Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znaci imamo oko 1250 aktivnih clanova, da je izgurati makar na 2000Lecler je napisao/la: ↑04 feb 2020, 20:11Obavještavamo navijače i simpatizere FK Sarajevo da je do sada u okviru #NasaZakletva učlanjeno ukupno 858 navijača. Od toga je 189 bijelih članova, te 669 bordo za 2020 godinu.
U proljeće 2019. godine učlanilo se 120 navijača sa bijelim karticama, te 278 sa bordo te je njihovo članstvo aktivno još par mjeseci.
Ne zaboravite da se učlaniti možete i ONLINE
Svima puna usta Sarajeva,svi bi da nešto odlučuju a jedva imamo 1000 aktivnih članova.
Nepismen si k'o @benkara.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:05Ono sto je najbitnije i sto je nama falilo cijelu ovu polusezonu, jeste centralni vezni kojeg smo pokrili dolaskom Susica
Falio nam je igrac koji povezuje defanzivni i ofanzivni dio ekipe, koji ima dobar dubinski pas, pregled igre, a njegova ubitacna ljevica je samo slag na tortu.
Sve u svemu sto se tice imena daleko bolji prelazni rok nego ljetos, uz to sve rijesili smo se skarta (Guzina, Sisic), Stanoja dobro prodali sa obzirom da mu je isticao ugovor a i ne znamo kakav bi bio posle povrede. U vezi je tu jos Oremus koji nam je ostao duzan i tek treba, da vidimo njegovu prabu igru (nadam se). Neko napisa da je trazio od Vinka da igra dmf pa bi tako vezni red mogao biti Susic - Oremus - Rahmanovic.
Na Jukica smo skroz zaboravili, momak dolazi iz Poljske lige, ne moze biti taraba nikako. Takodje Mustedanagic. Ovaj Milicevic djeluje sasvim pristojno, ako je doveden kao zamjena Lazicu nije mi drago, jer bi trebali težiti ka boljem, ako je doveden kao 3 opcija onda je to vrh.
Najveci problem bi nam mogli predstavljati bekovi, od Hodzica i Sabanovica stvarno nista ne ocekujem, a jedan od njih ce držati desnu stranu. Ljeva stran sa zdravim Pidrom bi trebala bolje funkcionisati, ali me brine sto jos nije 100% spreman.
Dovesti jednog dobrog desnog beka za prvu postavu, Sabanovic bi bio backup, Hodzic backup Pidri na ljevoj strani i to bi vec malo bolje izgledalo.
Najvise ocekujem od Susica i nadam se, da ce se dobro uklopiti u ekipu. Drago mi je sto vec sad dovodimo jaka imena, jer kad ih dovedes u junu/julu a hoces da ti budu prevaga u Evropi nema od tog nista, premalo vremena da se sve to fino posloži.
Tako da braco zbijmo redove, svi ko jedan i idemo zajedno do titule!![]()
A mi i radnicki to je u cetvrtak ima li to kakav link
A mi nikad docekat da nas yt kanal prenosi prijateljske utakmice... jebote tito vise nadas se da su ti protivnici organizovani da mozes gledat svoj klub a taj tvoj klub ko da je Vrbanjusa..
Ma glupost, a i ovi momci cudno razmisljaju sto kao potvđuju to kao dobru opciju.
Hahaahah stav kluba.belosevic23 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:48Ma glupost, a i ovi momci cudno razmisljaju sto kao potvđuju to kao dobru opciju.
Pa u citavom svijetu se prenose prijateljske tekme, valjda se taktike uigravaju na zatvorenim treninzima, sta imas uigravat na utakmici, to izadjes pokazes sta znas i zavrseno.
Cudo eto jedna Olimpija prenosi tekme na svom yt kanalu ili bilo koji evropski tim, ako su dali 6 komada zelji to ne znaci da ce ih Maribor procitati u domacem prvenstvu, ili si dobar ili si taraba, posebno u nasem prvenstvu gdje pola timova djeluje na amaterskom nivou.
Nasi traze da se ne prenosi....
Sta ce onda zabranit i osimu npr da udje na stadion i gleda tekmu?
Nije interesantno ko sinoc, hoce li ga ona rospija nagovoriti yebo li te Izete zenskoSamozdravlje je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:56Sad samo Pitari na temi . Samo nas 1/4 u odnosu , na sinoc . Nesto mi ahbaba @Sedrenik nema , haman kao @Gospodina i pojacanja .
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 32 gosta.