo sa Simunovicem, moze i biti da ga je nagovorio da neigra za Bosnu.
Sve sto je uradio je bilo na nasoj steti, Begovic je najbolji primjer nepravde.
Malo pitanja o atmosferi u repki na stranu. Ima jos vazni pitanje osim atmosfere. Novinar si miske barem tako tvrdis.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JavierBosnia
- Kontakt:
A sta je Dzeksonu zasmetalo? Biranje utakmica?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Pa dzeko i njegov mentor Spahic su glavni zagovaraci kolaca i pijanki na okupljanjima repke.
Odkad nema Spahica sad je Dzeko glavni kabadahija
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Nemoj zaboraviti ni onog kloca iz kotor varos ibricica. Sve je to jedna klapa dzeko, spaha, ibro, hasagic, miske i ostala baklava-sisha bagra. Susic je svakako los trener ali svaka cast da nije ibricicu dao minute na sp-u. Jos se kloc ljutio a nigdje da spomene da je na sp otisao samo radi prijatelja dzeke i spahe. Te klape kad se repka rjesi moze samo biti od korist za repku. Dzeko je bio odlican momak dok nije sa ovom bagrom poceo vrijeme provoditi.Salih1984 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:20![]()
![]()
![]()
Pa dzeko i njegov mentor Spahic su glavni zagovaraci kolaca i pijanki na okupljanjima repke.
Odkad nema Spahica sad je Dzeko glavni kabadahija
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Cuj biranje utakmica , pa lazni Kapiten prvi kasni na svako okupljanje i prvi bira kada i gdje ce doc i u koja doba. To je sve samo ne profesionalno, plus on je prvi sa spahom tada odmahivo rukama i glavom da nece u japan na kirin kup da mu to nije potrebno. Samo njega znaju sakrit i cuvat amaterske sarajevske medije a druge kao begovica odma pljuju i napadaju

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Pape se i probo oduprijeti toj bandi,vidjeli smo kako je prosao na kraju zbog togaMaestro je napisao/la: ↑03 feb 2020, 10:28Nemoj zaboraviti ni onog kloca iz kotor varos ibricica. Sve je to jedna klapa dzeko, spaha, ibro, hasagic, miske i ostala baklava-sisha bagra. Susic je svakako los trener ali svaka cast da nije ibricicu dao minute na sp-u. Jos se kloc ljutio a nigdje da spomene da je na sp otisao samo radi prijatelja dzeke i spahe. Te klape kad se repka rjesi moze samo biti od korist za repku. Dzeko je bio odlican momak dok nije sa ovom bagrom poceo vrijeme provoditi.
Prosinecki je bio bas trener odabran od bande i po njihovoj mjeri
Nista se nije pitao ni na terenu ni izvan,radili su sta su htjeli,dzeko prakticno bio selektor i birao kako ce se igrati
Rezultat toga su najgore kvalifikacije u zadnjih 25 godina,i to u najlaksoj grupi
I na kraju imao je obraza stavit na instagram :"hajmo sve zaboravit"

Mag Pape se odupirao silama zla, svojom legendarnom 3-6-1 formacijom bez lijevog beka.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Gledam danas prijateljsku Rostov-Partizan, tvrdim da je Hadzikadunic bolji stoper nego svi koje imamo u rosteru skupa,ali isto tako nesto mi se cini da on ne prica nas jezik. U par navrata sa igracima Partizana na engleskom 

Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 04 feb 2020, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
tz tz tz tz tz tz
Erbez, karacic, malkocevic i nalic tvrde drugacije.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Brz, pametan, prisutan , skoncentrisan, dobar na lopti.

Naš Dennis

Drazi mi je naš Ogi ,djaba je. Mozda je do mene , ne znam.
deNNis , saNy ,sandy, sony,edy

tz tz tz tz tz tz
Znam druze. Ali ti navedeni strucnjaci su tada prosudili da momak nije kvalitet. Inace nosio bi vec bh dres. Odbili ga na onom kampu u skandinaviji.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nemoj zahebavat da ga je nalic odbio u kampu

