Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drakensang
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la drakensang » 05 feb 2020, 02:03

Denchi je napisao/la:
04 feb 2020, 22:05
https://www.transfermarkt.de/tino-sven- ... rainer_id=

Eredivisie dobro ozbiljnija liga od HNL, 28tekmi 5 dobrih špica golova 3 asistencije preko 2000minuta
iz austrije je otišao jer ga nisu koristili, logično

i šta je igrati na vic?
dribling, finta ?

ne znam koji "vic" koristi npr. Ahmetović kada istrči kontru i pogodi golmanov dalji ugao? ili kad Štilić lobuje golmana?
neki šupčić hejterski ovo pisao?
supcic hejterski je vjerovatno najbolji sportski novinar u bih, procitaj neke slicne tekstove i analize doticnog pa ces shvatiti koliko ne znas o fudbalu

Il mozda za pocetak, da procitas citav tekst i da skontas da ama bas nikakvog hejta ovdje nema

https://telesport.telegram.hr/kolumne/n ... ka-susica/

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 05 feb 2020, 02:14

harixs je napisao/la:
05 feb 2020, 01:50
Pjanica sigurno ne, ali cemu sigurno biti tesko izbaciti Sarica, Besica, Jajala, Gojaka i ostala velika imena liga petice...
Besic i Jajalo su svemirski brod za Tinceka.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 feb 2020, 05:48

Jel ovo nam dolaze navijaci ofucane premijer lige da brane tinketa? Pa dokle vise momci zelite da branite tu vasu ligu koja guta raznoraznim krs ekipama svake godine u julu i augustu?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 07:01

drakensang je napisao/la:
05 feb 2020, 02:03
Denchi je napisao/la:
04 feb 2020, 22:05
https://www.transfermarkt.de/tino-sven- ... rainer_id=

Eredivisie dobro ozbiljnija liga od HNL, 28tekmi 5 dobrih špica golova 3 asistencije preko 2000minuta
iz austrije je otišao jer ga nisu koristili, logično

i šta je igrati na vic?
dribling, finta ?

ne znam koji "vic" koristi npr. Ahmetović kada istrči kontru i pogodi golmanov dalji ugao? ili kad Štilić lobuje golmana?
neki šupčić hejterski ovo pisao?
supcic hejterski je vjerovatno najbolji sportski novinar u bih, procitaj neke slicne tekstove i analize doticnog pa ces shvatiti koliko ne znas o fudbalu

Il mozda za pocetak, da procitas citav tekst i da skontas da ama bas nikakvog hejta ovdje nema

https://telesport.telegram.hr/kolumne/n ... ka-susica/
Kad napise kriticki tekst kako su Rodjeni pustili SDA lopova da vodi Velez, ili slicno.....cut cemo se....

Mrzi frajer svakog igraca Sarajeva....pog. koji dodje do repke....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 07:06

Maestro je napisao/la:
05 feb 2020, 05:48
Jel ovo nam dolaze navijaci ofucane premijer lige da brane tinketa? Pa dokle vise momci zelite da branite tu vasu ligu koja guta raznoraznim krs ekipama svake godine u julu i augustu?
Nam?
Vasu?

Momak ti si zaluto ovdje? Haj ti na pdf svog meisterschafta tvoje lieblingsland....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 feb 2020, 08:33

TSS ima tri utakmice u Sarajevu, prije nego sto Bajevic pocne slati poziveza baraz.
Mislim da je dovoljno da se nametne kao kandidat za reprezentaciju, mozda i za prvih 11.

Najbolje je da, kad dodje vrijeme, sud o tome daju navijaci FK Sarajeva. Oni ipak imaju detaljan uvid u situaciju .

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 08:52

DrFilgud je napisao/la:
05 feb 2020, 08:33
TSS ima tri utakmice u Sarajevu, prije nego sto Bajevic pocne slati poziveza baraz.
Mislim da je dovoljno da se nametne kao kandidat za reprezentaciju, mozda i za prvih 11.

Najbolje je da, kad dodje vrijeme, sud o tome daju navijaci FK Sarajeva. Oni ipak imaju detaljan uvid u situaciju .
Ma nema potrebe, niko se iz Sarajeva nije gurao pa nece ni ovaj.....

Ako nakon baraza novi selektor misli da moze pomoc vise od ovih dosadasnjih....ok

Morate malo ausguglen was humor bedeutet.... :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 feb 2020, 09:03

Denchi je napisao/la:
05 feb 2020, 07:06
Maestro je napisao/la:
Nam?
Vasu?

Momak ti si zaluto ovdje? Haj ti na pdf svog meisterschafta tvoje lieblingsland....
Moj Denchi kakav je ovo "papandreu",on drzavu fulio izgleda.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 feb 2020, 09:18

Denchi je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Nam?
Vasu?

Bajo manje gurajte svoj propalitet u repku i bice sve ok. Nema to nikakve veze sa meisterschaft nego ne pratim amsterske lige. A valjda nije ni mjesto igracima iz amaterski liga u repki. Slavite lika koji meda nije mogao u hartbergu, ali molim sto dalje od repke. :kafa:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 feb 2020, 09:20

mma_hz je napisao/la:
05 feb 2020, 09:03
Denchi je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Nam?
Vasu?

