Both the Rockets and Nets have specifically expressed interest in Hawks big man John Collins recently, a league **** tells Chris Kirschner of The Athletic.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
hmm, NY bi mu godio zbog reklama
ako ga posalju u kakvu rupu depra instantna
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa uradio Lebron proale godine, samo ne na pocetku sezoneEdviin je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:42Bas me zanima sta bi bilo da je Lebron to uradio, ili Kobe da je radio kad je imao odron od ekipe a igrao? Mislim smijesno je da se podrzava jednog SUPER Stara ko sto je curry, kao nek sjedi tako i tako bi ispusio u PO? Zar se kosarka igra samo kad imas ekipu spremnu za titulu? Svakakvih gluposti procitas...

James se vratio brze od ocekivanog.Prognoza bila 30 utakmica on doso za 22-25 msm.Karesa probio sve rokove odavno.JHam je napisao/la: ↑05 feb 2020, 00:12Pa uradio Lebron proale godine, samo ne na pocetku sezoneEdviin je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:42Bas me zanima sta bi bilo da je Lebron to uradio, ili Kobe da je radio kad je imao odron od ekipe a igrao? Mislim smijesno je da se podrzava jednog SUPER Stara ko sto je curry, kao nek sjedi tako i tako bi ispusio u PO? Zar se kosarka igra samo kad imas ekipu spremnu za titulu? Svakakvih gluposti procitas...![]()
23
Bilo bi kul da Međedi Ben Gordonuju Iggya, otpuste ga dan nakon roka za prijavu igrača za playoff 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da, i onda poslije toga rekao dosta za ovu sezonu... Sta treba, ako vidia da ne ide odmori, nisu ni on ni Currt u godinama Moranta da se nekom dokazuju mogu li uveati ekipu u PO, ljudi ganjaju ako nista finale, vidis da ne moze pa odmori malo sta fali, ne radi niko to svake godine jbgGOAT je napisao/la: ↑05 feb 2020, 00:15James se vratio brze od ocekivanog.Prognoza bila 30 utakmica on doso za 22-25 msm.Karesa probio sve rokove odavno.JHam je napisao/la: ↑05 feb 2020, 00:12Pa uradio Lebron proale godine, samo ne na pocetku sezoneEdviin je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:42Bas me zanima sta bi bilo da je Lebron to uradio, ili Kobe da je radio kad je imao odron od ekipe a igrao? Mislim smijesno je da se podrzava jednog SUPER Stara ko sto je curry, kao nek sjedi tako i tako bi ispusio u PO? Zar se kosarka igra samo kad imas ekipu spremnu za titulu? Svakakvih gluposti procitas...![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve bi to bilo rega da ne uzimaju 50 milki godisnje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
I think, I THINK, the Warriors are OK with this

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma LeBron poceo kad su izgubili sanse za playoff, sve dok su imali iste, covjek je igrao. Ne znam sta prica ovaj @jham
Nidze veze, al haj ok, ko lebron 

- kontrasviju
- Kontakt:
Spominje se Morris. Onda bi u ovaj trejd morao biti uključen i Green zbog razlike u platama, ne vidim drugi način da se to izvede. S tim što bi tražili još nekoga, vjerovatno DSJ-a ili Dotsona.
1921
To bi im najpametniji potez bio

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Treba uvesti drugu ligu u nba. Pa kad bi bila mogucnost da ekipa ispadne ne bi bilo ovoga. Trenutni sistem je smijesan. Navijaci losih timova se nadaju da ce gubiti da bi imali bolji pick na draftu.Pasha je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:32Hajd', da napisem kao neko ko se "razumije" u lomove.
Koliko god tezak bio lom, realan oporavak ne bi trebao biti duzi od 2 mjeseca. Kosti u saci nisu toliko debele i sam proces srastanja, ne traje vise od tri sedmice. Znaci, tu je nebitno, da li je radjena operacija ili je pusteno da prirodno srasta. Ostatak perioda do 2 mjeseca bi trebala biti rehabilitacija.
Ovdje je vjerovatno procjenjeno, da i samim plasmanom u play-off, tesko da mogu imati ista. Tako da je bolje, da ga ostavi da se ne trosi previse i da se ceka sljedeca sezona....

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Mogu ga i tužit da nije izvršavo svoje obaveze, pa ne bi mogo bit free agent ovog ljeta. Mede su ovdje gospoda
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
normalno da nece, mora da namiruje svoju kujicu koja je pocela da trazi okolo.alemsa je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:21Pa sta imas biti ortoped kralju, vidjo si u kosarci hiljadu puta lom sake, frakturu, lom prsta itd. Russ je imo operaciju isto na saci, da li se sjecas? Koliko je bio out? 3-4 sedmice, i nosio je ono na ruci malo i cao. Kakvih 4 mjeseca (i to je pitanje hocel se vratit u martu). Nece lik da igra i gotovo. Druga stvar sto ti to ne zelis priznat
Da odmori jos jednu sezonu,nijedan mu navijac ratnika nece zamjerit.A ti s druge strane uzivaj u zidaranju i lovu na titulu hahahaha
Znam sta ce se desit bradonji kad naleti opet na prcu

noc poslije koje odlazi na tradicionalnu motorijadu,jbg prco udara gdje boliNail for Real je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:44Al' kako Alem spinuje, Milo Djukanovic mu nije ravan. Fokusiraj se ti na Houston i ocigledne probleme koje ekipa ima, pusti se vise Stepha.

Ckapi boji se igrat
Igra Brada, bez Russa i Capele

Igra Brada, bez Russa i Capele

vjerujem da se boji sviju osim brade, tu je dovoljan g tim gsw da se izguraju s mocnim hou
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.