Kakva epska neznalica,a u emisiji glumi strucnjaka
On je dobar za politicara,samo iz supljeg u prazno
Nije mi to poznato.
Kazem ti, ne zajebavam se, rodio se gore , ako ne zna jezik(a nije iskljuceno) , ja ga ne bih kad bi preklinjao.Imati igrace u nacionalnoj selekciji koji ne disu ovaj nas mentalitet, ovu nasu budalastinju , samo me mogu udaljiti od gledanja repke.
Shvatite kako hocete...
S tim sto, napravit ce karijeru, siguran sam.
Kazem ti, ne zajebavam se, rodio se gore , ako ne zna jezik(a nije iskljuceno) , ja ga ne bih kad bi preklinjao.Imati igrace u nacionalnoj selekciji koji ne disu ovaj nas mentalitet, ovu nasu budalastinju , samo me mogu udaljiti od gledanja repke.
Shvatite kako hocete...
tz tz tz tz tz tz
Ko je tacno na kraju presudio neznam. Ali znam da su gore bili nalic i tursic. I od ovi uhljeba domaci erbez, malkocevic i karacic. Koji je na kraju donio presudu ne znam. Tako da nebi odma krivio nalica posto su i ostali bili tu.
Postavio je negdje neko taj spisak ovdje neki dan. Tu se isto moze naci ime hadzikadunica.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Normalno da su domaci. Ovi iz Svedske su uradili sve kako treba, okupili igrace na kampu. Eto iz toga bi mogao dobiti 2 kvalitetna igraca. Onda je na lokalnoj "struci" da procijeni ko ima kvalitet za mlade selekcije. Oni nisu dobili poziv u nase mlade selekcije, jer sto ce neki trener u17 ili u19 pozvati nekog iz dijaspore koji nije spreman izvaditi kovertu, kad ima drugih koji jesu. Posmatrajuci sa strane, ne vjerujem da je Nalic kriv, da je htjeo sigurno bi agresivnije mogao svog sina da gura, ali nisam primjetio da to uopste cini. Uglavnom se nadam u Misimovica i Custovica koji bi mogli obaviti razgovor sa ovim igracima i njihovim roditeljima.Maestro je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:58Ko je tacno na kraju presudio neznam. Ali znam da su gore bili nalic i tursic. I od ovi uhljeba domaci erbez, malkocevic i karacic. Koji je na kraju donio presudu ne znam. Tako da nebi odma krivio nalica posto su i ostali bili tu.
Postavio je negdje neko taj spisak ovdje neki dan. Tu se isto moze naci ime hadzikadunica.
Druze zato nisam krivio nalica i tursica jer nemam uvid u to ko je na kraju dao presudu o tim momcima. Uglavnom taj koji je dao vjerovatno nas je zajebao za dobrog stopera. Nadati se da ce sadasnji taj propust popraviti. Ali sad za sad ne cuje se nista na tu stranu.Tristan10 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:04Normalno da su domaci. Ovi iz Svedske su uradili sve kako treba, okupili igrace na kampu. Eto iz toga bi mogao dobiti 2 kvalitetna igraca. Onda je na lokalnoj "struci" da procijeni ko ima kvalitet za mlade selekcije. Oni nisu dobili poziv u nase mlade selekcije, jer sto ce neki trener u17 ili u19 pozvati nekog iz dijaspore koji nije spreman izvaditi kovertu, kad ima drugih koji jesu. Posmatrajuci sa strane, ne vjerujem da je Nalic kriv, da je htjeo sigurno bi agresivnije mogao svog sina da gura, ali nisam primjetio da to uopste cini. Uglavnom se nadam u Misimovica i Custovica koji bi mogli obaviti razgovor sa ovim igracima i njihovim roditeljima.Maestro je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:58Ko je tacno na kraju presudio neznam. Ali znam da su gore bili nalic i tursic. I od ovi uhljeba domaci erbez, malkocevic i karacic. Koji je na kraju donio presudu ne znam. Tako da nebi odma krivio nalica posto su i ostali bili tu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Ima tu raznih scenarija da bi se preko foruma moglo ocijeniti ko je tu kriv.
Ovi iz Svedske sto su to organizirali su uradili dosta dobar posao. Uradili screening potencijalnih igraca, vjerovatno pozvali sve sto je vrijedno u tom momentu. Rezultat toga je 2-3 igraca koji trenutno imaju ili bi u narednom periodu imali kvalitet za reprezentacije. Nije do njih da odlucuju ko treba da bude pozvan ili ne, to je do Saveza ili selektora mladih selekcija da odluce. A cinjenica je ta da se sa tim igracima nije nikad razgovaralo dalje na tu temu. To ne mora da znaci da jos nisu zainteresovani, ali ako ne obavis neki razgovor sa njima, nece se nikad ni saznati na cemu smo.
-
- Kontakt:
Teško reprezentaciji ako tebe njegovim pozivom udalje.slusalica je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:51Nije mi to poznato.
Shvatite kako hocete...
A blago reprezentaciji bez svih onih koje bi udaljili pozivanjem Četnika, a da bi tebi bilo lakše.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Drum, Google Adsense [Bot], kakarut, TheTruth34 i 41 gost.