On zabio 293 a asistirao za 151.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:04293 poena i 151 asist je najmanje 595 poena iskreiranih a s obzirom koliko se trica suta vjerovatno oko 640

Dame je bas OG

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
On zabio 293 a asistirao za 151.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:04293 poena i 151 asist je najmanje 595 poena iskreiranih a s obzirom koliko se trica suta vjerovatno oko 640
I Harden takodjer ne igra PO, racunas li njemu statistiku!??
Može on biti svjestan koliko hoće, nema kredibilitet ovako nešto da piše.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:45Steph je klasa, ali Boga mi, ovaj mali je nesto posebno.Ne kur.ci se bzv.Svjestan je sebe.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:30Već mi sad zao Moranta kad mu babuka saspe 12 trica u facu zbog ovog kur.čenja![]()
Jesi ti ozbiljan?GOAT je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:33Nije to do odbrana vec do usavrsavanja suterskih treninga.Curry,Trae,Morant su medju prvima koji su plod tih masina.Doci ce jos bolji suteri od njih.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:44kako su izgledali rezultati u NBA ligi prije 15-tak godina i kad ih uporedis sa ovim danas gdje svaku noc par ekipa prebaci 130![]()
#cirkuskosarka
![]()
Harden nikad u zivotu nije propustio playoff
Ma igra dok ne naleti na Stepha, i onda mu se muda uvuku u pakaš tako da fula sve živo
AhaTracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 22:51Ma igra dok ne naleti na Stepha, i onda mu se muda uvuku u pakaš tako da fula sve živo
Lik ima traume od babuke, veće nego Alem.
Pa lom sake je 6 sedmica tops i to u najgorim mogucim slucajevima. Russ kad je sje.bo saku 3 weeks i nosio ono na ruci i vozdra. Stipu suplje, lik nece da igra to je vise nego jasno. Vidio je kako je Bron( koji je dokazaniji 20 puta od njeg) pretrpio kritike sto nije uveo Lakerse u playoff prosle godine, tako da se nije usudio. Nemas sta drugo reci, lik se boji igrat, inace bi igrao, lom sake je prica za malu djecu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:04To da je povrijeđen je istina, lom šake nije mala stvar. Da je ostao zdrav, bili bi sad sigurno u PO. A ako ti je to jedini odgovor za godine prcanja, onda mi je baš drago da si ostao bez činjenica.![]()
@BB, Nisam zaljubljen, ali poštujem svakog pravog rimskog igrača, a Steph u tome prednjači. Ne volim ove ego manijake, koji samo na svoju guzicu misle.
Tako mozes reci da ti i Messi imate isti broj trofeja sa reprezentacijom i izvlaciti neke zakljucke iz toga...Bobadilla je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:10Mozda cak i 20 tricaTracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:30Već mi sad zao Moranta kad mu babuka saspe 12 trica u facu zbog ovog kur.čenja![]()
lik propusti sezonu zbog bezvezne povrede. Ko sto neko reče Ja i Steph imaju isti broj fmvpa
a ovaj tek poceo igrat
Nisam znao Bobadilla da imas olimpijsko zlato??japa je napisao/la: ↑04 feb 2020, 23:14Tako mozes reci da ti i Messi imate isti broj trofeja sa reprezentacijom i izvlaciti neke zakljucke iz toga...Bobadilla je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:10Mozda cak i 20 tricaTracy3McGrady je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:30Već mi sad zao Moranta kad mu babuka saspe 12 trica u facu zbog ovog kur.čenja![]()
lik propusti sezonu zbog bezvezne povrede. Ko sto neko reče Ja i Steph imaju isti broj fmvpa
a ovaj tek poceo igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.