Moj Denchi kakav je ovo "papandreu",on drzavu fulio izgleda.
Nije ti ovo tema fk sarajevo, to tamo prosipaj u amaterskom podforumu. Nije valjda da Vucko opet mora postavljati ovdje onu kartu koje sve krs lige nisu igrale cl i el. :kafa:

Tuta Petrov

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 05 feb 2020, 09:22

SDA lopova da vodi Velez :lol: lijeci se, nista ovdje hejterski nema, samo cinjenice realne, a to sto si ti gore napisao je cista nemoc

eto nije propao dosao u Sarajevo iz Erdevizije zbog ljubavi, a u Hartbergu nisu znali s takvom klasom sta da rade, kamo ti kazes, nisu ga znali koristit :lol:
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 05 feb 2020, 09:24, ukupno mijenjano 1 put.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 feb 2020, 09:23

DrFilgud je napisao/la:
05 feb 2020, 08:33

Da smo slusali navijace fks mujakic je trebao vec biti dio A repke. A taj isti mujakic nije mogao meda u ispodprosjecnom kortrijku.

Tuta Petrov

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 feb 2020, 10:15

Mene su na forumu klix ogulili kada sam rekao Ahmedhodzic > Mujakic.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 10:22

Maestro je napisao/la:
05 feb 2020, 09:18
Denchi je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
Nam?
Vasu?

Bajo manje gurajte svoj propalitet u repku i bice sve ok. Nema to nikakve veze sa meisterschaft nego ne pratim amsterske lige. A valjda nije ni mjesto igracima iz amaterski liga u repki. Slavite lika koji meda nije mogao u hartbergu, ali molim sto dalje od repke. :kafa:
A soo, meine liebe du bist ein fanaticos?
Pa sto ne redas mit freunde uber bosniche nationallelf auf richige profi-forum und nicht eine amateuristische aus Sarajevo?

Weist du das eine Edin Tcheko nije meda mogao u PLBiH i sad igra za AS Rom Amateure? Ein liga die Luka Modritch produziert ist keine amateur liga liebschen :D

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 feb 2020, 10:27

Bajo taman ti deutsch dovoljan za staracki dom, fritzu i hansu trljati guzaru. :kafa:

Ali nazad na Fussball. Nije valjda da spominjes Dzeku i Modrica kao nesto sto je stvorila ova krs liga :rol:
Zahvaliti se Teplicama i Magathu sto napravise igraca od njega.

A i cemu ljutnja i skretanje sa teme? Nije ti dijaspora kriva sto ne znate igrati.

Pozdrav aus Offenbach bruda :bih:

Tuta Petrov

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 10:31

drakensang je napisao/la:
05 feb 2020, 09:22
SDA lopova da vodi Velez :lol: lijeci se, nista ovdje hejterski nema, samo cinjenice realne, a to sto si ti gore napisao je cista nemoc

eto nije propao dosao u Sarajevo iz Erdevizije zbog ljubavi, a u Hartbergu nisu znali s takvom klasom sta da rade, kamo ti kazes, nisu ga znali koristit :lol:
Izguglaj imena ljudi u upravi Veleza

Kakve cinjenice, covjek igrao u ligi jacoj od HNL sasvim solidno.....fleksibilan veznjak, dobra ljevica, dribling ima

nasi igraci gledaju uslove cesto prije ambicija kluba i stila igre taktike mjesta u 11 itd. Vecina ih i ne igra bas zbog toga....npr. besic,begovic,krunic i ostali...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 10:42

Maestro je napisao/la:
05 feb 2020, 10:27
Bajo taman ti deutsch dovoljan za staracki dom, fritzu i hansu trljati guzaru. :kafa:

Ali nazad na Fussball. Nije valjda da spominjes Dzeku i Modrica kao nesto sto je stvorila ova krs liga :rol:
Zahvaliti se Teplicama i Magathu sto napravise igraca od njega.

A i cemu ljutnja i skretanje sa teme? Nije ti dijaspora kriva sto ne znate igrati.

Pozdrav aus Offenbach bruda :bih:
Frits i hans tebe cekaju oni vole tvoje profi ruchice....

Bruda prati svabe, pusti nas amateure da se snalazimo jbg nemamo mi boatenga,gundohana,miroslava i ostale richtige deutchere.... Ali eto nekad bude poneki pa ih par sezona malo posamara....i iz ove lige....

Sto bi uopste komentariso nesto sto ne pratis? Kao da ja sad kazem ne znam jaoooo Kimmich los??? :D
Kojeg bi svabu bolio k.??? Odes li i na senegalski forum da im ukazes na greske?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 10:44

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
05 feb 2020, 10:15
Onaj pisac Ahmedhodzic?
Ne znam ko je to?

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 05 feb 2020, 10:49

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
05 feb 2020, 10:15
Torlak junior kad pokaze nesto u Belgiji moze biti relevantan. Cak je i Vukotic iz Krupe ispred njega.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 10:57

Nije Mujakic za repke jos sigurno, mozda ako se budu probavali igraci nekad, tipa ono u Americi ili Kirin kup....eventualno...a opet ima puno jacih stopera od njega trenutno kojima bi mogli dat pasos da zaigraju....

Tino ako se razigra mozda moze vise dati na terenu od ovih likova nez ucinka i ideje na terenu tipa jajalo, besic, loncara itd. Ali bas bi morao biti u formi....sto nece biti ubrzo.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MElloo, Zglavkar i 43 gosta.